Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

tünaydınn fıstıklar aaa nerdesinizz hadi gelin sohpet edelim

anam sanadamı misafir gelicek -tatlicadiarzu-
tamda aklımdan bu akşam bisküvi pastası yaomak geçiyodu valla kıss
kız gecmış olsuna geldiler işyerınden o yuzden yaptım bos bos olmaz dedim gayfenın yanında...
evet yaa öldüüü aman çok acıklıydı bee

neden ölmüş cem ya
valla içimi karartıyor o dizi izlemiyorum
avrupa yakasını izlerdim onuda bitirdiler
yivrummm derdi burhannnzemuszemus

nabersiniz güzel memleketımın fıstık kızanlarıopuyorumnanaktan

kız gecmış olsuna geldiler işyerınden o yuzden yaptım bos bos olmaz dedim gayfenın yanında...

neden ölmüş cem ya
valla içimi karartıyor o dizi izlemiyorum
avrupa yakasını izlerdim onuda bitirdiler
yivrummm derdi burhannnzemuszemus

nabersiniz güzel memleketımın fıstık kızanlarıopuyorumnanaktan

üzüntüden kalp krizi geçirdi cnmm neclanın abisiyle inşaat işine girmişlerdi hırsız die gazetede internette yazılar çıktı cemin babasıda ağır bastı olan kızana oldu öldüüü

slmm bu arada slm vermeden direk daldım konuyaaa napıonuz bakim ben temizliği bitirdimm şimdi çarşıya çıkıcamm faturaları ödiycem sonada çörlü pazarınaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

üzüntüden kalp krizi geçirdi cnmm neclanın abisiyle inşaat işine girmişlerdi hırsız die gazetede internette yazılar çıktı cemin babasıda ağır bastı olan kızana oldu öldüüü

yazık olmus beya kızana
nejla nolcek acaba şimdi:uhm:
aman ne entrika dolu ya dizi:smiley-cool:

canım ciğerim seni gördüm iyi oldum,işler vasat gene,şunu anladım herşey aynı anda süper olmuyorkaydirigubbakcemile3

slmm bu arada slm vermeden direk daldım konuyaaa napıonuz bakim ben temizliği bitirdimm şimdi çarşıya çıkıcamm faturaları ödiycem sonada çörlü pazarınaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

oy oy dal bacım yaw bende birazdan faturA Ödemeye gidicem anam 2 kişiyiz eektrik 65 tl geldi

ayyy corlu pazarııııı
bende gitmek istiyom
burda bi sosyete pazarı var öve öve bitiremiyolar
bi gideyım dedim ne var bende pazar deyınce buyuk bişi bekliyom
3-4 blok halınde üstü kapalı bi pazar
bumu olayınız dedim ya siz bizim persembe pazarını corlunun pazarını gorun dedim
ah ahhhhh memleketım senı cooookkkkkk özledimm:1no2:
nazalpim pempe patiğim hg kızancıklar

ojbuldum be kızanım

canım ciğerim seni gördüm iyi oldum,işler vasat gene,şunu anladım herşey aynı anda süper olmuyorkaydirigubbakcemile3

narkom bırak takma işleri oluruna bırak bacım ya boşver sen işini yap gerisi kalanları ilgilendirir

oy oy dal bacım yaw bende birazdan faturA Ödemeye gidicem anam 2 kişiyiz eektrik 65 tl geldi

aylık mı oooo kısss:uhm:
bana 2 aylık 72 geldi
fırını cok kullanırım
2 gundebirde bulasık makınası
cok gelmıs hakkaten sana

ayyy corlu pazarııııı
bende gitmek istiyom
burda bi sosyete pazarı var öve öve bitiremiyolar
bi gideyım dedim ne var bende pazar deyınce buyuk bişi bekliyom
3-4 blok halınde üstü kapalı bi pazar
bumu olayınız dedim ya siz bizim persembe pazarını corlunun pazarını gorun dedim
ah ahhhhh memleketım senı cooookkkkkk özledimm:1no2:

ojbuldum be kızanım

anaammm kız ne takıonnn atla gel gidek beraber altını üstüne edekk çörlü pazarınınn valla çorludada bir sürü pazar kuruluo ama perşembe pazarı gibi olamıyo cnmmm ben senin yerinede gezerim meraklanma sen delikafadulden

Back
X