Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

meraba kızlar
yarın kayınvalidemi hasteneye yatırıyoruz ve ben yanında olucam safra kesesinden amilyat olucak samatyada yarın yatış yapıcaklar artık amilyat falan ne zaman olur bilmiyorum ben yanında kalıcam ..
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum ben gelene kadar topiğimizi yalnız bırakmayın allaha emanet olun hoşçakalın ne zaman eve geliriz bilmiyorum ama tahminen en erken 2 yada 3 gün sürer heralde sizi seviyorummmmmmmmmm

çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir kendine iyi bak
özlücez seni biz de seni çok seviyoz kuşum opuyorumnanaktan

günaydın eyy ahali opuyorumnanaktan

günaydın kk'nın trakyalı güzel hatunları güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan

günaydın kk'nın trakyalı güzel hatunları güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan

sağol canım senin de günün çok güzel geçsin inşallah opuyorumnanaktan

günaydın hemşerilerim benim nasılsınız iyi haftalar güzel günler herkese

iyiyim canım sen nasılsın?
senin de haftan iyi geçsin inşallah opuyorumnanaktan

iklim geçmiş olsun canım kayınvalidene kendine iyi bak şekerim
Şeniz
çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir kendine iyi bak
özlücez seni biz de seni çok seviyoz kuşum opuyorumnanaktan
Şeniz
günaydın eyy ahali opuyorumnanaktan
Şeniz
günaydın herkese güzel bir gün diliyorum
Şeniz
Şeniz
İklimcim geçmiş olsun..Allah sağlık sıhhat versin..
Şeniz
hepinize çok çok teşekkür ederim güzel dualarınıza allah razı olsun bitanelerim bu sabah gittik yeni geldik eve ilk önce anam ne uzun sürdü bu yatış hikayesi anlatamam sizlere bekle bekle sonra biri gelsin bi imza atsın gene bekle offf öldük vallahi ama sonuç olarak yatış ilemini tamamladık bu akşamdan yatırmadılar yarın sabah 7.8 arası gel dediler sabah gidicez ve amilyatını olucak allahın izniyle

Son düzenleme:
meraba kızlar
yarın kayınvalidemi hasteneye yatırıyoruz ve ben yanında olucam safra kesesinden amilyat olucak samatyada yarın yatış yapıcaklar artık amilyat falan ne zaman olur bilmiyorum ben yanında kalıcam ..
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum ben gelene kadar topiğimizi yalnız bırakmayın allaha emanet olun hoşçakalın ne zaman eve geliriz bilmiyorum ama tahminen en erken 2 yada 3 gün sürer heralde sizi seviyorummmmmmmmmm

canımcım geçmiş olsun...

nasılsınız güzel kızlar
opuyorumnanaktan

Şeniz

Şeniz

Şeniz

Şeniz

Şeniz
hepinize çok çok teşekkür ederim güzel dualarınıza allah razı olsun bitanelerim bu sabah gittik yeni geldik eve ilk önce anam ne uzun sürdü bu yatış hikayesi anlatamam sizlere bekle bekle sonra biri gelsin bi imza atsın gene bekle offf öldük vallahi ama sonuç olarak yatış ilemini tamamladık bu akşamdan yatırmadılar yarın sabah 7.8 arası gel dediler sabah gidicez ve amilyatını olucak allahın izniyle

hayırlısıyla atlatır inşallah canım çabucak iyileşsin

canımcım geçmiş olsun...

nasılsınız güzel kızlar opuyorumnanaktan

iyidir nazalpim sen nasılsınopuyorumnanaktan

hayırlısıyla atlatır inşallah canım çabucak iyileşsin

iyidir nazalpim sen nasılsınopuyorumnanaktan

inşallah bitanem kızı yok 2 oğlu var eltiminde kızı var okula gidiyo ben ilgileniyorum hastanede eve getirincede eltim ilgileniyo saolsun çabuk iyileşir umarız

bende iyiyim fısıtıgım ezeli bekliyorum özeti vardakaydirigubbakcemile4
cok yorgunum bugun dinleniyorum:kahve:

ay sen bugün işe döndün dimi nasıl canım ilk gün yorulmuşsundur bende izliyorum ezeli özetide olsa eşimle izliyoruz süper dizi

dün basladım zaten canım
gece bir korku filmi vardı tv8de ona daldım sonu cok aptalca bitti ama ben uykumdan oldum:roflol:

dün basladım zaten canım
gece bir korku filmi vardı tv8de ona daldım sonu cok aptalca bitti ama ben uykumdan oldum:roflol:

aadünmü başladın ok cnm hadi ya ben öyle sonu boş çıkınca gıcık oluyorum yaa kötükedihüso

evet tatlım
ya ben korku filmlerine bayılırım ama kalitelisi yok
iki hayalet koyuyolar iki efekt aydin korku filmiii
yok valla korkutmuyolar bile
aksamkide sacmaydı ama basladım bir kere merakta ettim bir bucuk ettik saatiÇok üzgünüm çoook

evet tatlım
ya ben korku filmlerine bayılırım ama kalitelisi yok
iki hayalet koyuyolar iki efekt aydin korku filmiii
yok valla korkutmuyolar bile
aksamkide sacmaydı ama basladım bir kere merakta ettim bir bucuk ettik saatiÇok üzgünüm çoook

yaa işte nerden bilicen değseymiş keşke hehhe olsun bidaha izlemessin o filmi yerimseniben

Back
X