Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

hanımlar ben yeniyim.arkadaşım(filizsemizler)sizlerin çok sıcak insanlar olduğunuzdan bahsetti.bende misafirlikten bıktım.üye olmaya karar verdim:)

Erkese ayırlı akşamlar..=)
Güzel trakya'mla ilgili bir şey yok mu diye bakınıyordum ki bu güzel konuyu buldum ve emencecik yorum atıp bende buradayım demek istedim. =)) Annemde babamda KIRKLARELİ'li olduğu için arbi trakya kızanıyım.Ama şunu altını çizerek söylemek istiyorum koskoca türkiye'de trakya kadar güzel bir memleket yok.Aynı zamanda insanları da o kadar güzel o kadar sıcak kanlı ki hiç yabancılık çekmiyorsunuz..=)

Erkese ayırlı akşamlar..=)
Güzel trakya'mla ilgili bir şey yok mu diye bakınıyordum ki bu güzel konuyu buldum ve emencecik yorum atıp bende buradayım demek istedim. =)) Annemde babamda KIRKLARELİ'li olduğu için arbi trakya kızanıyım.Ama şunu altını çizerek söylemek istiyorum koskoca türkiye'de trakya kadar güzel bir memleket yok.Aynı zamanda insanları da o kadar güzel o kadar sıcak kanlı ki hiç yabancılık çekmiyorsunuz..=)

ay büle tesadüf olamaz..:) bende senin gibi bakınırkene varmı bizim sulardan kimseler diye sen,n yazdığın yazıyı gördüm şekerim..bende edirnenin ilçesindenim ama şuan kırklarelide yaşıyorum..sen nerelerdesin sanırım burda değilsin..ama sana sonuna kadar katılıyorum çok memleket gezdim trakya gibi bir yer daha yok.. insanı gibi bir insan daha yok..özümüze dönünce kendimize geldik vallaa çok mutluyuz 6 aydır burdayım ama sanki burda doğmuş gibi alışıverdim..:)epgene trakya işte..öptüm canım seni:1:

ay büle tesadüf olamaz..:) bende senin gibi bakınırkene varmı bizim sulardan kimseler diye sen,n yazdığın yazıyı gördüm şekerim..bende edirnenin ilçesindenim ama şuan kırklarelide yaşıyorum..sen nerelerdesin sanırım burda değilsin..ama sana sonuna kadar katılıyorum çok memleket gezdim trakya gibi bir yer daha yok.. insanı gibi bir insan daha yok..özümüze dönünce kendimize geldik vallaa çok mutluyuz 6 aydır burdayım ama sanki burda doğmuş gibi alışıverdim..:)epgene trakya işte..öptüm canım seni:1:

Maalesef değilim tatlım istanbul'da oturuyorum ama yazları sürekli kırklareli'nde köyde oluyorum.Ama memleket aşkıyla yanıp tutuştuğumu söyleyeyim.Bir insana adını sormam memleketini sorarım msela o kadar çok önemlidir benim için.Trakya'lı olsun canımı yesin yani.:9: Kırklareli çok güzel bir yerdir canım kıymetini bil bak oraya hasret çekenler var.=)) ep ya epp bak iki trakyalı bulduk birbirimizi kaynaşıverdik emen.=) Bende öpüyorum seni:38:

kızlar çok özledim ben hepinizi :(
çok oldu uğramayalı nasılsınız??
nazalpim cokmasumum
iklimcimden haber var mı?
öpüyom hepinizi

kızlar nabersiniz bea:)

hoşgeldin nasılsın :51:
kızlar çok özledim ben hepinizi :(
çok oldu uğramayalı nasılsınız??
nazalpim cokmasumum
iklimcimden haber var mı?
öpüyom hepinizi

cadı napıyosun işler nasıl avukat oldunmu artıkın iklimcimle facede konuşuyoruz arada telde çok özledim onu çalışıyo ama buluşcaz bi gün nazalpı da blogundan takip ediyorum üle işte

patikim sen nerelerdesin bu arada uğra buraya oğlan nasıl haber et

hoşgeldin nasılsın :51:

cadı napıyosun işler nasıl avukat oldunmu artıkın iklimcimle facede konuşuyoruz arada telde çok özledim onu çalışıyo ama buluşcaz bi gün nazalpı da blogundan takip ediyorum üle işte

patikim sen nerelerdesin bu arada uğra buraya oğlan nasıl haber et

hala stajyer avukat olarak sürünüyom ben canım benim :)) daha 6 küsür ay var :(
cancazım bana özelden feys bilgilerinizi atsanıza ekliyim sizi ben de yeni açtım sayılır irtibatımız kopmasın
foruma bazen giriyom bazen girmiyom çünküm
patiğim seni de öpüyom canım benim yakışıklı oğlun nasıl?

Back
X