- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
Kırklareliliyim, İstanbulda oturuyorum :)
hoşgeldin o zaman canımımm benim kardeşimde burgazda okuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk kızlar..Dün gece yazıp çıktım..Bizim kızancık sabah 5 e kadar uyumadı bende 1 i geçe kalktım bugün..Kızanım ala uyur kendıleriSabaha kadar oyun oynadık
![]()
Bu arada kızımda da tabiki trakya kanı var, he hee komik olan eşimde trakyalı oldu olacak..Adam bizim tarafa gittiğimizde kopuyo gülmekten konuşmalara..eve geldiğimizde kızıma ve bana taklit ediyor duyduklarını.. Babam da tam bir ramiz aga versiyonudur tipi de aynısıdır eşim bayılıyor kendisine kişliğine ve de tabiki konuşmalarına da gülmekten....:roflol:
annemlere ne zaman gitsek yengeler amcalar filan hemen toplanır kızanımı ve bizi görmek için..eşim gülmekten helak olur o kadar da yüzsüz ki farklı bir kelime duysun hemen güler..güzel olanı hep mutlu ayrılırız annemlerden..:teytey:
tılsım 72 ,benim eşimde ,o da senin eşin gibi taklit etmeye çalışıyor,ama cıkx olmuyor,bana onunki daha komik geliyor:roflol:
hoşgeldin eda,sanırım çoğunluk ist.da oturuyor.
benimde ilgimi çekti bağğ istlu dolu hehe ilerde belki bizde bulusuruzz
neden olmasın dimi ama yaopuyorumnanaktan
abe bütün kızancıklarım burayamı toplaştınız
abe bütün kızancıklarım burayamı toplaştınız
hoşgeldin o zaman canımımm benim kardeşimde burgazda okuyo
aaaaaaaa :1shok::1shok:
ilona da trakyalımış beaa,ay ne güzel seni burda görmekopuyorumnanaktan
Hoşbulduk.. yerimseniben
Pınarhisarlıyım ben de yerimseniben
dedem tekirdağ semetli köyü
babanem edirne uzunköprü
ama topyekün selanik göçmeni
mübadele muhacırıyız =)
memnun oldumm cnmm nasılsın bakalımm nası gidiyo
eeddaa, mors+, narcoleptic+, tılsım72
NASILSINIZZ BAKAMMM
İyi gidiyor.. Çalışıyorum, işteyim şuan... hem çay içiyorum, hemde sitede geziyorum. Sen çalışıyo musun ?
dedem tekirdağ semetli köyü
babanem edirne uzunköprü
ama topyekün selanik göçmeni
mübadele muhacırıyız =)