Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

insan maaşını geç alınca bile nasıl morali bozuluyo valla
o nedenle hepimize çok çok kazançlar diliyorum
sen nasılsın nazalpim görüşmeyeli?

insan maaşını geç alınca bile nasıl morali bozuluyo valla
o nedenle hepimize çok çok kazançlar diliyorum
sen nasılsın nazalpim görüşmeyeli?

Amin :Saruboceq: canım gerçekten öyle
valla iyiyim kuzum napim işe git gel yemek temizlik
salakça bir döngü içindeyim
sıcaklardan manyadım zati
Allah sonumuzu hayır etsin
sen nasılsın bidenem toparlandınızmı biraz barıştınızmı

kızlar selam iklim kızzz yolcam saçlarınalsanaalsanasmileı gelini olunca bizi unuttu zaar:gitme:

en son devam kararı almıştık,oturup uzun uzun konuşmuştuk
sonra belli bi süre herşey yolunda gitti ama şimdi 1 haftadır kimse kimseyi aramıyo
bitti sanırım canım bu sefer

kaydirigubbakcemile3
ahan da trakya gelini bu bayanssulusmile

kızlar selam iklim kızzz yolcam saçlarınalsanaalsanasmileı gelini olunca bizi unuttu zaar:gitme:
sorma bitanem pabucumuz dama atıldı valla mafoldumben

allegriam boşver erkek milettini dicem ama sen onu çok seviyoun sanırsam bana öyle geldi neyse herşeyin hayırlısı olursa olur bizde eşimle 9 ay ayrı kalmıştık sevgiliyken bitti demiştim artık daha olmaz ama kısmet canım allah hakkında hayırlısını versinopuyorumnanaktan

iklim bizi unutmaz ama yoruluyo canım galiba ya yeşil gözlü melek gelin adayı biliyodum onu ilk ben öğrendimsengözlerimebaksanab

öyle tabi canım herşeyin hayırlısı..ben zaten kadere sonsuz inanırım olacağı varsa elbet olur..yoksa da olmaz napalım..çok seviyorum ama o o kadar sevmemiş demek ki vazgeçebildiğine göre..neyse
iklime takılıyom zaten ben biliyorum elbet yoruluyodur..zaten sabahın köründe kalkmak yeter adama

erkekler çok sevse bile bazen gurur yaparlar yada bizim gibi ince düşünmezler canım biz hassas düşünüyoruz ama onlar umursamıyo buda biryere kadar çekilyor tabi yoruluyo insan sonunda senin gibi güzel kızın değerini bilmediği için vursun kafasını duvarlara

ben de çok istiyorum bunu canım..aşırı pişman olsun pişmanlıktan mahfolsun istiyorum
resmen adamın içinden gelmiyordu benle ilgilenmek..uzakta yaşıyoruz nasıl ilgilenebilirim ki aklıma gelmiyo diyodu
ben hep idare ettim bitmesin diye çok çabaladım ama o benim yarım kadar bile çabalamadı
çok öfkeliyim ona ama çok da özlüyorum...oyalanmaya çalışıyorum işte
zamanla geçecek inşallah

enee neçekiştirmişler benniiii :)))))
kız benim 4 yıllık çalışma hayatım oldu ilk değil ama 1.5 sene aradan sonra ağır geldi biraz..
ya bide canım sıkılıyo sabit kalamıyorum hiç bir yerde sizi unutmak mümkünmü ule

aaaa kaydirigubbakcemile2

aşkitom ne oldu sana kapsama alanına çıkmışın ya melekim ya canım arkadaşım bu ilk banın dimi hadi geçmiş olsun

canım canım akşam sana cevap yazıyo iken oğlum uyandı ağladı koştum gittim yeşil gözlüm
en iyisini etmişsin ayrılmakla canım biliyomusu yani nereye kadar ki idare ediceksin karşılıklı olmalı herşey insan sevildiğini düşünüldüğünü hissetmek ister neyse daha çok konuşup üzülme canım benim herşeyin hayırlısı diyelim biz...

selam kızlar uzun zaman katılamıyom gruba kızçem hareketli çok arada bakabiliyom nasılsınızzz keyifler nasılll

a.s.hoşgeldin canım kızçeni öp benim için benim oğlumda çok yaramaz örümcek adam gibi duvara çıkacak tırmanacak nerdeyse

a.s.hoşgeldin canım kızçeni öp benim için benim oğlumda çok yaramaz örümcek adam gibi duvara çıkacak tırmanacak nerdeyse

hb cnm bnm öperim sende paşanı öp ee annesi sıcakta çocuklar ne yapcagını şaşırdı bizim kızda bulşdugunu agzına sokar oldu yetişemez oldum daha 11aylık degil ama 3kişi anca yetişir onun hızına sürekli hareket halinde ter içinde kalıyom işlerim yarım kalıyo hehe

yaaaa yanlış anlama yeşil gözlü kız biz iklimle sadece sanalda konuşmuyoruz bana gelmişti bikaç hafta önce o zaman söyledi dedikodu amaçlı değil yani

yok canım yanlış anlamam olurmu öyle şey ne güzel dostluğunuz daim olsun :1hug:bizim orayada beklerim bizde iklimle çok yakınız bikaç mahalle arkada kaydirigubbakcemile3

senin kızın küçük şimdi keşfetme zamanı herşeyi ağzına alarak dokunarak tanıycak benimki 3 yaşında olucak eşşek kadar oldu küççükken usluydu şimdi çok yaramaz uyuyunca ohh çekiyorum

yok canım yanlış anlamam olurmu öyle şey ne güzel dostluğunuz daim olsun :1hug:bizim orayada beklerim bizde iklimle çok yakınız bikaç mahalle arkada kaydirigubbakcemile3

sağol canım sizin oralara gelmiştim ben bidaha gelirsem senide görürüma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…