annende bilse nası melek kızı olucakmış istemez olurmuymuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim annemin ve 3 teyzeminde 3.4.yıl olmuş bende onlara çekmişim belli :)) 5.6 olmaz inş benim :))
40 yaşındaki yakınına bende şok oldum şimdi hemde ikiz :bbo:
allah herkezin evladına sağlık versin inş ama böyleleri şaşırtmıyo değil yani :))))
bu arada annende maşşallah yani hemen kalması iyi aslında yaa ama yaş önemli işte
benim annem 23 yaşında evlenmiş canım 3 yıl çocuğu olmamış sonra ağbim olmuş yine doğurmak istemiş olmamış 7 yıl sonra öbür ağbim olmuş ağbim doğmuş 8 ayllıkeen bana hamile kalmış çok üzülmüş ağlamış yine oğlum olcak diye hep düşürmeye çalışmış beni atlamış zıplamış babamda istememiş git aldır demiş ne yapçaz 3 kızana bakamayız halam ve annem ertesi gün beni aldırmaya gitmiş doktor demiş nasıl kıycan canlanmış bu bebek artık annem kalp atışlarımı duymuş vazgeçmiş babamda işyerindeyken çok pişman olmuş izin almış eve gelmiş annemi engellesin diye annem demiş zaten aldırmadım babam oh beee demiş sonra karlı bir kasım sabahı ben doğmuşum işte 4 kilo 700 gr hemde masal gibi oldu canım