Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç geldin mi Edirneye?topik sahibesi uğrayamıyo ya ondan bence kimsecikler gelmiyo :)
Gel tabi,Saraçlar harika oldu şöyle bi tur at orda.Bende çok küçükkene Muratlı'ya gelmiştim yada Murat mıydı?Küçükkene :))
Ama en kısa zamanda gidip gezmek istiyorum kısmetse
günaydın kızlar haftasonu nasıl geçiyo bol bol uyuyun ben 6 da kaktım daha :sinifsinif:
aşk olsun kızlarr yaa bir sahibe olaraktan geldim bilem :)))
nasısınız ben işe başladımya net hayatım bitti yaw 3 buçukta evde oluyorum ama hemen uyuyorum 7ye kadar eşim uyandırıyo geldiğinde yatmadan yemekte yapıyorum kalkınca yiyip diğer işlerime bakıyorum ..
sabah 5 te kalkmayı bünyem kaldırmadı da :sinifsinif: ama 8 saat çalışıyorum allahtan..
ee sizler nasısınız bakıyomda eski kalaba günlere dönücez ama benden pek hayır yok şimdilik 15 güne atlatırım bu yorgunluğu sizleri bırakmam .
özledim nen sizleri öpüyorum koccamannnn
canım bende iyiyim valla nabimtopik sahibesi iş hanımı oldu iklim çalışıyo arkadaşlara duyrulur nazım sen nabisin vallahi bu sıcaklarda hiç iyi değilim bide sular kesildi sabahtan beri temizlik yapamadım duş alamadım psikolojim bozuldu yamafoldumben
ooo maaşallah canikom hayırlı olsun işin
çalışmaya başladım bugün 3.günümdü iyi gidiyo bakalım.
özledim nen sizi ama çok uykum var sabah 5te kalkıyorum 3 buçukta geliyorum eve neyse görüşürüz hepçinizi üptüm beya opuyorumnanaktan
Gel tabi,Saraçlar harika oldu şöyle bi tur at orda.Bende çok küçükkene Muratlı'ya gelmiştim yada Murat mıydı?
nazımalpim ben hep çalışıyorum ki zati senağlama
işte gittim diplomayı aldım stajı başlattım yine devam ettim çalışmaya
şu haftayı geçireyim ben de 10 günlüğüne izne çıkıcam inşallah
Evet hatun,çok ufakkene gelmiştim dayım orda oturuyor..Saraçlarda evet trafiğe kapatıldı harika oldu hihoyyytSaraçları trafiğe kapatmışlar tvde gördüm bende
benım 4 yılım edirnede geçti hayatımda çok önemli yeri var edirnenin
Muratlıya geldin demek gizoşum ben muratlılıyım