Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

özledik tabi kızz hoşgeldinn nazda gelmiş gece profiline baktım şimdi gördümm sizi kaçaklar sizi

hoşggeldina.s.özlemezmiyiz hiç allegria özledik tabi yokluğun belli oluyo kız seviyoz seni nasılsın canım neler yaptın hafta sonu:asigim:

ay sağolasın canım benim ben de sizi seviyom :asigim:
haftasonu bol bol dinlendim sonra bikaç bişey aldım kendime bi de yengem ameliyat olmuştu onu ziyarete gittik falan çok çabuk geçiverdi işte
gene işbaşı :kızgın:

özledik tabi kızz hoşgeldinn nazda gelmiş gece profiline baktım şimdi gördümm sizi kaçaklar sizi

hoşbulduk kuşum
senden de bişey kaçmıyo valla zehir hafiye kaydirigubbakcemile3

iyi canım ciciler aldın demek kendine bende dün bi hırka bide kot pantul aldım kendime eşim dedi bari bayramda zibidi gibi giyinme ağar takıl aman hiç gelemem öyle şeye kot tişötr hırka spor ayakkabılarıda çekerim ayağama tamamdır işte

iyi canım ciciler aldın demek kendine bende dün bi hırka bide kot pantul aldım kendime eşim dedi bari bayramda zibidi gibi giyinme ağar takıl aman hiç gelemem öyle şeye kot tişötr hırka spor ayakkabılarıda çekerim ayağama tamamdır işte

zibidi gibi mi kaydirigubbakcemile3
kız en iyisi ben de normalde hep spor giyinirim çekerim ayağıma converselerimi ama iş yüzünden klasik giyiniyom kumaş pantolon topuklu ayakkabı felan ıyykk hiç sevmüüüm
ama haftasonu en paspal halimi takınıyom gene kaydirigubbakcemile3

tabi kızanım zehir hafiyeyim ben allah seni :))

senden gizli saklı iş yapamıcaz desene :kedi:

tam benim kafadasın cnm alkisalkisalkis bende aynen valla

Back
X