napim beya kocam uyumus
arada tek gozunu aralayıp ne yazıyon diye soruyo bende soluyom
benım saltanatta bitiyo pazar iş başı
cok aricam bu gunnneriii coookkkkk:1shok:
nazalpim sen ne ara çalışıyosun kaçta çıkıyosun işten bacum
kızlar kızlar nireleri sızlar
yıvrım raporluyum kusum normalde 5 te biter mesaim ama işin yogunluguna gore uzayabilirrvereliniortak
kız kalp kalbe karşıymış ben sordum sen yazmışsın aynı anda olmuş sen izinlimiydinki bacım bu arada benim herifte uyudu :roflol:
nazalp iklim canlar nasılsınız ben grip oldum kızlar çok kötü domuzlu mu bilmem ama yarın doktora gitçem çok dikkt edin kendinize ben kaçgündür evdeydim dışarı kalabalığa çıkmadım
dün migrosa giittim alışverişe geldiğimden beri hapşuruyorum
ben biliim unu ama sülemem taaa cok beklersinn:roflol:nirem sızlarrr sırnaşık şey niremiz sızlar nazalpim :jeyyar:
hg cnm
kıyamam san ya bi türlü iyileşemedinnazalp iklim canlar nasılsınız ben grip oldum kızlar çok kötü domuzlu mu bilmem ama yarın doktora gitçem çok dikkt edin kendinize ben kaçgündür evdeydim dışarı kalabalığa çıkmadım
dün migrosa giittim alışverişe geldiğimden beri hapşuruyorum
hımm off gündüzleri olmuycan yani :gitme::sinifsinif::1no2:Çok üzgünüm çoookŞeniz
benımkı bu kk yla benden cok ilgilenıyon diyo
kıskanıyomu aceppp:1hug:
canım benım ya masum masum yatıyoooo:kedi:
ben biliim unu ama sülemem taaa cok beklersinn:roflol:
:roflol:
maalesef cicim ama izin günlerimde burdayım
cok kaynatmayın len ben yokkene:çok üzgünüm:
kız uykum yok herifim butun gun inşaatın basındakız git adamın yanına o zaman ne geziyon nette benimki yorgun yattığı gibi uymuş evden çıksam ruhu duymaz
sen gidince nolur bilmem zaten uğrayan yok :1closedeyes:
canım haklısın cocugun var dikkat etmen lazım ama dısarıyada çıkmıyosanız mikrop gelmez dısarıdanbenim evim çapa tıp fakültesi ile karşılılıklı camdan baktıkça içime fenalık çöküyo burası başka mi memleket herkes maske eldivenle geziyo sokakta çok korkuyorum kızlar çok iyce yedim kafayı bütün gece çamaşur suyu kolonya ne buldumsa heryeri siliyom mafoldumbenbide oğlum varherşeyi ağzına sokuyo elliyo kızıyorum yavrum anlmıyoki korkuyo artık çocuk benden
alemsiniz kız nazalp benim eşimde öyle bi uyur diyorumki gece çıksam dışarı gezseem gelsem eve habarın olmaz yada alıp kaçırsalar beni yanından ruhu duymaz ama beraber yatarız yatağa o uyur ben kalkarım o uyudu şimdi ben geldimkaydirigubbakcemile3
alemsiniz kız nazalp benim eşimde öyle bi uyur diyorumki gece çıksam dışarı gezseem gelsem eve habarın olmaz yada alıp kaçırsalar beni yanından ruhu duymaz ama beraber yatarız yatağa o uyur ben kalkarım o uyudu şimdi ben geldimkaydirigubbakcemile3
sitede sorunmu var kine giremiyom kac saattiraynen benimkiside öyle bacumm gelin toplanıp kaçalım biz :roflol:
ah kızlar çok seviyom sizi ama gece geç saatlerde girebiliyom anca kızanım bırakmıyo gündüz hiç gecede herzaman bulamıyom sizi yoksa bende ne muhabetler vardır ama
aynen benimkiside öyle bacumm gelin toplanıp kaçalım biz :roflol:
nazalp geldin buraya demek he semtimiz güzel heryere vesait çok yakın bide kendi evim bu eve gelin geldim evimi çok seviyorum ama işte böyle durumlarda hastane önünde oturmak iyi olmuyomuş dediğin gibi psikolojim bozuldu inşallah geçicek doktorlar 15 gün daha geçsin salgını önlemeye başladık diyolar inşallah bakalım...sitede yine sorun var ağarlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?