Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

oo hemşerilerim ne güzel arkadaş olmuşsunuz bende bu tpiği iyiki açmışım çok güzel insanlarla arkadaş oldum özellikle cokmasum arkadaşımla evlere gidip geldik çok iyi arkadaş olduk darısı sizlere
:emir_bebek: bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle ...kib...:emir_bebek:

aaa üzüldüm sakıncası yoksa burdan yazabilirsiin .nerede oturuyorsun bebişin varmı ?

candann merhaba bana özelden msj atmışsın fakat msj sayım yetersiz ben yazamadım
bende 10 yıldır edirnedeyim seninle tabiki tanışmak isterim uzunkaldırımda internet cafem var uygun bir zamanda tanışalım

candann merhaba bana özelden msj atmışsın fakat msj sayım yetersiz ben yazamadım
bende 10 yıldır edirnedeyim seninle tabiki tanışmak isterim uzunkaldırımda internet cafem var uygun bir zamanda tanışalım

mrb uzunkaldırım neresi bilmiyorum ama eşimden yardım isteyebilirim.görüşmek üzere...

evet dün gece gittiğim ve bursa da ünlü olan doktorumun söyledikleri karşısında ben şoke oldum... Kist zaten bi çok hamilelikte olabilen bişeymiş.... Bebeği besleyen bi faktördür diyor doktor... Zaten parçalanmaya başlamış bile Yakında hiç bişey kalmaz dedi Ufak tefek kanamalar da parçalanmasından oluşuyormuş ve açık kahverengi olduğu için pek önem taşımıyor dedi... Rahim sıkılaştırıcı ilaç kullanıyorum ve 3 ay bazı yasaklarım var dinlenmelisin diyor doktorum... Çoook mutluyum bebeğimi hareket ederken bile göstedi 6 haftalık Aynı hastahanede görev yapan diğer doktoru ( kisti sorduğumda "Ben senin özel doktorun değilim deyip" beni muaynehanesine yönlendiren hiç bi yanıt alamadığım paragöz doktor ismini yazmaya da cüret edicem.... NEDRET KOLSAL ....) Onuda uzun uzun anlattım doktoruma hastanede sözü geçen bi doktordur Ziya çetin... Ayrıca arkadaşım, sağlık bakanlığına da şikayette bulundum Kanamam olduğu halde acile alınmadığım için... Öyle yani... Şu an bebeğim sağlıklı ve bende mutluyum ve ikinci kez anne adayıyım... ıklimcim hamile kaldıktan sonra oluşan bi kistmiş ve tamamen zararsız dedi doktor ... Kızlar 3 gündür ne çekiyorum bi allah bi ban biliyorum ama geçti.... O paradelisi olmuş doktorlara da hakkımı helal etmiyorum... :umursamaz: Beni o kadar üzdüler... ağlattılar... mafoldumben :oklava:

canım bende şuan nedret kolsala gidiyorum yazdığını görünce korktum hamileliğim boyunca hep aynı doktora gitmek istiyorum.sen hamileyken mi gitmiştin

kızlar merhaba geç farkettim burayı ama ben de trakyalıyım annem edirne babam kırklareli oraya da selanikten gelmişler.yani memleketimi çok seviyorum ve nedense hemşerilerimi:61:

abe erkese ayırlı akşamlaaa uzun vakittir uğraaamadım bea.özlemişim topiciimizi.epinisi öpüüüüm.gene uğraycam iişallaaa

Heeeeyyyy Trakyaaa grubuu selaammm:))

Keşandannn sevgileeerrrr:9:

Son düzenleme:
en sevdiğim insanlar trakyalılar ve antepliler annemler yunanistanlı
süper insanlarsınızz :16:

Back
X