Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız gecmış olsuna geldiler işyerınden o yuzden yaptım bos bos olmaz dedim gayfenın yanında...anam sanadamı misafir gelicek -tatlicadiarzu-
tamda aklımdan bu akşam bisküvi pastası yaomak geçiyodu valla kıss
evet yaa öldüüü aman çok acıklıydı bee
kız gecmış olsuna geldiler işyerınden o yuzden yaptım bos bos olmaz dedim gayfenın yanında...
neden ölmüş cem ya
valla içimi karartıyor o dizi izlemiyorum
avrupa yakasını izlerdim onuda bitirdiler
yivrummm derdi burhannnzemuszemus
nabersiniz güzel memleketımın fıstık kızanlarıopuyorumnanaktan
üzüntüden kalp krizi geçirdi cnmm neclanın abisiyle inşaat işine girmişlerdi hırsız die gazetede internette yazılar çıktı cemin babasıda ağır bastı olan kızana oldu öldüüü
slmm bu arada slm vermeden direk daldım konuyaaa napıonuz bakim ben temizliği bitirdimm şimdi çarşıya çıkıcamm faturaları ödiycem sonada çörlü pazarınaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
ayyy corlu pazarıııııslmm bu arada slm vermeden direk daldım konuyaaa napıonuz bakim ben temizliği bitirdimm şimdi çarşıya çıkıcamm faturaları ödiycem sonada çörlü pazarınaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
nazalpim pempe patiğim hg kızancıklar
canım ciğerim seni gördüm iyi oldum,işler vasat gene,şunu anladım herşey aynı anda süper olmuyorkaydirigubbakcemile3
nazalpim pempe patiğim hg kızancıklar
oy oy dal bacım yaw bende birazdan faturA Ödemeye gidicem anam 2 kişiyiz eektrik 65 tl geldi
nazal,pembe patik,iklim,allegria opuyorumnanaktan
ayyy corlu pazarııııı
bende gitmek istiyom
burda bi sosyete pazarı var öve öve bitiremiyolar
bi gideyım dedim ne var bende pazar deyınce buyuk bişi bekliyom
3-4 blok halınde üstü kapalı bi pazar
bumu olayınız dedim ya siz bizim persembe pazarını corlunun pazarını gorun dedim
ah ahhhhh memleketım senı cooookkkkkk özledimm:1no2:
ojbuldum be kızanım