günaydın kızlar nasılsınız geç uyandım ama hala uykum var ekmek arası hazırladım onu yiyorum..iklimcim dün facede resmini gördüm tişörtün harika çok yakışmış canıma hamilelik tişörtü dimi o
günaydın bitanem bende tost yaptım bi bardakta süt yanına :)) odaya getirdim yerim şimdi .
evet canım hamilelik tişörtü merve teyzesi ne görse alıyo getiriyo :) annemde alıyo saolsun yarın bana gelicekler temizliğe geçen hafta ful ben ordaydım
afiyet olsun aşkım aferim iyi bak bebeğebak sen merveye teyzelik böyle bişeydir herhalde teyze anne yarısı derler ya keşke benim oğlumunda bi teyzesi olsaydı.yarın temizlik var demek anneciğin yardıma gelicek anneler kıyamaz zaten benim annemde az temizlemedi benim evimi canım annem:2:
merveyi bi görsen uçuyo yavrum :) inşallah ilerde uzağa evlenmez ya
camlarımı silicekler ben asılamıyorumya canım baya kirlendi yine .
senin annen nasıl oldu canım beli iyimi
evet tatlım uzanma zaten çok sakıncalı benimde hep annem sildi hamilyken..annem daha iyi ama şimdi çok kapsamlı araştırma istiyo doktoru emar falan ama annemin kalbinde stetent var o yüzden emar falanda çekilemiyor anadolu yakasına bi yere gidicek orda bakıcaklar bide ama bel fıtığı var orası kesin
bende uyumak istiyorum 12 ye geliyordu yattım 6 da uyandım
masumm, deryayı öz.. nerden tanıyon
iklim tost yerine kahvaltık bal peynir pekmez yesen ikinizede daha iyi gelir.
meraba canım
her sabah o şekilde yiyorum ama bu sabah tost istedi cnm sen benim kahvaltılarımı bir görsen şaşarsın
canım ya allah şifasını versin inşallah
kayınvalidemde de stent var nefes alamıyordu öncesinde stent çok iyi etti onu.
aslında anneni sıcak sulara falan götürseniz iyi gelirmi acaba
bende uyumak istiyorum 12 ye geliyordu yattım 6 da uyandım
masumm, deryayı öz.. nerden tanıyon
iklim tost yerine kahvaltık bal peynir pekmez yesen ikinizede daha iyi gelir.
bulantımda hiç olmadığına herşey yiyebiliyorumhe iyi canım öyle yiyorsan arada değişiklik ister
bende öğlen yemeyi yiyeyim
anneme stetnt hiç yaramadı daha çok sıkışmaya başladı kalbi ama doktor çıkarmadı çıkarmak tehlikeliymiş sıcak sulara bizde düşündük ama intahap falan olabilirmiş çünkü bacaklarıda çok ağarıyo doktor tahlil sonuçlarına göre bişey vericek artık sanırım fizik tedavi görücek anneciğim çok hasta bana bile gelemiyo artık yapayanlız kaldım allah eksikliğini göstermesin annelerirmizin
ben yatsam 2 gün kalkmam uyumaya çok ihtiyacım var..deryayı mahaleden tanıyorum canım bide ağbimle aynı sınıftaydılar sanırım lisede
kızlar ben oğlumu yıkamaya gidiyorum görüşürüz şekerler
herkese selamlar nasılsınız bakalım, iklimcim nasılsın nasıl gidiyor? cokmasum yıka gel hemen:)
tamam canım kolay gelsin öpüyorum sizi bb
hoşgeldin canımhemen yıkayamam kız koca çocuk oldu kese atçam oğluma
herkese selamlar nasılsınız bakalım, iklimcim nasılsın nasıl gidiyor? cokmasum yıka gel hemen:)
hg cnm iyiyim canım seni sormalı evlilik nası gidiyo
güzel gidiyor, ne kadar oldu ufaklık? bulantıların devam ediyor sanırım ama bunlar bile güzel şeyler sana kendini hissettiriyor işte
yok be canım ne bulantısı hiç olmadı sadece yemeği fazla kaçırınca şişkinlik oluyor o kadar :)
ufaklık bugün 9 haftaya girdi cnm .
hımm, 9 hafta zaman çabuk geçiyor Hayırlısınla Allah kucağina almayı nasip etsin, ama sanki senin oğlun olucakmış hissi var içimde, kızda olsa erkekte olsa öncelikle sağlıklı olması en büyük dilektir tabi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?