şu an sayende bi eşim bi ben kırıldık gülmekten bende kaynanama yapıcaamm hehehetamam kendikine yapma
ama ötekine yap
![]()
siz hep gülün canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an sayende bi eşim bi ben kırıldık gülmekten bende kaynanama yapıcaamm hehehetamam kendikine yapma
ama ötekine yap
![]()
siz hep gülün canım![]()
ep beraber beyaw :90:
bugün aziz bebeydi sanırım mağazasına girdik eşimle öylesine gezmek için meraktan :) çok şeker bebek yatakları arabaları mamalıkları vs vardı uygunduda 140 tl idi bayıldık ona ..ama ben bütün alıcam takım
http://www.bebishroom.com/pics/bigthumbs/337-1c84830f82c60130bac44b00912db896_bigthumb.jpg
kaanın yatağı ve mobilyasına benziyo kuzulu bu sene duvar kağadı yapmak istiyorum odaya yada mavi boyuycam
inşallah gülüm ayy bebek alışverişi çok güzel oluyo hele odasını hazırlamak giysileri dolaba dizmek sonra gelişini beklemektakım al canım odan müsait senin bir yatak bide gardolap alsan yeter koltuğun birini çıkarma lazım oluyo çünkü yinede sen bilirsin tabi
![]()
bayıldıııııımmmm
ben beyaz mavi krem mavi bu tip bişey hayal ediyordum nisan gibi evi badanada yapıcaz açık mavi boyuycaz her yeri ama evet kağıtta benimde merağım var çok moda
duvar kağıdı çok moda ama çokta pahalı canım ya bizde mayısta istiyoruz kısmetse bende marşhalın osmanlı renklerini beğeniyorum damla sakızlı kahve mi neydi yatak odamı güz gülü yapıcam kaanın odasını da çiğ damlası belki yarım duvar kağadı yaparım kaanın odasına çok iş var ama bide temizlik lazım badanaya![]()
ay bakması bile zevkli
evet senle benim oda aynı zaten bende yatak bide gardrop istiyorum koltuğu düşünüyorum dediğin çok mantıklı ama bakıcaz artıkın o günlerde gelirmiki![]()
hemde ne çabuk geliyo canım anlamıyırsun bile koltuğu bencede çıkarma alt değiştirmr giydirme ayakta sallama emzirme herşey için lazım hasta olur bebek misal yanında odada uyursun bana çıkar yerine komidin falan al dediler ama çıkarmadım kaan şimdi oturuyo üstünde oyun oynuyo biz oturuyoruz çok rahat
iklim hamile misin canım
bugün aldığım en güzel haber ya o kadar mutlu oldum ki
hayırlı uğurlu olsun canım benim benim
inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın
ayy çok mutlu oldum yaaa
Allah nazarlardan saklasın![]()
slm kzlar iklimimmm canım benimmmmmmmmmmmm ne kadar güzel şeyler okudum öleee çok çok tebrik ederimm allh gönlüne göre versin inş sağlıklı bi hamilelik geçir