Maalesef değilim tatlım istanbul'da oturuyorum ama yazları sürekli kırklareli'nde köyde oluyorum.Ama memleket aşkıyla yanıp tutuştuğumu söyleyeyim.Bir insana adını sormam memleketini sorarım msela o kadar çok önemlidir benim için.Trakya'lı olsun canımı yesin yani.Kırklareli çok güzel bir yerdir canım kıymetini bil bak oraya hasret çekenler var.=)) ep ya epp bak iki trakyalı bulduk birbirimizi kaynaşıverdik emen.=) Bende öpüyorum seni
![]()
Angi köydesiniz eşim hep köylerde gezer dururda aileme selam bile yollarım ondan:)aslında istanbul çok uzak değil buarayabsanırım 1.5 saati ama herzaman gelinmiyor tabi..ben kendimden biliyorum edrine uzunköprülüyüz ama gidilmiyor..tarkya insanımız çok farklı ya tanımadığı birine bile sevecen çok seviyorum memleketini kıymetini bilmez olurmuyum.uzaklara gidip dönünce dahada bir değerli oldu..bende senin gibi tanışma faslını geçer geçmez memeleket sorarım..uyumuz kurusun kız:)çok sevindim bu topiği bulduğuma ama pek kimse olmuoyr sanırım..kaynaşmak güzel şey ya kaynaşıverelim nolcek..memnun oldum kaynaştığımıza