Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

aylık mı oooo kısss:uhm:
bana 2 aylık 72 geldi
fırını cok kullanırım
2 gundebirde bulasık makınası
cok gelmıs hakkaten sana

canım bizim hep böyle geliyo hadi 40 geldiğini hiç görmedim yani
fırın bende haftada 1 kere açarım
tv pc açıkken pek açmam
bulasık mak bendede 2 günde bir
ne bilim canım ya galiba bzim şofpen çok yakıyomus i
şimdi 65tl şey gibi kodu bana daha bi sürü alıncak ödencek şeyler var yani

anaammm kız ne takıonnn atla gel gidek beraber altını üstüne edekk çörlü pazarınınn valla çorludada bir sürü pazar kuruluo ama perşembe pazarı gibi olamıyo cnmmm ben senin yerinede gezerim meraklanma sen delikafadulden

kızz nasıl geleyım :gitme:
ama yaz tatılınde gelınce arıcam senı ozaman gideriz pazara
3e 5e bi sürü sey buluruzzz:roflol:

kızlar ingem aradı gel kahvaltıya ordanda pazara gidelim dedi onunda faturaları varmış ödencek öptüm sizleri ben giyinip çıkıyorum 2 kişi pazar daha zevkli iyiki aradı öptüm sizleri hoşçakalın

canım bizim hep böyle geliyo hadi 40 geldiğini hiç görmedim yani
fırın bende haftada 1 kere açarım
tv pc açıkken pek açmam
bulasık mak bendede 2 günde bir
ne bilim canım ya galiba bzim şofpen çok yakıyomus i
şimdi 65tl şey gibi kodu bana daha bi sürü alıncak ödencek şeyler var yani

şofben elektırıklıyse yakar canım ya
bizim burda dogalgaz var okadar memnunumkı
okadar kullanıyorum 3 ayda 18 lira geldi
hergun dus alınır muhakkak artı ocagımda baglı dogalgaza
bir daha doglgazsız evde oturmam herhalde
bekar evimde her ay bir tup alırdım 45 lıraya

kızz nasıl geleyım :gitme:
ama yaz tatılınde gelınce arıcam senı ozaman gideriz pazara
3e 5e bi sürü sey buluruzzz:roflol:

ehehehhehehe tamam kız giderikkkk ay neler var neler anam ne sosyete karılarrr 3buçul mılyoncuda bucak bucak arıyolar vallaaa ölüom gülmekten onlara

kızlar ingem aradı gel kahvaltıya ordanda pazara gidelim dedi onunda faturaları varmış ödencek öptüm sizleri ben giyinip çıkıyorum 2 kişi pazar daha zevkli iyiki aradı öptüm sizleri hoşçakalın

ingene selam süle
üptüm yanacıklarından

ay bgn herkes pazardaaa nazalpp kız atla gelll otobosaaaaaaaaaa bak ikimde gidiomuşşşşş lülülülülülü

ehehehhehehe tamam kız giderikkkk ay neler var neler anam ne sosyete karılarrr 3buçul mılyoncuda bucak bucak arıyolar vallaaa ölüom gülmekten onlara

anam ne sosyetik garulardır onlarda allah bilir:roflol:
giyinip giyinp gezerler
sankim mangodan almıslar:icecream:

ay bgn herkes pazardaaa nazalpp kız atla gelll otobosaaaaaaaaaa bak ikimde gidiomuşşşşş lülülülülülü

coşturmayın benı yaaamafoldumben
kız raporluyum ama fizik tedavım var evde oturuyom paso:sinifsinif:
siz gidin aldıklarınızı anlatırsınız artıkın

nazalp noldu canım,neyin var pembe patik benim yerime de dolaşın anacım,tıkıldık kaldık ofise,ohhh hava da güzelzemuszemus

aaa geçmiş olsn cnmm sen ondan evdesin bende diomm bu nasıl çalışıo hep evde pc de birkaç gündürrr tamam ben gezerim hepinizin yerine iklimde istanbulda gezerrr o istanbul şübesi ben çorluuu :roflol:

nazalp noldu canım,neyin var pembe patik benim yerime de dolaşın anacım,tıkıldık kaldık ofise,ohhh hava da güzelzemuszemus

bel fıtıgım varmış kuzum ya
onun için pazaretsiden beri fizik tedavi goruyorum normalde bu saatlerde nette olamam çünküyerimseniben

kuşum siz iş kadınısınızzz hafta sonu pazarlarını denkleyinnn meraklanma senin içinde gezerim bennn adeee öpüom yanacıklarınızdan kışçelerr ben giderrr

aaa geçmiş olsn cnmm sen ondan evdesin bende diomm bu nasıl çalışıo hep evde pc de birkaç gündürrr tamam ben gezerim hepinizin yerine iklimde istanbulda gezerrr o istanbul şübesi ben çorluuu :roflol:

evet canımın içi normalde evde olmam mumkun değil gunduzleri
keyfını cıkarıyom işte evcazımınkaydirigubbakcemile2

anam ne sosyetik garulardır onlarda allah bilir:roflol:
giyinip giyinp gezerler
sankim mangodan almıslar:icecream:

ay sorma şekerim bide pazarcılarlada kanka olmuşlarr onlar çuvallardan arıyolarrr millette kim ne sanıooo bu karıları pazardan giyinolar lennnnnnnnnnn :roflol:

bel fıtıgım varmış kuzum ya
onun için pazaretsiden beri fizik tedavi goruyorum normalde bu saatlerde nette olamam çünküyerimseniben

: üzüldüm canım,geçmiş olsun ,geçen hafta belim tutulmuştu ona bile nasıl canım yanmıştı,sen nasılsındır kimbilir,iyileş en kısa zamanda:çok üzgünüm:

ay sorma şekerim bide pazarcılarlada kanka olmuşlarr onlar çuvallardan arıyolarrr millette kim ne sanıooo bu karıları pazardan giyinolar lennnnnnnnnnn :roflol:
yüzsüz garularrr:roflol:
çok geçmiş olsun bitanem acilen şifa bull inşşşş hade gittim ben öpüom sizi gelince görüşürkkk
sağol canımmm aminn:Saruboceq:
gorusuruz
: üzüldüm canım,geçmiş olsun ,geçen hafta belim tutulmuştu ona bile nasıl canım yanmıştı,sen nasılsındır kimbilir,iyileş en kısa zamanda:çok üzüldüm:

sağol tatlımmm
benım bacagıma vuruyor sağ bacagım ksılıyor
hafifleme var ilaçlar ve fizik sayesinde ama
bunları bırakınca nasıl olack bilmiyorum
cok sıkıldım artık ilaç ve iğnelerden
hayatım boyunca benımle yanı bu hastalık
herkes risk altındaymıs hapsururken bile kapabilirmişsin
aman kızlar dikkat edin gercekten zor
evde oturuyoum ama ev işi yapmadan zor tutuyprum kendimi

Back
X