Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

canım ne tembelliği valla izinli gunlerimin rutını beni deli ediyor
temızlık ütü yemek
ay ne sıkıcı yaaa:ecrin_bebek:

sorma geçenlerde bu topicte bunalımdaydım zaten çalışmak istemiyorum die,evde olsam hergün birini yapsam yormadan ohhhzemuszemus,sonra sizinle burda lak lak yapsak :lepi:

sorma geçenlerde bu topicte bunalımdaydım zaten çalışmak istemiyorum die,evde olsam hergün birini yapsam yormadan ohhhzemuszemus,sonra sizinle burda lak lak yapsak :lepi:

evde olmak benı cok bunaltıyor yalnız kısa surede iyi dinleniyorum ama
çalışmadıgımı dusunemıyorum ben:1ninca:

Narcoleptic oşbulduk beyaa.s...Yokken neler olmuş bir bakam dedim:1ninca:
Naparsınız beya..

Teşekkür ederim canım çok yorgunummirmirmirmir Ev taşıdık canımçıktı tabiri yerindedir yani..Annemlerde kalacağız 1 hafta..Evimiz tadilat oluyor..

Sen nasılsın..

Teşekkür ederim canım çok yorgunummirmirmirmir Ev taşıdık canımçıktı tabiri yerindedir yani..Annemlerde kalacağız 1 hafta..Evimiz tadilat oluyor..

Sen nasılsın..

ay canım ya bende tasıyacagım 15 gun içind yavas yavas evi toplamam lazım
alt kata inecem ama hrsey toplanacak tabıkı
allah kolaylık versin sanada

ayy kızlar siz beni delürtçeniz kaç saat burdaydım deminn kimsecikler yazmadı azcıkın yok oldum neler konuşmuşunuz beyaaa olmuyo kiii böleee

nazalp kolay gelsin cnmm çok zordur valla ben öle diorum iyiki taşınma derdim yok olsa ben mahvolmuştummmm o kadr çok eşyam varkiiiii

bilionuz trakyda yorgan döşel çok modaaa ben yazın bi havalandırmaya kalkıom anacığım bir haftamı alıyoo

Tılsım Allah sabır versin çok zordur tadilat bilirim ,naz sanada kolay gelsin,bende totoma güvensem kış temizliğine girişiçem de du bakalım :delphin:

ayy kızlar siz beni delürtçeniz kaç saat burdaydım deminn kimsecikler yazmadı azcıkın yok oldum neler konuşmuşunuz beyaaa olmuyo kiii böleee
kız ben hep burdayım sabahtan beri yazıyomŞeniz
nazalp kolay gelsin cnmm çok zordur valla ben öle diorum iyiki taşınma derdim yok olsa ben mahvolmuştummmm o kadr çok eşyam varkiiiii
ya bendede bi eşya varkı sorma zaten 4 aylık evliyim daha yeni herseyı oturttum
kiracılık cok zor ya napalım memur halımız iştesositososito
bilionuz trakyda yorgan döşel çok modaaa ben yazın bi havalandırmaya kalkıom anacığım bir haftamı alıyoo

banada o kadar yapmıskı annem dur sayayımakannehir
2 dikme yorgan
2 uyku seti
3 hazır yorgan
4 battaniye
birde kayınvalide getirmiş bi dikme yorganla bir hazır yorgan
sinir oluyorum ya gardorbun üstünde sıkış tepişkötükedihüso

Back
X