Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iklim foto ları yüklerken orda ımageshackta yani foto ebatları var ordan ayarlayabilirsin boylarını aslına aman boşver uğraşma büyük daha güzel görünüyo gözümüze gözümüze sokuyon kıızz

:roflol: boyun normal be canım yüzün çok güzel yaşın 18 gibi duruyor

ay ağzını seveyim senin geçen günde bi kadın benimde senin gibi 17 yaşında kızım var dedi:1shok:annemde yanımdaydı annem dedi benim kızım 26 yaşında bu çocukta onun kadın:1shok:aaa dedi aynı 17 gibi duruyon yuh dedim yani içimdendelikafadulden

ya biliyorum şekercim ama avatar dediği ufacık
150 yazan kocaman diğerleri de maşşallah ee ortası ne bi bilsem

:roflol::roflol: harbidende yuh yanee :roflol:
ne güzel ama değerini bil kız nimet bu eee soyun nereye dayanıyo trakyaya kaydirigubbakcemile3

iklim aferin bak yaptın şimdi fotoları oldu
soyumuza dayanıyo güzelim evet hep gene trakyalıyız güzeliz dimi ama yaşasın trkya kızları:hooray:

bende yarın kaynanama gitçem yemeğe bari şu kurabiyeciklerden bende yapayım da götüreyim akşam çayla yeriz yada etimekli pastamı yapsamki acaba onuda götürmesi zor olur kreması bozulur akar falan en iyisi kurabiye yapıyım yesin kızancıklar

ben ikisinide yaptım annemlere götürdüm cnm
ama tabiki kurabiye daha kolay
diğerini streçledim sarmaladım poşete koydum borcamda olduğundan koca şeyi bebek taşır gibi getirdim eve :kedi:

evet canım kurabiye yaparım pastayı götüremem zaten kaanla ikimizi zor götürüyom ben

ikilimcim ben yatıyorum şekerim öptüm seni iyi geceleropuyorumnanaktan

evet canım kurabiye yaparım pastayı götüremem zaten kaanla ikimizi zor götürüyom ben

ikilimcim ben yatıyorum şekerim öptüm seni iyi geceleropuyorumnanaktan

iyi geceler canım bende kaçıyım uykum geldi:a015:

kızlar günaydın nerdesiniz bugun cumartesi diye uyuyomu herkes hadi kalkın uykucular ben açtım dükkanıturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…