Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Bitirdik hafta sonunu geldik,görümceler vardı hafta sonu yemeğe,sen neler yaptın belin nasıl iyi oldun mu birazcık daha?yerimseniben

Ben evde net kullanmıyorum hafta sonu bakamadım size mafoldumben

Bu sabahta bir uyandım uçuk çıkmış dudağımda kocaman,akşam çok kötü bir rüya gördüm,anlasa keşke birileri ya

ilk geldiğimde direk muhabbete girdim. ils sayfaları hiç okumamıstım onları okudum ve cok guldumm..
ABE LÜLE NAPTIN BÜLEEE...:roflol:

çookkk güldüm buna yaaa
abe selam trakyalılar ben aslen muratlılı ama gelİn olarak ÇerkezkÖye geldİm adım yasemİn 2yıllık evlİyİm bİtane kızım var 35gÜnlÜkkk
aaa muratlılı birini buldummmm bende muratlılıyımdakaydirigubbakcemile5

ayyy hayır olsun güzelimmm... hayra yorda sen....burda bi topic var ama ruya yorumluyor birisi... bulalım o topigi.
bende haftasonu calıstım tam tersi olaraktan.. raporum bitince cumartesi pazar yenıden calıstırdılar. şimdi 5 gundaha rapor aldım bugun. 5 seans daha vardı fizik tedaviden
ağrılarım var hala doktor tedavi esnasında artış gosterir dedi rahatladım bugun oyle deyince.
insallah rahatlarım artık..

kızlaaaaaarrrr benim pc bozuldu açılmıyo su anda annemdeyimm ordan açıyorum benim pc ne zaman yapılır bilmiyorum sizleri çok özledimmmmm beni özleyin anacımmmmmm ...
annemlere geldikçe açarım

ay çok sessiz kaldı buralar yaaa kafamçokkarıştı
en kısa zamanda yapılsın senin şu pilkisayarkötükedihüso

kız nerelerdesiniz ya .
sahipsiz bıraktınız buralarıŞeniz

bugün forumda sorun var canım ya sen de fark etmişsindir
doğru düzgün gezinemedim bile delikafadulden
nasılsın iyimisin şekerim görüşmeyeli Şeniz

ya sorma cicim ya
ha bire hata veriyor gıcık oldum
bi an önce düzelse bariii...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…