40 haftanın bitmesine 19 gün kaldı cnmm ayyy bizde görürüz inşş o günleri cnmm dünyaya gelen büyüyo allh uzun ömürler versinnn ben napim cnm sıcakta hiç iyi gitmmıyooo hep duştayımmm son hazırlıkları yapıyozz mevlüt şekerlerimi yaptım şeker tutmak için beşikler varya onu süsledikk kendimiz yaptık çok güzel oldu kapıyı süslüycezz hep telaşşşşşş vallaaa heran olursa die korkizzz demek seninki kıskandıııı ayyy öle çok kötü benim yiğenimnde kızı ikinciyi andırmıyo hiççç yerden yere vuruyo kendinii annen bebek alck deyınce
hoşgeldin canısım sefalar getirdin
gel kız otur şöyle anlat bakalım kimsin kimlerdensin
hoşgeldin hatuuunŞeniz
27 yaşında 2 yıllık evli bir hatunum.çocuk yok. yapacak cesaret yok. çünkü eşim denizci aylarca koca da yok.ailem istanbulda. edirneye okumaya gelmiştim fena çıktım koca buldum evlendim.kaydirigubbakcemile3 çok da sevmiştim burayı vesile oldu gitmememe.9 sene oldu burada yaşayalı. öğretmenim ama bu sene bir danışmanlık merkezi kuruyorum. işyeri telaşlarındayım yani.
bide yarışmacı arkadaşlara başarılar dileyeyim de tam olsun kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk şekerim
patişimm masımım nazım vede tüm hatunlar epsinize günaadın be canım bol yağmurlu günler bizim olsun.patişim bi avaz inş.kurtulasın emi
teşekkür ederim canim hosbuldukhtcvlkn hoşgeldin opuyorumnanaktan
bende edirnede okudum canım 2000-2004 arasında
çok severim edirneyi hiç ayrılmak istememiştim okul bitince ama mecburen döndüm tekirdağa
Allah yardımcın olsun canım eşinin işi zor
işyeri açıyorsun demek ne kadar güzel
teşekkür ederim canim hosbulduk
bende 2002 girisliyim canim. Hangi bolumdu seninki? Benim edebiyat. Tanıdık arkadaşlarımız vardır belki. Evet işyeri aciyorum hem cok keyifli hem cok yorucu. Esiminde benimde isimiz sahiden zor. Yanimda simdi ama sicaklardan ne dolasiliyor ne geziliyor
illa birileri çıkıp sinir bozar zaten canım..sivrilecekler yavalla bende sinirden çatlıyom gülüm ya acaip sinirliyim
işyerinden bi arkadaş çalışma sistemimizi değiştirmeye calısıyo ramazan boyunca
ki hiç uygun bi sistem değil
bide kalkmış demesinmi sen oruç tutmuyon ya ondan benı anlamıyon diye
denyo yaa sankı hiç tutmadık bugune kadar
bre manyak sen kımsınkı benim ibadetimi sorgularsın
bende eğer oruç tutsaydımda senın bu yaptıgını yapmazdım
susar paşa paşa tutardım orucumu dedim
ayyy deli olucam
aras ismine bayılırım patiğim :asigim:sıcaklı bi çorludaaannn slmlarrrrrrrrr nabisinniz bakemmm filizz allegra çok sağolunn arkdşlerrr sıcaklar bitçk kesin ben doğurcammm daha 10 gün böle gitçekmişyaa allegriacığımm isim konusuu karışık kuzum eymen utku aras bunlardan ikisi olucak bakalım hangilerii
nazcığım sakinn ol kuşumm delirmeeeeeee ramazan mubarek günde relax ol bu sıcakta bide stress çekme
hihoyyytzafer bizim kısçelerilla birileri çıkıp sinir bozar zaten canım..sivrilecekler ya
sonuçta çoğunluğun çıkarına uygun değilse bu saat sistemi kabul edilmez zaten
sakin ol canım sinirlerini yıprattığına değmiyo inan başkaları için
aras ismine bayılırım patiğim :asigim:
isimlerden biri kesinlikle aras olsun
Allah yardımcın olsun valla o kadar sıcak ki havalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?