Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Maalesef değilim tatlım istanbul'da oturuyorum ama yazları sürekli kırklareli'nde köyde oluyorum.Ama memleket aşkıyla yanıp tutuştuğumu söyleyeyim.Bir insana adını sormam memleketini sorarım msela o kadar çok önemlidir benim için.Trakya'lı olsun canımı yesin yani.:9: Kırklareli çok güzel bir yerdir canım kıymetini bil bak oraya hasret çekenler var.=)) ep ya epp bak iki trakyalı bulduk birbirimizi kaynaşıverdik emen.=) Bende öpüyorum seni:38:

Angi köydesiniz eşim hep köylerde gezer dururda aileme selam bile yollarım ondan:)aslında istanbul çok uzak değil buarayabsanırım 1.5 saati ama herzaman gelinmiyor tabi..ben kendimden biliyorum edrine uzunköprülüyüz ama gidilmiyor..tarkya insanımız çok farklı ya tanımadığı birine bile sevecen çok seviyorum memleketini kıymetini bilmez olurmuyum.uzaklara gidip dönünce dahada bir değerli oldu..bende senin gibi tanışma faslını geçer geçmez memeleket sorarım..uyumuz kurusun kız:)çok sevindim bu topiği bulduğuma ama pek kimse olmuoyr sanırım..kaynaşmak güzel şey ya kaynaşıverelim nolcek..memnun oldum kaynaştığımıza:66:

Angi köydesiniz eşim hep köylerde gezer dururda aileme selam bile yollarım ondan:)aslında istanbul çok uzak değil buarayabsanırım 1.5 saati ama herzaman gelinmiyor tabi..ben kendimden biliyorum edrine uzunköprülüyüz ama gidilmiyor..tarkya insanımız çok farklı ya tanımadığı birine bile sevecen çok seviyorum memleketini kıymetini bilmez olurmuyum.uzaklara gidip dönünce dahada bir değerli oldu..bende senin gibi tanışma faslını geçer geçmez memeleket sorarım..uyumuz kurusun kız:)çok sevindim bu topiği bulduğuma ama pek kimse olmuoyr sanırım..kaynaşmak güzel şey ya kaynaşıverelim nolcek..memnun oldum kaynaştığımıza:66:

Ablacım beyci köyündenim ben kofçaza bağlı.Öyle pek fazla uzak değil ama ancak yazları ve bayramlarda gidiyoruz köye.Ama bayramlarda köyde çok güzel geçiyor.=) Evet bende çok sevindim ama doğru söylüyorsun pek kimse olmuyor daha fazla trakyalıya ulaşmak lazım.Toplanalım epimiz burada=) tabikide hele birde trakyalıysak kaynaşmak daha bir güzel oluyor:1: ayyy bende çok memnun oldum:1:

hala stajyer avukat olarak sürünüyom ben canım benim :)) daha 6 küsür ay var :(
cancazım bana özelden feys bilgilerinizi atsanıza ekliyim sizi ben de yeni açtım sayılır irtibatımız kopmasın
foruma bazen giriyom bazen girmiyom çünküm
patiğim seni de öpüyom canım benim yakışıklı oğlun nasıl?

hayırlısı olsun güzelim az kalmış ben atıyorum hemen özelden benim profil kapalı herkese ama belki iklimin değildir yada sen bana at profilin açıksa adını

sadece 1 kişiyemi bağlıymış bu topik ve arkadaşlık kavramı canım, arkadaslıklarda sanal desene:)... bu arada nere gitti?

canım öyle değil aslında ama topiği ayakta tutatn bence iklimdi banlandı ve üyeliği silindi artık girmiyo kk ya bide kimse uğramıyo buraya gelin artık hergün ayol:9:

masumummmmmmm cnmmm benimm iyiyim ne olsun paşayla uğraşıyorum 5 ayımız bitecek ay sonunda büyüdük ama çuk yaramaz ve aksi bi oğlum varr keyfini kaçırırsam yandım dimekkk seninnn paşa nasıll sen nasılsınnn allegrammm yakışıklı oğlum büyüdüü teyzesii kucağımda şimdi bakıyo bn yazarken klavyeye bnde öpüyorum ikinizidee

masımımmm sana yolladım istek yehu :) ama iklime yollanmıyo kapamış sanırsam istek yollamayı..sen ona söylersin senin listeden ekler beni bi ara

patiğim oğlan büyüdü bi de klavyeye bakıyo desene yerim ben onu :)

masumummmmmmm cnmmm benimm iyiyim ne olsun paşayla uğraşıyorum 5 ayımız bitecek ay sonunda büyüdük ama çuk yaramaz ve aksi bi oğlum varr keyfini kaçırırsam yandım dimekkk seninnn paşa nasıll sen nasılsınnn allegrammm yakışıklı oğlum büyüdüü teyzesii kucağımda şimdi bakıyo bn yazarken klavyeye bnde öpüyorum ikinizidee

maşallah kocaman olmuş bee yerim onu ben tam sevilecek zamanı şimdi öp öp ısır onu benim yerimede biz iyiyiz canım oğlum çok yaramaz benim küçükken kuzu gibiydi şimdi çok fena hiç laf söyletmiyo kendine kızınca etrafı yıkıp döküyo yakında kask takıp gezicem evde okdar yani

masımımmm sana yolladım istek yehu :) ama iklime yollanmıyo kapamış sanırsam istek yollamayı..sen ona söylersin senin listeden ekler beni bi ara

patiğim oğlan büyüdü bi de klavyeye bakıyo desene yerim ben onu :)

kavuştuk sonunda canımm ama iklimlende arkadaş olmuşunuz gördüm gülüm

kızlar nasılsınız bakalım bugün masumummm öperim ısırırım cnm zaten biz severken bitiricezz büyüdüğü zaman nasl olsa sevdırmıyo lar kendilerini şimdi sevelimmm benmki şimdiden afacan büyüdü zaman ne olck bnilemıyom ama sağ olsunlarda anneler herşeye rağzı oluyo çocuk olduktan sonraa herşeyden ödün veriliyo

patişim,masımım nabüünüs bakem.herkeslerin raatı iiyimi hasta olmayın valla çorlu çok soğuk donuyooooom:74: kısçeler bi ara denk gelelim kaynatalım ayol öptüm epsinisi bea:54:

kızlar nasılsınız bakalım bugün masumummm öperim ısırırım cnm zaten biz severken bitiricezz büyüdüğü zaman nasl olsa sevdırmıyo lar kendilerini şimdi sevelimmm benmki şimdiden afacan büyüdü zaman ne olck bnilemıyom ama sağ olsunlarda anneler herşeye rağzı oluyo çocuk olduktan sonraa herşeyden ödün veriliyo

öyle canım canları sağolsun ama işte sabır sabır diyorum nereye kadar hep küçük kalsalar keşke büyüdükçe dertlerde büyüyo

patişim,masımım nabüünüs bakem.herkeslerin raatı iiyimi hasta olmayın valla çorlu çok soğuk donuyooooom:74: kısçeler bi ara denk gelelim kaynatalım ayol öptüm epsinisi bea:54:

çorluda kar varmı varsa yollayın buraya ya çok özledim ben kar yağmasını hava burdada çok soğuk canım kapı dışarı çıkmıyorum zaten çocukta hasta olur falan diye

Ablacım beyci köyündenim ben kofçaza bağlı.Öyle pek fazla uzak değil ama ancak yazları ve bayramlarda gidiyoruz köye.Ama bayramlarda köyde çok güzel geçiyor.=) Evet bende çok sevindim ama doğru söylüyorsun pek kimse olmuyor daha fazla trakyalıya ulaşmak lazım.Toplanalım epimiz burada=) tabikide hele birde trakyalıysak kaynaşmak daha bir güzel oluyor:1: ayyy bende çok memnun oldum:1:

evet tatlım burda toplanıp tanışmak güzel olurdu..ama sayılı kişiler var topikte pek ilgi görmüyor neyse ilgi görür yakında bence:)eşime sorarım ama sınır birliklere daha çok gidiyor.:) bende giderim inşallah yaza güzel yer burası nede olsa trakya beaa:)canım benim sende yaza gelirsen görüşmek isterim:)tanışmak güzel olur kendine iyibak:):1:

evet tatlım burda toplanıp tanışmak güzel olurdu..ama sayılı kişiler var topikte pek ilgi görmüyor neyse ilgi görür yakında bence:)eşime sorarım ama sınır birliklere daha çok gidiyor.:) bende giderim inşallah yaza güzel yer burası nede olsa trakya beaa:)canım benim sende yaza gelirsen görüşmek isterim:)tanışmak güzel olur kendine iyibak:):1:

Evet bende yakında ilgi göreceğine inanıyorum.=) İnşallah gidersin aslında trakya'nın er bir köşesine gitmek görmek lazım ama pek kısmet olmuyor=) Canım bende isterim görüşmeyi yaza kırklara geliceğim zaman haber veririm sana görüşürüz=)) Bencede çok güzel olur tanışmak sanalda kalmayız en azından =) Sende kendine iyi bak :79:

nabem takılıom işte pc başında yarın karne alcezya.:68: bi gevşedik sooma gitsin anacıııım

patikim nasılsın sena kerem karneler taktir gelir inşallah benim oğlumda karne alıcaktı yuvadan yarın ama bu hafta hava soğuk diye gitmedik okula

valla masımım nolsun işte takdir alcek ler.biri 8 diğeri 4 sınıf.düşünüyom napcam?15 tatilde imdat biri çıkamadan öbürü daldı ergenlik takıntılarına.ben size mülteci olabilirmiyim?sığınma hakkı talep edebilirmiyim?lüttttfennnnnnn

Back
X