Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni yiliniz kutlu olsun hemsolarim![]()
Erkese ayırlı akşamlar..=)
Güzel trakya'mla ilgili bir şey yok mu diye bakınıyordum ki bu güzel konuyu buldum ve emencecik yorum atıp bende buradayım demek istedim. =)) Annemde babamda KIRKLARELİ'li olduğu için arbi trakya kızanıyım.Ama şunu altını çizerek söylemek istiyorum koskoca türkiye'de trakya kadar güzel bir memleket yok.Aynı zamanda insanları da o kadar güzel o kadar sıcak kanlı ki hiç yabancılık çekmiyorsunuz..=)
Merhaba canlarım
Nasılsınızzzz??
ay büle tesadüf olamaz..:) bende senin gibi bakınırkene varmı bizim sulardan kimseler diye sen,n yazdığın yazıyı gördüm şekerim..bende edirnenin ilçesindenim ama şuan kırklarelide yaşıyorum..sen nerelerdesin sanırım burda değilsin..ama sana sonuna kadar katılıyorum çok memleket gezdim trakya gibi bir yer daha yok.. insanı gibi bir insan daha yok..özümüze dönünce kendimize geldik vallaa çok mutluyuz 6 aydır burdayım ama sanki burda doğmuş gibi alışıverdim..:)epgene trakya işte..öptüm canım seni![]()
iii bea nolsun işte soğuk havada kilo vermek için yürüyüş yapıos.sizden ne haber
kızlar nabersiniz bea:)
kızlar çok özledim ben hepinizi
çok oldu uğramayalı nasılsınız??
nazalpim cokmasumum
iklimcimden haber var mı?
öpüyom hepinizi
hoşgeldin nasılsın
cadı napıyosun işler nasıl avukat oldunmu artıkın iklimcimle facede konuşuyoruz arada telde çok özledim onu çalışıyo ama buluşcaz bi gün nazalpı da blogundan takip ediyorum üle işte
patikim sen nerelerdesin bu arada uğra buraya oğlan nasıl haber et