kısçeler gününüz aydın olsuuuun:))iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.canlarım ya:))arada çosutuyom ööle boşverin..bu arada bu gün güzel olacak içime doğuyooooooo.ama hava bozuk,çok soğuk soğuk soğuk..bişey yağdı kardan fazla buza benziyodu
herkez erkek olucak içime doğuyor diyip duruyo eşim uçuyo erkek olursa diye :) hayırlısı bakalım
olsun canım sıkma canını allah büyük hava burdada aynı soğuk yağmurlu aşırı rüzgarlı
canım bende 12de uyandım ama hala gözlerim yumulu uykum var eşimde bu gün işten direk kadıköye gidicekmiş maça uf yalnızım bu gün canım sıkılıcak akşamgünaydın diyim bari 12 de kalktık bugün halı falan sildim şimdi yeni yemek yiyorum :44:senakrem hava burada çok soğuk keşke kar yağsaiklimcim benimde içime öyle doğuyo hayırlısı canının sağlığı önemli
canım bende 12de uyandım ama hala gözlerim yumulu uykum var eşimde bu gün işten direk kadıköye gidicekmiş maça uf yalnızım bu gün canım sıkılıcak akşam
benimki izlmeye çıkıcakmı bilmiyorum bişey demedi eve de gelmedi daha bende uyuşukum bugün uyuyasım var hala geç kalkmak çok kötü ya hem kendine gelemiyo insan hemde gün bitiyo anlamadan
maç bitti benimki metrobuse binmiş geliyodurlar kankileriyle 10 buçuk gibi evde olurum diyodu iyi bari yenmişizde morali iyi sesik oldukça kısılmıştır evde bile bağırmaktan sesi kısılıyo :))
allahtan yalnız kalıp canım sıkılmadı gelen gidenim oldu yengemler geldi sonra pazara çıktım sonra diğer yengem geldi daha yeni gitti bende evi toparladım oturdum nete
bende eşime sordum eve gelince ma. bitti yendik günaydın dediyengelerin geldi demek ziyaretine iyi olmuş canım değişiklik olmuş sanada hava çok soğuk kız nasıl gittin pazara bende ayağamda benim koca danayı sallıyorum sonra ütü yapıcam
evet canım sık gelirler en küçüğü kankim derecesinde ilk onu aradım zaten :) onunla 2 günde bir mutlaka görüşürüz2 yaş var aramızda bide.
sen ne diyosun canım ayak parmaklarım dondu az dolanıp sebze falan aldım hemen çıktık titredim .
dananı salla sonra bu saatten sonra ütügüzelmiş
maşallah canımbiliyorum ben o yengeyi ikiz çocukları olan değilmi sana geldiğimde resimlerini görmüştüm yanlış haturlamıyorsam..çok soğuk çok eve tıkılıp kalıcaz yine. ıspanakmı aldın yoksa ben eşimin yanına gidiyim salona danam uyudu bende ütü yapıyım çok az var zaten 1saate biter tatlım bu arada sana küçük bir hediye aldım ben hem sana hem bebişine seni görünceye dek belki 2,5 aylık falan olursun almak iyi değil diyorlar ama ben çok sevindiğim için tutamadım kendimi bebişin kisini doğunca getiririm olmassa
evet canım o senden iyi olmasın çok iyidir.
he ıspanak aldım1 kilo bide salata malzemeleri eşime polar bi üst beğendim aldım süper bişi 5 tl
canımm teşekkür ederim niye zahmet ettin
sen git işlerini hallet canım ilk ortanca yengem patik örüp verdi ikinci senin hediyenbereketli bebek bana gelicenya canım o zaman getirirsin
kıslaaar nassınıs bakem?bugün çok ii bir gündü.sabah 8 de çalışır vaziyette arabanın kapıları kilitlendi,ben dışarda kol çantam içerde..saat 9 a kadar uğraştım sonunda servis geldi açtık..yerde buz üstünde kar.....anaaaaaam çok güzel başlayan bir gündü hehehehehehkombi en üst seviyede polara sarılmış vaziyetteyim..çok güzel bir gündü yaniiiii..allah beterinden korusun
kıslaaar nassınıs bakem?bugün çok ii bir gündü.sabah 8 de çalışır vaziyette arabanın kapıları kilitlendi,ben dışarda kol çantam içerde..saat 9 a kadar uğraştım sonunda servis geldi açtık..yerde buz üstünde kar.....anaaaaaam çok güzel başlayan bir gündü hehehehehehkombi en üst seviyede polara sarılmış vaziyetteyim..çok güzel bir gündü yaniiiii..allah beterinden korusun
bereketli bebek sansı bol olsun canım ne zahmeti5 liraya süper uygun ya bende geçenlerde kaana bide kendime 2 tl ye badiler aldım hemde zaranın etiketi üstünde ihraç fazlası cuma pazarında dolu ama hep gidemiyorum işte ancak sebze alıp çıkıyorum çok gezince kaan ağlıyo yoksa gezzsen neler var neler
sende uyguna almışsın afferim kız bende fazla gezemedim dondum hemen eve döndüm :)
iiiiyi pazarlar olsun bakeeem kızanlarhamişim nası gidiyo kaan ne alemde kısçem?aaaaah ah bu gün pazar yarın hafta başı..ayol başıyla sonu birbirine karışıyo haftanın:26:şimdi servisçileğe başlıcam.kızı dersane götürem gelem.sona süpürge felan yarın öğretmen gelcek derse sabahtan kerem için öğleden sonra sena için.babamı yarın gene kadıköye götürcek kardeşim kemoterapi için:26: anam ahtopot gibiyim kızlar bacaklarım dolaşcek valla..bu arada fırsat bulursam sizi yakalayıp kaynetcen ahanda benden bu kaaaa....satırlarıma son verirkene hepinize kucak dolusu sevgiler (heheheheheheheh)
iklim senin şu facedeki vidoya gülmekten karnıma ağrılar girdi :90:kadının şivesi çok hoş kalktım eşime yapıyıö dedim ama yemedi:84:
eşin yemedimiay canım evet O NEYYDİİ GIZZ demiyomu bende izleyip gülüyorum hala
yermiyim lan çakal dediberaber izledik çünkü dedim annen gelsin bize onada yapıcam bu şakayı sen kendi annene yap diyo
kızım yemez tabi beraber izlemişiniz çakal he ama yap eevt annesine yap kendi annenede yap hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?