Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Kırklareliliyim, İstanbulda oturuyorum :)

Hoşbulduk kızlar..Dün gece yazıp çıktım..Bizim kızancık sabah 5 e kadar uyumadı bende 1 i geçe kalktım bugün..Kızanım ala uyur kendıleri:emir_bebek: Sabaha kadar oyun oynadık:delphin:

Bu arada kızımda da tabiki trakya kanı var, he hee komik olan eşimde trakyalı oldu olacak..Adam bizim tarafa gittiğimizde kopuyo gülmekten konuşmalara..eve geldiğimizde kızıma ve bana taklit ediyor duyduklarını.. Babam da tam bir ramiz aga versiyonudur tipi de aynısıdır eşim bayılıyor kendisine kişliğine ve de tabiki konuşmalarına da gülmekten....:roflol:

annemlere ne zaman gitsek yengeler amcalar filan hemen toplanır kızanımı ve bizi görmek için..eşim gülmekten helak olur o kadar da yüzsüz ki farklı bir kelime duysun hemen güler..güzel olanı hep mutlu ayrılırız annemlerden..:teytey:

hehee çok şanslısın canım eşin ayak uyduruyo be güzel valla tamam oda bi trakyalı o zaman artık :roflol:
hoşgeldin tekrardann buyur canım muhabbete

tılsım 72 ,benim eşimde ,o da senin eşin gibi taklit etmeye çalışıyor,ama cıkx olmuyor,bana onunki daha komik geliyor:roflol:

hoşgeldin eda,sanırım çoğunluk ist.da oturuyor.

benimde ilgimi çekti bağğ istlu dolu hehe ilerde belki bizde bulusuruzz

abe bütün kızancıklarım burayamı toplaştınız

eeddaa, mors+, narcoleptic+, tılsım72
NASILSINIZZ BAKAMMM

dedem tekirdağ semetli köyü
babanem edirne uzunköprü
ama topyekün selanik göçmeni
mübadele muhacırıyız =)

Ayak uyduruyor eşim sağolsun...Buluşuruz inşallah topraklar..

İlona Avatarında yazıyı görür görmez koptum vallahi:roflol:
Yaznın anısı var..Yengem kendince bilgili bir görünüm vermek ister hep ama şiveden başaramaz..Oğlu askerde tek çocuğu var ama sanki bir tek onun çocuğu askere gitmiş gibiydi neyse geldide kurtulduka.s
Nasılsın yenge diyorum (çocuğu askerde iken)
Nasıl olayım bea, er gün alayıp dururum..Çok üzledim kızanımı..
Yengeciğim sayılı gün gelip geçecek..
(Öbür yengem atlar lafa):Aptal beya sankim tek onun kızanı gitti askere üzülme diyoz ama nerde epten bitirdi kendini..
Yengem:Öyle deme be Anife (diğer yengenin adı Hanife) Epten Pişikolocim bozuldu er gün korkup dururum kızanım ne eder oralarda anasının kuzusu o beya..

Tabi üzüntüsünü anlıyordum ama pişikolocim bozuldu demesi beni koparmıştı..:roflol:

dedem tekirdağ semetli köyü
babanem edirne uzunköprü
ama topyekün selanik göçmeni
mübadele muhacırıyız =)

kızlar yazılanlardan şunu anladım hepimizin kökeninde var müdale zamanı göçmenliği,benim ananemler kurtuluş savaşı yıllarında gelmişler selanikten,baba tarafımdan da dedem 1945 ler civarı diye anlatırdı gelişini.

Elveda Rumeli yapmışız hepimiz :gitme:

eeddaa, mors+, narcoleptic+, tılsım72
NASILSINIZZ BAKAMMM

İyiyim canım böyle bir topik açman çok iyi olmuş daha iyi oldum çok sağolasın..Sen nasılsın bakam?

Ben bir kaçayım kızan uyandı kahvaltıyı yeni edecek velet..Uyku düzeni bozuldu epten..
Babasından grip bulaşmıştı yeni atlattık ama uyku düzenimiz bozuldu ateşlenmelerden..akannehir

İyi gidiyor.. Çalışıyorum, işteyim şuan... hem çay içiyorum, hemde sitede geziyorum. Sen çalışıyo musun ?

ohh ne güzel yapıyoosun hem ei hem biz
ben napıyım iyiyim ev işleri ve siz hehe
ev hanımıyım su aralar evdeyim cnm

Back
X