Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

az kalmış canım ya benimde hamileliğim yaza gelmişti eylülde doğum yaptım çok sıcaktı dediğin gibi duştan çıkmazdım eşim küvette uyu sen diyodu çok zor yazın hamile olmak bidaha yaparsam kışa getircem inşallah şimdi telaş var desene bende bebek şekerler çok güzeldiimi kendim yapmıştım odayı süsledim kendi ellerimle hoşgeldin bebek yazılı balonlar asmıştık eve hastane odasına ay çok güzeldi ilk bebeler şanslı oluyo

hoşgeldin canısım sefalar getirdin
gel kız otur şöyle anlat bakalım kimsin kimlerdensin

27 yaşında 2 yıllık evli bir hatunum.çocuk yok. yapacak cesaret yok. çünkü eşim denizci aylarca koca da yok.ailem istanbulda. edirneye okumaya gelmiştim fena çıktım koca buldum evlendim.kaydirigubbakcemile3 çok da sevmiştim burayı vesile oldu gitmememe.9 sene oldu burada yaşayalı. öğretmenim ama bu sene bir danışmanlık merkezi kuruyorum. işyeri telaşlarındayım yani.
bide yarışmacı arkadaşlara başarılar dileyeyim de tam olsun kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin hatuuunŞeniz

hoşbulduk şekerim

bende edirnede okudum canım 2000-2004 arasında
çok severim edirneyi hiç ayrılmak istememiştim okul bitince ama mecburen döndüm tekirdağa
Allah yardımcın olsun canım eşinin işi zor
işyeri açıyorsun demek ne kadar güzel

patişimm masımım nazım vede tüm hatunlar epsinize günaadın be canım bol yağmurlu günler bizim olsun.patişim bi avaz inş.kurtulasın emi

htcvlkn hoşgeldin opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canim hosbulduk

bende 2002 girisliyim canim. Hangi bolumdu seninki? Benim edebiyat. Tanıdık arkadaşlarımız vardır belki. Evet işyeri aciyorum hem cok keyifli hem cok yorucu. Esiminde benimde isimiz sahiden zor. Yanimda simdi ama sicaklardan ne dolasiliyor ne geziliyor

tatlım bende biyoloji okudum
aynı kampüsteymişiz edebiyattan arkadaşlarım vardı benimde
ama isimlerini sor hatırlamıyorum kafamçokkarıştı
Edirnenin sıcağıda soğuğuda çekilmez hani

valla bende sinirden çatlıyom gülüm ya acaip sinirliyim
işyerinden bi arkadaş çalışma sistemimizi değiştirmeye calısıyo ramazan boyunca
ki hiç uygun bi sistem değil
bide kalkmış demesinmi sen oruç tutmuyon ya ondan benı anlamıyon diye
denyo yaa sankı hiç tutmadık bugune kadar
bre manyak sen kımsınkı benim ibadetimi sorgularsın
bende eğer oruç tutsaydımda senın bu yaptıgını yapmazdım
susar paşa paşa tutardım orucumu dedim
ayyy deli olucam

sıcaklı bi çorludaaannn slmlarrrrrrrrr nabisinniz bakemmm filizz allegra çok sağolunn arkdşlerrr sıcaklar bitçk kesin ben doğurcammm daha 10 gün böle gitçekmişyaa allegriacığımm isim konusuu karışık kuzum eymen utku aras bunlardan ikisi olucak bakalım hangilerii

masumumm snde çok hazırlık yapmışsınnn şekerimm ay benmde aklıma balon falan gelıyo ama bu taraf kaldırmaz öle şeyleri bu yaptıklarıma bile şaşıaran çok olur görmediğinn çocuğu olmş derler kesinn ama banadaa çok fifi sositososito

illa birileri çıkıp sinir bozar zaten canım..sivrilecekler ya
sonuçta çoğunluğun çıkarına uygun değilse bu saat sistemi kabul edilmez zaten
sakin ol canım sinirlerini yıprattığına değmiyo inan başkaları için

aras ismine bayılırım patiğim :asigim:
isimlerden biri kesinlikle aras olsun
Allah yardımcın olsun valla o kadar sıcak ki havalar

nazcığım sakinn ol kuşumm delirmeeeeeee ramazan mubarek günde relax ol bu sıcakta bide stress çekme

hihoyyytzafer bizim kısçeler
kuyrugunu ksıtırp geldi bizim dediğimize

ay aras ismi çok şugar beee
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…