Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insan maaşını geç alınca bile nasıl morali bozuluyo valla
o nedenle hepimize çok çok kazançlar diliyorum
sen nasılsın nazalpim görüşmeyeli?
iklim bu kkda bi gelini var..gardaşçaazının sevgilisi
işte bi topikte ona öpücük yolladı beni görmedi bile mafoldumben ben de kıskandım sempatiksalakcinni
insanın ilk mayışı çok tatlı olur beyaa
iklim bizi yemeee götürsene :)
en son devam kararı almıştık,oturup uzun uzun konuşmuştukAmin :Saruboceq: canım gerçekten öyle
valla iyiyim kuzum napim işe git gel yemek temizlik
salakça bir döngü içindeyim
sıcaklardan manyadım zati
Allah sonumuzu hayır etsin
sen nasılsın bidenem toparlandınızmı biraz barıştınızmı
ahan da trakya gelini bu bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
sorma bitanem pabucumuz dama atıldı valla mafoldumbenkızlar selam iklim kızzz yolcam saçlarınalsanaalsanasmileı gelini olunca bizi unuttu zaar:gitme:
öyle tabi canım herşeyin hayırlısı..ben zaten kadere sonsuz inanırım olacağı varsa elbet olur..yoksa da olmaz napalım..çok seviyorum ama o o kadar sevmemiş demek ki vazgeçebildiğine göre..neyse
iklime takılıyom zaten ben biliyorum elbet yoruluyodur..zaten sabahın köründe kalkmak yeter adama
allegriam boşver erkek milettini dicem ama sen onu çok seviyoun sanırsam bana öyle geldi neyse herşeyin hayırlısı olursa olur bizde eşimle 9 ay ayrı kalmıştık sevgiliyken bitti demiştim artık daha olmaz ama kısmet canım allah hakkında hayırlısını versinopuyorumnanaktan
iklim bizi unutmaz ama yoruluyo canım galiba ya yeşil gözlü melek gelin adayı biliyodum onu ilk ben öğrendimsengözlerimebaksanab
enee neçekiştirmişler benniiii :)))))
kız benim 4 yıllık çalışma hayatım oldu ilk değil ama 1.5 sene aradan sonra ağır geldi biraz..
ya bide canım sıkılıyo sabit kalamıyorum hiç bir yerde sizi unutmak mümkünmü ule
ben de çok istiyorum bunu canım..aşırı pişman olsun pişmanlıktan mahfolsun istiyorum
resmen adamın içinden gelmiyordu benle ilgilenmek..uzakta yaşıyoruz nasıl ilgilenebilirim ki aklıma gelmiyo diyodu
ben hep idare ettim bitmesin diye çok çabaladım ama o benim yarım kadar bile çabalamadı
çok öfkeliyim ona ama çok da özlüyorum...oyalanmaya çalışıyorum işte
zamanla geçecek inşallah
aaaa kaydirigubbakcemile2
selam kızlar uzun zaman katılamıyom gruba kızçem hareketli çok arada bakabiliyom nasılsınızzz keyifler nasılll
a.s.hoşgeldin canım kızçeni öp benim için benim oğlumda çok yaramaz örümcek adam gibi duvara çıkacak tırmanacak nerdeyse
yaaaa yanlış anlama yeşil gözlü kız biz iklimle sadece sanalda konuşmuyoruz bana gelmişti bikaç hafta önce o zaman söyledi dedikodu amaçlı değil yani
hb cnm bnm öperim sende paşanı öp ee annesi sıcakta çocuklar ne yapcagını şaşırdı bizim kızda bulşdugunu agzına sokar oldu yetişemez oldum daha 11aylık degil ama 3kişi anca yetişir onun hızına sürekli hareket halinde ter içinde kalıyom işlerim yarım kalıyo hehe
yok canım yanlış anlamam olurmu öyle şey ne güzel dostluğunuz daim olsun :1hug:bizim orayada beklerim bizde iklimle çok yakınız bikaç mahalle arkada kaydirigubbakcemile3