kesinlikle olmaz yeşil gözlüm gözlerin yeter katılmana yavrum ne zaman başlıyo bu çingen yarışması trakyadaki akrabalara haber verelim gelip katılsınlar:hulya:
şeniz şeniz nazalp marifetli hatun bloğunu takip etmiyom sanma şekercim kızandan zaman yok yorum yapmaya kafayı yemek üzereyim bi çocuk bu kadarmı yaramaz olur yaaa:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
yemek yiyip geliyoreee çingenlerim
kesinlikle olmaz yeşil gözlüm gözlerin yeter katılmana yavrum ne zaman başlıyo bu çingen yarışması trakyadaki akrabalara haber verelim gelip katılsınlar:hulya:
allegria kızanı sen yarışmaya katılsan yakar kavurursun
makyajı hiç düşünme zaten millet gozlerine bakmaktan makyaja bakamazboshayallersmile
şımartmayın beni beyaa :kedi:
bu çingene makyajı yarışmasıymış ya ben de ayıptır söylemesi bi yandım bi yandım bildiğin trakya çingenesi oldum
o nedenle diğerlerinin hiç şansı olmaz aklinialirimsmile
şımar be kızanım aşkolsun
seni şımartmicazda kimi şımartcazolumunekankayizsmile
haha karardın heee
bizde haftosunu mersine gittik kocamlan 2 gunlugune
kactım resmen gunesten 30- 50 faktor ne varsa süründüm
bi denizin dısında kalan omuzlarım yanmışş:kedi:
oy kıyamam ben sanaa çok mu yoruyo yaramaz seniii:ecrin_bebek:
bende hergün senınkıne bakıyorum yeni birşey var mı diye
kış gelsinde senide aramızda görelim tekraryerimseniben
olsun kuzum ne yorumu allasen ben biliyom yanımda olduğunuŞeniz
delikafaduldenopuyorumnanaktan
afiyet olsun be şoparrr sempatiksalakcinni
ne bilim beya KK da çingen makyajı yarışması diyo ya senin akrabalar önce üye olmalı KK ya sempatiksalakcinni
ben şaşkolozu bi de az koruma faktörlü krem kullandım nasılsa çok yanmıyom direkt bronzlaşıyom diye ama döndüm ıstakoza
bi de soyuluyo ki sorma suratım..valla o eski heaalimmdeeen eser yok şimdiiii kaydirigubbakcemile3
ben ciyer gibi yanarım valla heleki göğüs kısmım karnım falan çok daha beyaz o yuzden yara oluyo yanınca
şaş kızanım tabi kızarmıyom dedin yattın güneşin altında
bepanthene kullanıyonmu ii geliyooklava:
bende çok yanarım denize girince tenim beyaz olduğundan kızarırım hemen sonra koca gece bağarıyorum acıdan hemde sürdüğüm kremlerin koruyucuların adı hesabı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?