Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

tamam canım bende öptüm kendine iyi bak

annecine geçmiş olsun canım iyi olur inşallah.

bulantımda hiç olmadığına herşey yiyebiliyorum
afiyet olsun sende ye cnm

aminnn canım allah esirgesin
en iyisi fizik tedavi canım iyi gelir annene üzülme canım.

bulantı olmaması ne güzel ben 4 ay çektim berbattı

iklim gezmelerde masum evde

ilerde iklimde evde olucak şimdi tadını çıkarıyım
dışarı çıkmaktan vazgeçtik .çocukluk arkadaşım 2 kardeş ikiside evli biri hamile 2.ye :) uzakta oturuyorlar annelerine gelmişler bizde ingemle çağırdık oturmaya tatlı tuzlu döktürdük geldiler beraber eski günleri yaad ettik büyümüşüzde evlenmişizde bebeklerle muhattabız :) çok güzel birgün geçirdik iyiki gitmişim özlemişim eski kankilerimi ama birisi izmire biriside altınşehir tarafına evlendi.arada denk getirdik iyi oldu :)

Son düzenleme:
annecine geçmiş olsun canım iyi olur inşallah.

sağol tatlım allah razı olsun

bulantı olmaması ne güzel ben 4 ay çektim berbattı

tadını çıkar canım bu günlerin evet gerçi senin ailen yakın sorun olmaz yine gidersin sık sık ne güzel olmuş eski arkadaşlarınla buluşmuşsunuz benimde annemlerin mahllesinde çocukluk arkadaşlarım var hepimiz evlendik ama sözleşip buluşuyoruz mesala hepimiz annemize gidiyoruz birinin evinde toplanıyoruz eski günleri anıyoruz birini ben çok dövermişim küçükken hala anlatır durur

günaydın hemşerilerim dün gece çok hastaydım mide bulantısı ishal tuttu midem ağardı eşim 8 de işten geldi bir yatmışım gece yarısı kalktım midemi üşüttüm sanırım hala ağarıyo..iklimcim anneciğinle mervecik gelmiştir size kolay gelsin havada güzel şansınıza

ne güzel oluyor yakın olsalar gidip geliriz ama uzaklar beya :)
evet hava çok güzel canım ya uf evde durasım yok gezmek istiyorum temizliği sonada yaparız gezmek lazım bu havada

masımcığım nane limon yap mideye müthüş iyi geliyor geçmiş olsun canım

şimdi iyiyim tatlım çok şükür akşam neydim öyle öleceğim sandım bi an eşimde korktuhava çok güzel bende akşam üzeri ıkeaya gidicem kaan tutturdu oyun parkı diye eşim işten oraya gelip alıcak bizi siz ne yaptınız yoksa gezmeye mi gittiniz:26:

OH GEÇMİŞ SEVİNDİM CNM
ikea yakınmı size oh gidin oğlunu eve hapsetme allah nasip ederse bende paso gezdiricem :)
evet canım aynı kadro süperdi

OH GEÇMİŞ SEVİNDİM CNM
ikea yakınmı size oh gidin oğlunu eve hapsetme allah nasip ederse bende paso gezdiricem :)
evet canım aynı kadro süperdi

canım daha gitmedim yaa kaan beni sinirlendirdi bende ceza verdim ona uyuttum uyanınca gidicem ama ıkea bize metro ile çok yakın 20 dk gidiyoruz hemen geç gidicem yani 6 da gitsem 8 de eşim gelir oraya yemek falan yeriz eve geliriz sonra

iklim seneye bebiş olunca beraber gideriz alışveriş merkezlerine oyun parklarına falan gezdiririz yavrucuklarımızıenglışh home diye bi mağaza var ıkeanın orda forum istanbulda yatak örtüsü beğendim ben orda pembe şeker gibi bişey 130 liraydı eşimi kandırabilirsem alıcam bu akşam

hehe ne güzel cezaymış o bazıları dövüyo
süper eşinde gelir alırmış madem harika :) şimdiki çocuklar ne şanslı ya

tabiki olur canım hatta eşlerlede ayarlarız benim eşim sizi çok sevdi kaanı soruyo bana bazen :)
ikimiz süper gezeriz ama ya inşallah allah nasip eder .
uygunmuş fiyatı al canım bende 2 tane var öyle ama kullanmadım hiç zor geliyo

slm trakyalılar

selam hoşgeldin

hehe ne güzel cezaymış o bazıları dövüyo
süper eşinde gelir alırmış madem harika :) şimdiki çocuklar ne şanslı ya

hazırlanmıştık hemen çıkıcaktık ama yaramazlık yaptı bende gitmiyoruz uyuycaksın ıkeaya gidelim diye diye ağlayarak uyudu yavrucak haketti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…