• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

annende bilse nası melek kızı olucakmış istemez olurmuymuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim annemin ve 3 teyzeminde 3.4.yıl olmuş bende onlara çekmişim belli :)) 5.6 olmaz inş benim :))
40 yaşındaki yakınına bende şok oldum şimdi hemde ikiz :bbo:
allah herkezin evladına sağlık versin inş ama böyleleri şaşırtmıyo değil yani :))))
bu arada annende maşşallah yani hemen kalması iyi aslında yaa ama yaş önemli işte

benim annem 23 yaşında evlenmiş canım 3 yıl çocuğu olmamış sonra ağbim olmuş yine doğurmak istemiş olmamış 7 yıl sonra öbür ağbim olmuş ağbim doğmuş 8 ayllıkeen bana hamile kalmış çok üzülmüş ağlamış yine oğlum olcak diye hep düşürmeye çalışmış beni atlamış zıplamış babamda istememiş git aldır demiş ne yapçaz 3 kızana bakamayız halam ve annem ertesi gün beni aldırmaya gitmiş doktor demiş nasıl kıycan canlanmış bu bebek artık annem kalp atışlarımı duymuş vazgeçmiş babamda işyerindeyken çok pişman olmuş izin almış eve gelmiş annemi engellesin diye annem demiş zaten aldırmadım babam oh beee demiş sonra karlı bir kasım sabahı ben doğmuşum işte 4 kilo 700 gr hemde masal gibi oldu canım

benim annem 23 yaşında evlenmiş canım 3 yıl çocuğu olmamış sonra ağbim olmuş yine doğurmak istemiş olmamış 7 yıl sonra öbür ağbim olmuş ağbim doğmuş 8 ayllıkeen bana hamile kalmış çok üzülmüş ağlamış yine oğlum olcak diye hep düşürmeye çalışmış beni atlamış zıplamış babamda istememiş git aldır demiş ne yapçaz 3 kızana bakamayız halam ve annem ertesi gün beni aldırmaya gitmiş doktor demiş nasıl kıycan canlanmış bu bebek artık annem kalp atışlarımı duymuş vazgeçmiş babamda işyerindeyken çok pişman olmuş izin almış eve gelmiş annemi engellesin diye annem demiş zaten aldırmadım babam oh beee demiş sonra karlı bir kasım sabahı ben doğmuşum işte 4 kilo 700 gr hemde masal gibi oldu canım

masal gibi ama güzeldi canım ya boshayallersmile
demek anneninde 3 yıl olmamış benimkininde 3
8 aylık bebeği varken sen olunca istememesi normal tabi cnm bide gene erkek olmasın diye haklı ama sonunda senin kısmetin varmış demek doğmuş gelmişsin bebem benim Şeniz

masal gibi ama güzeldi canım ya boshayallersmile
demek anneninde 3 yıl olmamış benimkininde 3
8 aylık bebeği varken sen olunca istememesi normal tabi cnm bide gene erkek olmasın diye haklı ama sonunda senin kısmetin varmış demek doğmuş gelmişsin bebem benim Şeniz

benim küçük ağbimde rahmetli oldu biliyosun ve allahın hikmeti ne kadar büyük ki allah ne derse o oluyo annem beni aldırsaydı şimdi sadece tek ağbim kalıcaktı annem o yüzden hep der allah bi evladımı alacak diye bana istemeden evlat nasip etti diye herşey kısmet canım yaradan neyi nasıl ne zaman vericem derse öyle olurolumunekankayizsmile

benim küçük ağbimde rahmetli oldu biliyosun ve allahın hikmeti ne kadar büyük ki allah ne derse o oluyo annem beni aldırsaydı şimdi sadece tek ağbim kalıcaktı annem o yüzden hep der allah bi evladımı alacak diye bana istemeden evlat nasip etti diye herşey kısmet canım yaradan neyi nasıl ne zaman vericem derse öyle olurolumunekankayizsmile

öyle cnm benim vardır herşeyde bir hayır biliyorum tabi ağbini allah rahmet eğlesin nur içinde yatsın inşallah allah anneni babanı severmiş demekki gerçi her kulunu sever rabbim seni göndermiş

öyle cnm benim vardır herşeyde bir hayır biliyorum tabi ağbini allah rahmet eğlesin nur içinde yatsın inşallah allah anneni babanı severmiş demekki gerçi her kulunu sever rabbim seni göndermiş

amin canım benim allah nur içinde yatırsın bu yıl 6 yıl olucak öleli meleğim benim allah bizden çok sevdi onu yanına aldı :Saruboceq:

bu bigsayar beni sinir etti bu akşam yazamıyorum çok yavaş canım dinlediğin için çok sağol ben kapıyı bacayı kontrol edip yatıcam tabi uyku tutarsa öptüm seni bebeğim iyi gecelerolumunekankayizsmile

amin canım benim allah nur içinde yatırsın bu yıl 6 yıl olucak öleli meleğim benim allah bizden çok sevdi onu yanına aldı :Saruboceq:

bu bigsayar beni sinir etti bu akşam yazamıyorum çok yavaş canım dinlediğin için çok sağol ben kapıyı bacayı kontrol edip yatıcam tabi uyku tutarsa öptüm seni bebeğim iyi gecelerolumunekankayizsmile

benimkide aynı cnm çok ağır

neyse dediğimiz gibi yap hadi çoook öptüm iyi geceler tatlım muckk

günaydın kızlarrr
fbli terliğime nazar değdi :)) daha dün aynıgün yani ayağımda bir boşluk hissetim bi baktım parmak arası yeri kopmuş tühh dedim allah seni birazdan gidip değiştircem bide muya olucak peh

oy maaşallah tosun gibin dogmusun masımım
annemınde 5 yıl olmamış
sonra 4 yıl sonra hiç korunmadan kardesim olmuş benımde

allah rahmet eylesin nur içinde yatsın abin
annen babanada allah sabır versin

günaydın kızlarrr
fbli terliğime nazar değdi :)) daha dün aynıgün yani ayağımda bir boşluk hissetim bi baktım parmak arası yeri kopmuş tühh dedim allah seni birazdan gidip değiştircem bide muya olucak peh

puhahhhaahhhh gittin çürük terlik aldın geldindemiii
kaydirigubbakcemile3

tünaydın fıstıklarımmmmmmmm ben geldümm özledüm nen sizii hafta sonum çok güzel geçti ablamlarlaydım ctesi gecesi festivale gittik anam çukk kalabalıktııı pazar günüde dereköye pikniğeee bu sabahta annemi köyden aldık geldikkk kürkçü tükkanınaa siz naptınız bakemm iklim güle güle giy kızz cicilerinii ohh adam çalışsınn biz karılar harcıyak ne kadan mikemmelll demii :emir_bebek:

hemde ne çürük çıktı yaa :oklava:
:oklava:
tünaydın fıstıklarımmmmmmmm ben geldümm özledüm nen sizii hafta sonum çok güzel geçti ablamlarlaydım ctesi gecesi festivale gittik anam çukk kalabalıktııı pazar günüde dereköye pikniğeee bu sabahta annemi köyden aldık geldikkk kürkçü tükkanınaa siz naptınız bakemm iklim güle güle giy kızz cicilerinii ohh adam çalışsınn biz karılar harcıyak ne kadan mikemmelll demii :emir_bebek:

ooo sefam olsun desenneee

oy maaşallah tosun gibin dogmusun masımım
annemınde 5 yıl olmamış
sonra 4 yıl sonra hiç korunmadan kardesim olmuş benımde

he kız ne tosunmuşum ama ilkokula gidesiye kadar öyleydim kurudum sonrakaydirigubbakcemile3

allah rahmet eylesin nur içinde yatsın abin
annen babanada allah sabır versin

sağol canımın içi

puhahhhaahhhh gittin çürük terlik aldın geldindemiii
kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr

git geri ver kız bitanede hediye versinler allagtan evde kopmuş tatilde terliksiz kalacaktın hiç sevmiyom o parmak arası terlikleri yara yapıyo ayağamı beniöbayanssulusmile

değiştirdim kızlar ama aynından vericeklerdi istemem aynından oda kopar ben istemiyorum aynından dedim veeeeeeee yerinee :))))) dolgu topuk beyaz çok beğendiğim bir ayakkabı vardı onu aldım 32 tl :))) fiyat aynı geldi başabaş ..
plaj terliği ayarlarım nasılsa

değiştirdim kızlar ama aynından vericeklerdi istemem aynından oda kopar ben istemiyorum aynından dedim veeeeeeee yerinee :))))) dolgu topuk beyaz çok beğendiğim bir ayakkabı vardı onu aldım 32 tl :))) fiyat aynı geldi başabaş ..
plaj terliği ayarlarım nasılsa

vay çakalllsırnaşık şey
eferim kızz ii etmişin valla

iklim lc vaikikide 10 lira plaj terlikleri şindi gördüm eve yeni geldim daha her renk vardı hoşuma gitti bende polariste bi ayakkabı beğendim ama 38 yoktu alamadım çok beğendim senin aldığın gibi dolgu topuktu

bu papişlerin hangisi güzel kızlar
303104-1.jpg

303101-7.jpg

302951-1.jpg

Son düzenleme:
kırmızı olan daha bir hoş cnm benimkiler bu tarz değil doldusuda beyaz yarısı sarı

kırmızının pembe rengi vardı onu üstekki siyahı alıcaktım onunda numarası yoktu
gülle güle kullan canım

saol cnm :))
kırmızı pembe çok hoş olur yaaa :)) ama numaramı yoktu benimkininde 39 olsa iyi olurdu ama yokmuş 38 aldım ama iyi oldu yinede

Back
X