bende geldim bir lüleburgazlı olarakkk
bakın bide yakın zamanda olmuş bi olayı paylaşayım sizlerle
Üniversite okumak amacıyla kırklaeliden bursaya gelen bi akrabamız vardı Ablam ben ve akrabamız gülşah balkonda oturmuş muhabbet ediyorduk. Hemen alttaki sokakta çocuklar oynuyordu. Oğuzhan diye bi velet de schooter kullanıyordu ama epey bi gürültülü kayıyordu. Ensonunda gülşah dayanamadı ve
"uğusan! Yeter artık alcam o sukuturu.........
ve .... kafasını bi çevirdi... annesini gördü camdan çocuğuna bakıyormuş ve olay değişti tabii..
"uğusaaaaaan! Kay cucum kay Ne güzel kayıyon öyle sen amaaan bi seviyüm gene bu kızanı sokçam onu içime.....
Biz ablamla koptuk tabiii...:roflol::roflol:
abe selam trakyalılar ben aslen muratlılı ama gelİn olarak ÇerkezkÖye geldİm adım yasemİn 2yıllık evlİyİm bİtane kızım var 35gÜnlÜkkk
bende geldim bir lüleburgazlı olarakkk
abe selam trakyalılar ben aslen muratlılı ama gelİn olarak ÇerkezkÖye geldİm adım yasemİn 2yıllık evlİyİm bİtane kızım var 35gÜnlÜkkk
musyasım gelmiş hoşgeldin toprağım ayy benimn annem malkaralı kız yakınmışızz hehe kızılpınardada tiyzemler var hoşgeldin aramıza canımmmmm miniği öpüyorummm
more fatuş ben geldım
toprağım yaw sorma şivemizi geliştiriyoruz burda hehheSAGOLASIN KIZANIM BEA TOPRAK OLUNCA İ,NSAN RAHATÇA ŞİVE KULLANIYO BALLANDIRA BALLANDIRA ÇUK SEVDİM SİZCEGİZLERİ BAK ŞİNCİK BENopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tanıt cnmhoşbulduk bende kendımı tanıtayım bakem
zemuszemusgel anam gel süpersin opuyorumnanaktan
maşşallah allah bağışlasın çocuklarını pomakları severim benben 10 senelik evliyim aslen pomakım 2 kızım 1 oğlum var ellerinizden öper en küçükü 15 aylık
kaydirigubbakcemilehoşbulduk canım
naniknanikbak şincik more kimse yazmor bana cevap
şutarafagittifatuş nerdesin
valla ben mİnİk kuzumla bÜtÜn gÜn vakİrt geÇİrİyom bÖyle bİ topİĞİn olmasına sevİndİm abe sabahlar olmasınnnn hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?