• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ne çene var beyaa oku oku bitmedi iklim alışveriş bitmiş canım resimleri silmseydiniz bende görseydim yaa neyse tatilde çekin bol bol üstünde görürüm başım çok ağrıyo kızlar biraz uzanayım iklim gece gel kız özledim seni akşamda yoktun

canım yarın senin içinde korum aklıma geldide dedim gelene kadar ortada olmasın kuşum..
niye ağrıyo başın geçmiş olsun hap al uyu az..
tmm uyumassam gece yanındayım :jeyyar: bende özledim seni bea Şeniz

hadi nen masıııııııııımmmmmmmm
(1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir
ne misafirmiş yaaaaaaaa

hiç ne yapayım canım kaynanamlara gittik yemek yap bulaşık yıka çay iç falan filan işte eve geldik saat 10 da bütün gün ordaydık yani :kızgın:sen neyaptın mayo almışsın güle güle kullan canım

kaynananda yemekmi yaptın ayol o yapsaydı sana niye yaptırdı bulaşık neysede
evt cnm aldım bitti gitti kafam rahat şimdi

kaynananda yemekmi yaptın ayol o yapsaydı sana niye yaptırdı bulaşık neysede
evt cnm aldım bitti gitti kafam rahat şimdi

ben tek başıma yapmadım canım beraber yaptık o mutfakta iş yaparken ben duramam içerde içim rahat etmiyo ben doğradım o pişirdi işte zaten aparetif şeyler hazırladık patetes köfte falan moralim başka şeylere bozuldu onlarla ilgili değil sonra anlatırım canım

mayoyu kaça aldın kız bizde temmuzda şarköye gitçez bende istiyorum bikini değil ama mayo

ben tek başıma yapmadım canım beraber yaptık o mutfakta iş yaparken ben duramam içerde içim rahat etmiyo ben doğradım o pişirdi işte zaten aparetif şeyler hazırladık patetes köfte falan moralim başka şeylere bozuldu onlarla ilgili değil sonra anlatırım canım

mayoyu kaça aldın kız bizde temmuzda şarköye gitçez bende istiyorum bikini değil ama mayo

hee anladım cnm beraberse tmm..
tmm ister yaz şimdi özelden cnm vaktim var benim
75ten 45 inmiş 45e aldım cnm
tühh ben gelmeden gitme kıss özlerim seni çok ara olurr :(((
çok güzel mayolarda vardı kısss

kk mı yavaş yoksa benim bilgisayrada mı sorun var anlamadım eşimin leptobuda evde yükleme yapıyo yoksa o yüzdenmi yavaş acaba

hee anladım cnm beraberse tmm..
tmm ister yaz şimdi özelden cnm vaktim var benim
75ten 45 inmiş 45e aldım cnm
tühh ben gelmeden gitme kıss özlerim seni çok ara olurr :(((
çok güzel mayolarda vardı kısss

temmuzun sonunda gştçez biz o zaman kadar görüşürüz canım
iyi almışın 45 e ben bi pazarlara bakıncam yine belki daha uyguna bulurum

son zamanlarda benimkiside çok ağır cnm mesela az önce facede birinin resimlerine bakamadım ağırlıktan

temmuzun sonunda gştçez biz o zaman kadar görüşürüz canım
iyi almışın 45 e ben bi pazarlara bakıncam yine belki daha uyguna bulurum

daha uygunada bulursun bide senin göğüs dorunun yok ya 75ler en ucuzlar büyük bedenler pahalı bide benimki toplayıcı tarzından

gittik geldik saat 7ye geliyodu annem aradı gelicez çaya diye onlar geldiler 10u geçiyodu gittiler eşimde 11:30 gibi yattı uyudu kaldım gene ortada...
kız ne dicem çerkezköy kızılpınardaki tiyzemin kızının 6 yaşlarında kızı var nazırmak çok şeker bi kızan.neyse benim tiyze kızı korunuyodu istemiyodu daha bide yeni ev aldılar falan neyse 1 aylık hamileymiş :))))) hemde korunma ilacını içmeyi unutmuş 2gün o halde kalmışşş millette ne şans var arkadaş zemuszemus

gittik geldik saat 7ye geliyodu annem aradı gelicez çaya diye onlar geldiler 10u geçiyodu gittiler eşimde 11:30 gibi yattı uyudu kaldım gene ortada...
kız ne dicem çerkezköy kızılpınardaki tiyzemin kızının 6 yaşlarında kızı var nazırmak çok şeker bi kızan.neyse benim tiyze kızı korunuyodu istemiyodu daha bide yeni ev aldılar falan neyse 1 aylık hamileymiş :))))) hemde korunma ilacını içmeyi unutmuş 2gün o halde kalmışşş millette ne şans var arkadaş zemuszemus

benim annemde bi kere hap içmemiş bana gebe kalmış ne uğraşmış beni öldürsün diye hep güğüm taşımış düşeyim diye anlatır istemeyenlerin oluyo zaten benim halamın kızda nerdeyse 40 yaşında liseye gidien 2 oğlu var hamile şindi hemde ikiz bebeler 2 oğlan daha geliyo oda kazayla kalmış yarabbim ya şok oldum

benim annemde bi kere hap içmemiş bana gebe kalmış ne uğraşmış beni öldürsün diye hep güğüm taşımış düşeyim diye anlatır istemeyenlerin oluyo zaten benim halamın kızda nerdeyse 40 yaşında liseye gidien 2 oğlu var hamile şindi hemde ikiz bebeler 2 oğlan daha geliyo oda kazayla kalmış yarabbim ya şok oldum

annende bilse nası melek kızı olucakmış istemez olurmuymuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim annemin ve 3 teyzeminde 3.4.yıl olmuş bende onlara çekmişim belli :)) 5.6 olmaz inş benim :))
40 yaşındaki yakınına bende şok oldum şimdi hemde ikiz :bbo:
allah herkezin evladına sağlık versin inş ama böyleleri şaşırtmıyo değil yani :))))
bu arada annende maşşallah yani hemen kalması iyi aslında yaa ama yaş önemli işte

Back
X