- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 733
tamam tatlım afiyet olsun
herseyın cok guzel gule gule gidin tatilinize
öpüldünŞeniz
cano resimleri siliver olurmu hadi öptüm ben şimdi yidim evi toparlıyım
teşekkür ederim cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam tatlım afiyet olsun
herseyın cok guzel gule gule gidin tatilinize
öpüldünŞeniz
cano resimleri siliver olurmu hadi öptüm ben şimdi yidim evi toparlıyım
teşekkür ederim cnm
ulen gelemediler sanki çok uzak 2 sokak yaa
kaynananda yemekmi yaptın ayol o yapsaydı sana niye yaptırdı bulaşık neysede
evt cnm aldım bitti gitti kafam rahat şimdi
ben tek başıma yapmadım canım beraber yaptık o mutfakta iş yaparken ben duramam içerde içim rahat etmiyo ben doğradım o pişirdi işte zaten aparetif şeyler hazırladık patetes köfte falan moralim başka şeylere bozuldu onlarla ilgili değil sonra anlatırım canım
mayoyu kaça aldın kız bizde temmuzda şarköye gitçez bende istiyorum bikini değil ama mayo
hee anladım cnm beraberse tmm..
tmm ister yaz şimdi özelden cnm vaktim var benim
75ten 45 inmiş 45e aldım cnm
tühh ben gelmeden gitme kıss özlerim seni çok ara olurr((
çok güzel mayolarda vardı kısss
temmuzun sonunda gştçez biz o zaman kadar görüşürüz canım
iyi almışın 45 e ben bi pazarlara bakıncam yine belki daha uyguna bulurum
gittik geldik saat 7ye geliyodu annem aradı gelicez çaya diye onlar geldiler 10u geçiyodu gittiler eşimde 11:30 gibi yattı uyudu kaldım gene ortada...
kız ne dicem çerkezköy kızılpınardaki tiyzemin kızının 6 yaşlarında kızı var nazırmak çok şeker bi kızan.neyse benim tiyze kızı korunuyodu istemiyodu daha bide yeni ev aldılar falan neyse 1 aylık hamileymiş :))))) hemde korunma ilacını içmeyi unutmuş 2gün o halde kalmışşş millette ne şans var arkadaş zemuszemus
benim annemde bi kere hap içmemiş bana gebe kalmış ne uğraşmış beni öldürsün diye hep güğüm taşımış düşeyim diye anlatır istemeyenlerin oluyo zaten benim halamın kızda nerdeyse 40 yaşında liseye gidien 2 oğlu var hamile şindi hemde ikiz bebeler 2 oğlan daha geliyo oda kazayla kalmış yarabbim ya şok oldum