Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

geçmiş olsun tatlım migren çok kötü eşimdede var eve zor atıyo kendini baş ağrısından

iklimin üyeliği iptal oldu arkadaşlar evet 2 tane kendini bilmez yüzünden
sağol bitanem yaa çok kötü oluyor insan
iklimin işi fena olmuş yaa

oyy canısııı bende özledim yavrum
yirim senii
Şeniz

aaaaa böyle bir grup mu vardı kızlar yaaa...
sahiden çok şaşırdım ya halbuki ne çok bakınmıştım bi ara edirne grubu yok mu diye anahtar kelime trakyaymış demek
bana da yer açın o zaman olur mu kaydirigubbakcemile

hoşgeldin canısım sefalar getirdin
gel kız otur şöyle anlat bakalım kimsin kimlerdensin

masumummm napisinn

iyiyim patikim sen nasılsın bakem kaç gün kaldı doğuma bende yeğenime gittim bugün çok tatlı olmuş büyümüş bide kucağa alışmış hep kucak istiyo halası onu bütün gün kucakladı gezdirdi ama benim oğlanda fena kıskandı bi tane daha doğursam çocuğu parçalar vallahisempatiksalakcinni

40 haftanın bitmesine 19 gün kaldı cnmm ayyy bizde görürüz inşş o günleri cnmm dünyaya gelen büyüyo allh uzun ömürler versinnn ben napim cnm sıcakta hiç iyi gitmmıyooo hep duştayımmm son hazırlıkları yapıyozz mevlüt şekerlerimi yaptım şeker tutmak için beşikler varya onu süsledikk kendimiz yaptık çok güzel oldu kapıyı süslüycezz hep telaşşşşşş vallaaa heran olursa die korkizzz demek seninki kıskandıııı ayyy öle çok kötü benim yiğenimnde kızı ikinciyi andırmıyo hiççç yerden yere vuruyo kendinii annen bebek alck deyınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…