Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ağlamayın kızanlarım beyaa zaten canım sıkkın üzgünüm beyaaa
aber alamadım azizecikten bende nasıl oldu acaba mafoldumben
üzülme canım:teselli:

evet aynen oyle calısmaya baslayınca anlaşılıyor okulun kıymeti
ama sınavlarda cok boguyordu beni ya hatırlamak bile istemiyorum allah kolaylık versin sana
eşim benim çocukluk arkadasım canım
yaz tatıllerinde ankaradan ananesine gelirlerdi ananesi bizim yan komsumuz zaten
oyunlar oynardık o zamanlar
ben ondan hoşlanırdım ama belli etmedim hiç zaten küçüktüm
yıllar girdi araya hiç görüşemedik o gelmedi muratlıya annesi gelirdi
sonra tuhaf bir şekilde tekrar karsılastık
o zaman ikimizde bu iş evliliğe gider demişiz kendimizce
nice badireler atlattıktan sonra evlendik nihayetinde işte
:lepi:

ne güzel kaderinizde varmış yollarınız kesişmiş bi şekilde
Allah hiç ayıırmasın inşallah sizi canım :Saruboceq:

yap canım çok lezzetli olmuştu vallahi

ay çok yorgunum hiç hallim yokk
sabah 11 de çıktım evden kardeşime mont alıcaz aman allahım bakırköyü alt üst ettik yo beğenmez eve dönerken şirinevlerdeki mağazaları gezdik yok beğenmez iett ile gittik yollarda mahf olduk öldüm allahım en sonunda beğendide şirinevlerde colinsden beğendi aldık eve geldik saate bi baktım 6 tam 8 saat mont aramışız inanamıyorum ya ben ilk mağazadan alırım hemen canımı yedi bu kardeşim benim offff ölüyomm bacaklarım ayaklarımm zonkluyo hala çok ağrıyo heryerim çok yorgunum

iyi geceler,yarın LÖSEV KÖY ün açılışna gidiyoruzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3:sm_cool::teytey::dance:a.s.

kız ben de çorludanım akannehir

ben bu forumda hiç çorlu dan üye yok sanıyodum çünkü 2 senedir üyeyim hiç rastlamadım akannehir seni gördüğüme sevindim hemşerim kaydirigubbakcemile5

meraba kızlar hoşgeldiniz aramıza oo gün geçtikçe sayımız artıyo kknın çoğu trakyalıymış :roflol:

hoşbulduk iklimcim valla bende şaşırdım baya trakyalı varmış bence daha da artıcak sayımızhihoyyyt

meraba kızlar
yarın kayınvalidemi hasteneye yatırıyoruz ve ben yanında olucam safra kesesinden amilyat olucak samatyada yarın yatış yapıcaklar artık amilyat falan ne zaman olur bilmiyorum ben yanında kalıcam ..
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum ben gelene kadar topiğimizi yalnız bırakmayın allaha emanet olun hoşçakalın ne zaman eve geliriz bilmiyorum ama tahminen en erken 2 yada 3 gün sürer heralde sizi seviyorummmmmmmmmm

iyidir canım kimse yok sanırım
sen nasılsın?

bende iyiyim canım bi tv ye bi kk'ya bakıyorum işte

geçmiş olsun canım a.s.

cok gecmis olsun canim.bekliyoruz seniopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…