Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba kızlar
yarın kayınvalidemi hasteneye yatırıyoruz ve ben yanında olucam safra kesesinden amilyat olucak samatyada yarın yatış yapıcaklar artık amilyat falan ne zaman olur bilmiyorum ben yanında kalıcam ..
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum ben gelene kadar topiğimizi yalnız bırakmayın allaha emanet olun hoşçakalın ne zaman eve geliriz bilmiyorum ama tahminen en erken 2 yada 3 gün sürer heralde sizi seviyorummmmmmmmmm
günaydın kk'nın trakyalı güzel hatunları güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan
günaydın hemşerilerim benim nasılsınız iyi haftalar güzel günler herkese
Şeniziklim geçmiş olsun canım kayınvalidene kendine iyi bak şekerim
Şenizçok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir kendine iyi bak
özlücez seni biz de seni çok seviyoz kuşum opuyorumnanaktan
Şeniz
günaydın eyy ahali opuyorumnanaktan
Şenizgünaydın herkese güzel bir gün diliyorum
Şenizgünaydın kk'nın trakyalı güzel hatunları güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan
Şenizİklimcim geçmiş olsun..Allah sağlık sıhhat versin..
meraba kızlar
yarın kayınvalidemi hasteneye yatırıyoruz ve ben yanında olucam safra kesesinden amilyat olucak samatyada yarın yatış yapıcaklar artık amilyat falan ne zaman olur bilmiyorum ben yanında kalıcam ..
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum ben gelene kadar topiğimizi yalnız bırakmayın allaha emanet olun hoşçakalın ne zaman eve geliriz bilmiyorum ama tahminen en erken 2 yada 3 gün sürer heralde sizi seviyorummmmmmmmmm
Şeniz
Şeniz
Şeniz
Şeniz
Şeniz
hepinize çok çok teşekkür ederim güzel dualarınıza allah razı olsun bitanelerim bu sabah gittik yeni geldik eve ilk önce anam ne uzun sürdü bu yatış hikayesi anlatamam sizlere bekle bekle sonra biri gelsin bi imza atsın gene bekle offf öldük vallahi ama sonuç olarak yatış ilemini tamamladık bu akşamdan yatırmadılar yarın sabah 7.8 arası gel dediler sabah gidicez ve amilyatını olucak allahın izniyle
canımcım geçmiş olsun...
nasılsınız güzel kızlar opuyorumnanaktan
canımcım geçmiş olsun...
nasılsınız güzel kızlar opuyorumnanaktan
hayırlısıyla atlatır inşallah canım çabucak iyileşsin
iyidir nazalpim sen nasılsınopuyorumnanaktan
saol canımcım mrb hg
saol güzelim seni sormalı
bende iyiyim fısıtıgım ezeli bekliyorum özeti varda
cok yorgunum bugun dinleniyorum![]()
dün basladım zaten canım
gece bir korku filmi vardı tv8de ona daldım sonu cok aptalca bitti ama ben uykumdan oldum:roflol:
evet tatlım
ya ben korku filmlerine bayılırım ama kalitelisi yok
iki hayalet koyuyolar iki efekt aydin korku filmiii
yok valla korkutmuyolar bile
aksamkide sacmaydı ama basladım bir kere merakta ettim bir bucuk ettik saatiÇok üzgünüm çoook