Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Selam mariler..Nabüyünüz?
İklim geri gelmiş, hemde kızanla..Allah tamamına erdirsin canım, çok sevindim..
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..Allah nazarlardan saklasın..

hoşgeldim :) hemde dolu :))
saol cnm kısmet işte zamanı gelmiş demekki öpüyorum çok saol

allahtan başak canım yoksa ben evde bitane daha dağanık erkek çekemezdim benim eşimde çok dağanık 5 senedir geceliklerini dolaba koymasını öğrettim ancak daha çok işim var kaan babasına öğreticek inşallah

Selam mariler..Nabüyünüz?
İklim geri gelmiş, hemde kızanla..Allah tamamına erdirsin canım, çok sevindim..
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..Allah nazarlardan saklasın..

hoşgeldin iklim bomba gibi döndü aramıza

canım desene ikimizinde eşleri dağınık bende bişeyler öğrettim nescafe yapabiliyo bide çoraplarını sepete atıyo hımm başkaaa o kadar

canım desene ikimizinde eşleri dağınık bende bişeyler öğrettim nescafe yapabiliyo bide çoraplarını sepete atıyo hımm başkaaa o kadar

bak benimki çoraplarını sepete atmıyo gelsin sorcam onanescafe yapıyo yumurta pişiriyo bide günahını almıyım bana bikere kahvaltı hazırldı adamcığım

bak benimki çoraplarını sepete atmıyo gelsin sorcam onanescafe yapıyo yumurta pişiriyo bide günahını almıyım bana bikere kahvaltı hazırldı adamcığım

vay bee özendim şimdi kahvaltı hazırladı demek benimkide gelmedi gelsin sorucam hesabı haha öğrensinler ayol bizde insanız

vay bee özendim şimdi kahvaltı hazırladı demek benimkide gelmedi gelsin sorucam hesabı haha öğrensinler ayol bizde insanız

hehehe geçenlerde sevgililer gününde hazırlamıştı şok oldum vallahi devamını isterim dedimbenim eşim geldi canım yemek yeriz şimdi sonra da küçük osman izleriz öpüyorum kankim

hehehe geçenlerde sevgililer gününde hazırlamıştı şok oldum vallahi devamını isterim dedimbenim eşim geldi canım yemek yeriz şimdi sonra da küçük osman izleriz öpüyorum kankim

canım benim nerelerdesin kız isledinmi osmancığı ben hiç izlemedim onu

canım bugün ıkeaya gittik kaanla gezdik biraz eve yeni geldik yemek yapçam daha sen napıyosun canım küçük osmanı izledim akşam ama beğenmedim bu bölümü

canım bugün ıkeaya gittik kaanla gezdik biraz eve yeni geldik yemek yapçam daha sen napıyosun canım küçük osmanı izledim akşam ama beğenmedim bu bölümü

ne güzel gezmişsiniz öptüm onu kocaman
ne yemekler yapçen bakim bendede kadınbudu köfte bide dünden pilav var bişey daha lazım düşünüyorum

ne güzel gezmişsiniz öptüm onu kocaman
ne yemekler yapçen bakim bendede kadınbudu köfte bide dünden pilav var bişey daha lazım düşünüyorum

daha yeni oturdum canım vallahi bu akşam hamur işi yaptım 2 çesit söylemem canın falan çeker sona ya kıyamam yemek ye etrafı topla banyoyu falan temizledim yarın doktora gitçem sabah cerrahpaşaya kaanın kontrolü var erken kalkmam lazım

peki cnm :) saat başı acıkıyorum acıktıkça yemeğe değilde suya meyveye saldırıryorum bide meyve sıkacağı alıcam bu hafta sıkıp içerim taze taze.kız ne ara banyoyu falan temizledin ne hamaratsın sen hımm anladım cnm erken yat bari yarın yollarda yorulursun.bende yatıyorum kuzum uykum geldi öpüyorum seni iyi gecelerr

en iyisi taze meyve suyu canım bol bol iç sütte iç sen şimdi idrara da çok çıkarsın ilk aylar ve son ay wc de yatıyodum benbende yatıyorum tatlım bebişinle sana iyi geceler

Sevgili anneciğim,

Henüz beni görmediğini biliyorum. Aynı zamanda ne kadar merak ettiğini de…
Aslında bende seni merak ediyorum. Seninle ilgili bazı konularda fikir sahibi oldum diyebilirim. Ne yersin, ne içersin biliyorum çünkü senden besleniyorum. Neye ne tepki vereceğini de az çok biliyorum. O yüzden doğduğumda ve büyüdüğümde seni üzmemek için elimden geleni yapacağım. Ama ne olur sen de ufak tefek yaramazlıklarıma kızma, beni dövme. Bir şeyleri kırdığımda beni cezalandırma. Ben seni hep seviyor olacağım. Bana en kızgın olduğun zamanlarda bile sen de beni seversin değil mi anneciğim?

Canım annem, biliyor musun? Dün babamla benim geleceğim hakkında konuşuyordunuz. Benim sizinle ilgili bütün kaygılarımı sildiniz aklımdan. Ama geleceğim ile ilgili bir sürü soru geliyor aklıma ve bir sürü de endişe…
Çok huzurlu hissettim kendimi. Sizi dinledim can kulağı ile. Bana olan sevginizden bahsediyordunuz. Hatta babam ile geleceğimi planlamaya başlamıştınız bile. Bu beni nasıl mutlu etti anlatamam. Babam bir ara elini senin karnına koydu. Ne sıcak eli vardı babamın. Ve ne büyük bir sevgiyle okşadı beni… Biliyorum babamla gelecekte de çok iyi anlaşacağız, ben babamla gelecekte her konuyu rahatlıkla konuşabileceğim. Her şeyimi anlatabileceğim. Ne mutlu bana… Canım babam benim. Babam bir kaygısından bahsetti anneciğim. Dedi ki: “karıcığım dünya her gün biraz daha kötüye gidiyor. Acaba iyi mi ettik çocuk sahibi olmakla? Ona istediğimiz geleceği sunabilecek miyiz?” Anneciğim ben nasıl bir dünyaya geleceğim. Dünya o kadar kötü mü? Yaşam o kadar zor mu? İnsanlar savaşıyor, cinayet işliyor diyordunuz. Savaşmak ne demek? Cinayet nedir? Oksijenimiz kalmamış. Peki, bu oksijen bizim için bu kadar önemli mi? Küçük çocukları organları işçin kaçırıyorlarmış anneciğim. Siz beni hep koruyacak ve bana kötülüklerin üstesinden nasıl geleceğimi öğreteceksiniz değil mi?

Ben çok korkuyorum anneciğim. Bu kadar kötü şeyler varsa bu dünyada, bunu kimse niye düzeltmeye çalışmıyor? Ben dünyaya geldiğimde, büyüdüğümde bunları düzeltebilirim değil mi? Bana erdemli bir insan nasıl olur öğretirsiniz değil mi anneciğim? Ben hiçbir şeyi bilmiyorum. Bana iyiyi, doğruyu, güzellikleri, insanlık için faydalı olmayı öğretirseniz, ben faydalı olabilirim değil mi anneciğim?

Anneciğim arada babamla tartıştığınızı duyuyorum, bu beni çok üzüyor ve korkutuyor. Ben doğduğumda bu tür tartışmaları yapmayacaksınız değil mi? Çünkü ben sizin birbirinizi hep sevmenizi istiyorum. Kavgalar etmenizi değil, sevgiyle kahkahalar atmanızı istiyorum.
Sabahları benimle sohbet ediyorsun ya, en eğlenceli anlarım o zamanlar. Arada da masallar okuyorsun, şarkılar dinletiyorsun bana. Ninniler söylüyorsun şimdiden. Doğduğumda da anlat o masalları bana anneciğim. Ninniler söyle o güzel sesinle. Göğsüne başımı koyup dinleyeyim senin o güzel masallarını, ninnilerini. Sımsıkı sar beni, uyut anneciğim dünyanın en güvenli yerinde, senin kucağında huzur bulayım, kokunu sindireyim içime…
Seni kimse ile paylaşmak istemiyorum. Bazen çok kıskanıyorum seni anneciğim. Benim senin karnımda olduğumu unutuyorsun. Aslında anlıyorum, gün içinde yoğun işlerin var be bana her zaman vakit ayıramıyorsun. Benim varlığımı unutup da başkaları ile ilgilendiğinde seni çok kıskanıyorum. O zamanlarda ben de hafif bir tekme atıyorum. “Ben buradayım” diye. Sen de hafif bir çığlık atıyorsun. Umarım canın acımıyordur? Acıtıyorsam özür dilerim. Sadece seni çok seviyorum ve paylaşamıyorum. Yalnız benimle ilgilen istiyorum. Ne olur kızma bana anneciğim.

Canım annem, seni daha tanımadan çok seviyorum. O kadar sıcak ve şefkatlisin ki. Hep benim iyiliğimi düşünüyorsun. Her gün heyecanım artıyor. Neden biliyor musun? Her gün, bir gün daha azalıyor sana kavuşmam için. Ne zormuş dokuz ay beklemek. Daha çok var mı anneciğim? Ne zaman kavuşacağız birbirimize. Babamı da, seni de çok merak ediyorum. Siz de beni merak ediyorsunuz değil mi? Aranızda konuşurken duydum. Babam “bana benzeyecek” diyor. Sen de “bana benzeyecek” diyorsun. Kime benzeyeceğimi bilmiyorum ama sizin gibi anne babam olduğu için çok mutluyum. Hanginize benzeyeceğimi bilmesem de gelecekte sizi örnek alacağım. Sizin gibi olmaya çalışacağım.

Canım anneciğim, daha aklımda milyonlarca soru var. Hepsini de öğrenmek istiyorum. Ben bu soruları sorduğumda, saçma bile gelse, bana sıkılmadan cevap verirsiniz değil mi? Her şeyin doğrusunu sizden öğrenmek istiyorum. Çünkü size sonsuz güveniyorum…
Anneciğim, babacığım, beni dünyaya getirmeye karar verdiniz. Bunu ben istemedim. Nasıl bir yer olduğunu da henüz bilmiyorum. Ama beni her zaman koruyacağınızı bildiğim için çok mutluyum…

Sizleri çok seviyorum…

Heyecan ve merak içerisinde sizlerle kucaklaşmayı bekliyorum…

Doğmamış bebeğiniz

Son düzenleme:

çok duygulandım çok haklı aslında bebek anne babada elbette ama ne biliyim içim burkuldu şimdi değil ama büyüyünce daha hissedermi kız bizimkide

kısçeler burda hava çok bozuk ben dahada bozuk.ben bana sığmıyoruuuuuuuum...bu illet babamı alacak:18:freni tutmayan kamyon gibi gidiyo olaylar ve hiç bir şey yapamıyorum çaresizlik bu olsa gerek...sinema izler gibi izliyorum yaşadığımız gelişmeleri..sanki benim babam değilyaaaaaa manyakmıyım..niye böyleyim?gitmek istiyorum deniz kenarına,göz yaşlarım denize karışsın.çığlıklarım martılara karışsın.dalgaların serinliği içime işlesin.ürpersin bedenim..gözlerimi kapatıp derin bir nefes alayım.serin,soğuk ve iyotlu..içime,derinlerime çektiğim nefesi verdiğim de babama şifa olsun..lanet olsun ağlamaktan yazamıyorum..........

canım dur be neleri var düzeliyor ümidini kesme allah büyük be canım üzülme diycem ama ağla canım bol bol ağla rahatla ne diyim bilemedim allah şifasını versin kurtulsun inşallah

masımım bak ne buldum çocukların burcu bu yakışıklı oğlun kaanın

Başak burcunda doğan çocuk, daha çok küçük yaşlarda zekasını ortaya koyar. O her şeyi merak edip sorarak sizi bezdirir. Fakat küçüğün her sorusuna cevap vermek ve doyduğu ilgiyi sarsmamak lazımdır. Okulda da merakı ve zekası sayesinde başarılıdır. Üstelik fazla çalışmadan başarı gösterir.

Yalnız o sabırsız, çabuk bıkan huzursuz bir tiptir. Duyduğu ilgi çabuk söner. Çocuğun parlak zekası bu duruma yol açmaktadır. Onun içinde anne ve baba, çocuğun kafasını oyalıyacak konular bulmalı, onun derslerini sevmesi için çareler düşünmelidir. Başarılı olduğu zaman da onu mükafatlandırmalıdır. Daha küçük yaşta paranın değerini anlayan çocuk böylece kendisini şevkle derslerine verecektir. Dersleri dışında da yine onu oyalıyacak şeyler bulmak şarttır. Çocuk, doğayı çok sever. Bu arada bakıp besleyeceği bir kedi, köpek, kuş gibi bir hayvan alın. Başaklar ev hayvanlarını severler. Böylece onun duygularını da geliştirirsiniz. Başak burcunda doğan çocuk, küçük yaşta sevgiyi öğrenirse uygun şekilde gelişir. İleride sevgiden de korkmaz.

buda bizim akrep velede

Akrep burcunda doğan çocuk, neşeli hareketli, enerjik, cana yakın bir tiptir. Zekası sayesinde herşeyi çabuk kavrayıp öğrenir. Onun için eğitilmesi de zor değildir. Tam aksine bu cesur çocuk problemlerden, zorluklardan hoşlanır ve bunları ortadan kaldırmak ister. Onun için derslerinde başarılı olur.

Ancak o gizlilikten hoşlanan ve biraz da sinsi bir tiptir. Kendisine verilmeyen şeyi hileye kaçarak elde etmeyi ister. Buna da yine fazla zeki ve cesur olması yol açar. İşte çocuğun bu zeka ve cesaretini uygun alanlara yöneltmek gereklidir. Böylece o hislerini daha kolay açıklar ve gizli kapaklı işlere de kalkmaz. Böylece ileride hayatta çok başarılı olur. Ona haşinlik, çekingenlik, ve içine kapanmanın doğru olmadığını öğretirken büyük bir sevgi ve şevkat gösterin. Çocuk sevildiğini anlayınca kendisine de size de güvenir ve bu sayede mutlu olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…