Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

klava: ne emmeye gelin ne gömmeye gelin bacımm :roflol:
ama tek çaren bu anacım

mannak hatunnn bole lafları edilir mi topinklerde mopinklerde kapattıracan olum topingimiziiikaydirigubbakcemile3
valla iklimim tavşanım yaşlandım ben ya nerde genclıgım punkçılar gibim dik dik kesitirdim tuglacılar lisesindeki adını unuttugum edebiyat örtmeni beni erkekim deye kıslar toletinden atmaya kalktıydı
ey gidi gunner heeeyyybenneyaptımki
tamam bacum yaa kestireyımde sende kurtul bendeeeea.s.

bakmayın kıslarr ole asaalardan bi gelin bakam hade şorayaklava:

oy yerim seni ben kıyamam sana bacum ama cidden seni erkek mi sandı yuhh diyorum ya :roflol:
temem kurtulalım ama çok kısa değil canım uçlardan yavaş yavaş Şeniz

oy yerim seni ben kıyamam sana bacum ama cidden seni erkek mi sandı yuhh diyorum ya :roflol:
temem kurtulalım ama çok kısa değil canım uçlardan yavaş yavaş Şeniz

valaha üle sandı benii
beden dersindeykene eşortman var büle üstümde aynısından erkelerde giyiyor
bende tolete gitmişim afedersiniz yani
arkamdan baardı bana ne arıyon olum tolette çık bakam didi
bende bi döndümm
aaa kızmıssın pardon didi:roflol::roflol:

katılıyorum fıstıkım trakyalılar ayrıcana bi güzel oluyolar bunu sen ben söylemiyoruz atıyorum rus güzeli diye bildik bişey varya aynı onun gibi trakya güzelide ünlü çünkü köken AVRUPALI a.s
hihoyyyt evet ay eveeeet..Ne de olsa evropalıyız..avamız yeter beyaaa..yerimseniben

Er birinize selam sülüyüm..
Kimdi.. bir arkadaş vardı..çakma trakyalı olurum diye..ol anam olkaydirigubbakcemile5..sen de gel ,mari kızanım..opuyorumnanaktan

inanmıyorum yaa :roflol::roflol:
kuşum eşim pc geçiyomuş ben kaçtım hadi görüşürüz ama çabuk sıkılırsa gelirim gene ŞenizŞenizŞeniz

valla bizim milletimiz hr yerde seviliyo tutuluyo ben gurur duyuyorum alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile2

aklısın beyaaopuyorumnanaktan
inanmıyorum yaa :roflol::roflol:
kuşum eşim pc geçiyomuş ben kaçtım hadi görüşürüz ama çabuk sıkılırsa gelirim gene ŞenizŞenizŞeniz
tamam kuşumm gorusuruz:gitme:
iyi geceler,nasılsınız?opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.a.s.
ii geceler canım iiyiz sen nasılsın
valla bizim milletimiz hr yerde seviliyo tutuluyo ben gurur duyuyorum alkisalkisalkis

he valla bende oleeekaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol:
allah seni gece gece :roflol:

napim beya kocam uyumus
arada tek gozunu aralayıp ne yazıyon diye soruyo bende soluyom
benım saltanatta bitiyo pazar iş başı
cok aricam bu gunnneriii coookkkkk:1shok:

nazalpim sen ne ara çalışıyosun kaçta çıkıyosun işten bacum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…