Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

zibidi gibi mi kaydirigubbakcemile3
kız en iyisi ben de normalde hep spor giyinirim çekerim ayağıma converselerimi ama iş yüzünden klasik giyiniyom kumaş pantolon topuklu ayakkabı felan ıyykk hiç sevmüüüm
ama haftasonu en paspal halimi takınıyom gene kaydirigubbakcemile3

senden gizli saklı iş yapamıcaz desene :kedi:

:mymeka::mymeka: bak sen haylaza yapsaydın bari bide :dilcikar::roflol:

zibidi gibi mi kaydirigubbakcemile3
kız en iyisi ben de normalde hep spor giyinirim çekerim ayağıma converselerimi ama iş yüzünden klasik giyiniyom kumaş pantolon topuklu ayakkabı felan ıyykk hiç sevmüüüm
ama haftasonu en paspal halimi takınıyom gene kaydirigubbakcemile3

öyle diyo kız bana zibidi gibi giyinme diyo kırcam bi gün kafasını ama nezaman bakalım
sanki beni beğendiğine grand tuvalet giyiyodum ben hep aynı benim

tam benim kafadasın cnm alkisalkisalkis bende aynen valla

sende öylemisin canım seninki bişey demiyomukaydirigubbakcemile3

yok kız benimkide zibidi en son ve galiba ilk düğünümüzde kumaş giymişti takım böö hiç sevmez oda benim gibi irezil kot olsun rahat ayakkabı spor olsun taam :roflol:

nekadar güzel muhabbetiniz var geçmişe baktım da kanki olmuşunuz çok güzelsiniz çok şey kaçırmışım trakyolıların geneli spor giyinmeyi severyerimseniben

nekadar güzel muhabbetiniz var geçmişe baktım da kanki olmuşunuz çok güzelsiniz çok şey kaçırmışım trakyolıların geneli spor giyinmeyi severyerimseniben

evet cnm :nazar: diyelim sende katıl hep bize daha renkli olsun kaydirigubbakcemile5

yok kız benimkide zibidi en son ve galiba ilk düğünümüzde kumaş giymişti takım böö hiç sevmez oda benim gibi irezil kot olsun rahat ayakkabı spor olsun taam :roflol:

irezil mikaydirigubbakcemile3benimkide başka zaman dötü yırtık kotlarla geze ama bayramda seyranda kumaş pantolon gömlek giyer:utangac:

kaynanam aradı gel cam sil dedi mafoldumben ben gidiyorum birazdan

Back
X