Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

1. iklim

:24:

siz hep gülün canım:nazar::nazar:

ep beraber beyaw :90:
bugün aziz bebeydi sanırım mağazasına girdik eşimle öylesine gezmek için meraktan :) çok şeker bebek yatakları arabaları mamalıkları vs vardı uygunduda 140 tl idi bayıldık ona ..ama ben bütün alıcam takım

ep beraber beyaw :90:
bugün aziz bebeydi sanırım mağazasına girdik eşimle öylesine gezmek için meraktan :) çok şeker bebek yatakları arabaları mamalıkları vs vardı uygunduda 140 tl idi bayıldık ona ..ama ben bütün alıcam takım

inşallah gülüm ayy bebek alışverişi çok güzel oluyo hele odasını hazırlamak giysileri dolaba dizmek sonra gelişini beklemek:emir_bebek:takım al canım odan müsait senin bir yatak bide gardolap alsan yeter koltuğun birini çıkarma lazım oluyo çünkü yinede sen bilirsin tabi:55:

inşallah gülüm ayy bebek alışverişi çok güzel oluyo hele odasını hazırlamak giysileri dolaba dizmek sonra gelişini beklemek:emir_bebek:takım al canım odan müsait senin bir yatak bide gardolap alsan yeter koltuğun birini çıkarma lazım oluyo çünkü yinede sen bilirsin tabi:55:

ay bakması bile zevkli :69:
evet senle benim oda aynı zaten bende yatak bide gardrop istiyorum koltuğu düşünüyorum dediğin çok mantıklı ama bakıcaz artıkın o günlerde gelirmiki :69::69:

bayıldıııııımmmm
ben beyaz mavi krem mavi bu tip bişey hayal ediyordum nisan gibi evi badanada yapıcaz açık mavi boyuycaz her yeri ama evet kağıtta benimde merağım var çok moda

duvar kağıdı çok moda ama çokta pahalı canım ya bizde mayısta istiyoruz kısmetse bende marşhalın osmanlı renklerini beğeniyorum damla sakızlı kahve mi neydi yatak odamı güz gülü yapıcam kaanın odasını da çiğ damlası belki yarım duvar kağadı yaparım kaanın odasına çok iş var ama bide temizlik lazım badanaya:27:

duvar kağıdı çok moda ama çokta pahalı canım ya bizde mayısta istiyoruz kısmetse bende marşhalın osmanlı renklerini beğeniyorum damla sakızlı kahve mi neydi yatak odamı güz gülü yapıcam kaanın odasını da çiğ damlası belki yarım duvar kağadı yaparım kaanın odasına çok iş var ama bide temizlik lazım badanaya:27:

sorma canım adam gelir badanayı yapar 1 günde bitirir gider ya sonra :)) temizlik off eşim diyoki kağıt olmaz çocuk yolar mahfeder :44:
ayh ne güzelmiş adı onun damlasakızlı kahve :69: dur bakim bende değişik yaptırırım ne güzel renkler seçmişsin

canım yatıyorum çok öptüm seni sabah yorumuna cevap veririm çok uyku basıyo beni hadi iyi geceler :71:

ay bakması bile zevkli :69:
evet senle benim oda aynı zaten bende yatak bide gardrop istiyorum koltuğu düşünüyorum dediğin çok mantıklı ama bakıcaz artıkın o günlerde gelirmiki :69::69:

hemde ne çabuk geliyo canım anlamıyırsun bile koltuğu bencede çıkarma alt değiştirmr giydirme ayakta sallama emzirme herşey için lazım hasta olur bebek misal yanında odada uyursun bana çıkar yerine komidin falan al dediler ama çıkarmadım kaan şimdi oturuyo üstünde oyun oynuyo biz oturuyoruz çok rahat

hemde ne çabuk geliyo canım anlamıyırsun bile koltuğu bencede çıkarma alt değiştirmr giydirme ayakta sallama emzirme herşey için lazım hasta olur bebek misal yanında odada uyursun bana çıkar yerine komidin falan al dediler ama çıkarmadım kaan şimdi oturuyo üstünde oyun oynuyo biz oturuyoruz çok rahat

evet evet haklısın canım eşimde mantıklı diyor bakaceiz :1:

iklim hamile misin canım :62:
bugün aldığım en güzel haber ya o kadar mutlu oldum ki
hayırlı uğurlu olsun canım benim benim
inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın
ayy çok mutlu oldum yaaa
Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:

slm kzlar iklimimmm canım benimmmmmmmmmmmm ne kadar güzel şeyler okudum öleee çok çok tebrik ederimm allh gönlüne göre versin inş sağlıklı bi hamilelik geçir

iklim hamile misin canım :62:
bugün aldığım en güzel haber ya o kadar mutlu oldum ki
hayırlı uğurlu olsun canım benim benim
inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın
ayy çok mutlu oldum yaaa
Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:

slm kzlar iklimimmm canım benimmmmmmmmmmmm ne kadar güzel şeyler okudum öleee çok çok tebrik ederimm allh gönlüne göre versin inş sağlıklı bi hamilelik geçir

canlarım çok teşekkür ederim 20 şubatta öğrendim :27: güzel dileklerinize amiinn rabbim kimseye aratmasın :54:

Son düzenleme:
yerim ben sizi şeker teyzeleri :)
bugün 2 ye tiroid kontrolum var kan vericem bakalım ilacı ona göre ayarlıycak dr hamilelikte çok artarmış dr kontrolunde olucak

Back
X