oy oy dal bacım yaw bende birazdan faturA Ödemeye gidicem anam 2 kişiyiz eektrik 65 tl geldi
şekerim banadaa fazla gelıo bizde iki kişiyiz ama 50 50 üstü gelıo hep bu ay zamlıya ondan öle gelmiştir benmkide fark eder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy oy dal bacım yaw bende birazdan faturA Ödemeye gidicem anam 2 kişiyiz eektrik 65 tl geldi
aylık mı oooo kısss:uhm:
bana 2 aylık 72 geldi
fırını cok kullanırım
2 gundebirde bulasık makınası
cok gelmıs hakkaten sana
anaammm kız ne takıonnn atla gel gidek beraber altını üstüne edekk çörlü pazarınınn valla çorludada bir sürü pazar kuruluo ama perşembe pazarı gibi olamıyo cnmmm ben senin yerinede gezerim meraklanma sen delikafadulden
nazal,pembe patik,iklim,allegria opuyorumnanaktan
canım bizim hep böyle geliyo hadi 40 geldiğini hiç görmedim yani
fırın bende haftada 1 kere açarım
tv pc açıkken pek açmam
bulasık mak bendede 2 günde bir
ne bilim canım ya galiba bzim şofpen çok yakıyomus i
şimdi 65tl şey gibi kodu bana daha bi sürü alıncak ödencek şeyler var yani
kızz nasıl geleyım :gitme:
ama yaz tatılınde gelınce arıcam senı ozaman gideriz pazara
3e 5e bi sürü sey buluruzzz:roflol:
kızlar ingem aradı gel kahvaltıya ordanda pazara gidelim dedi onunda faturaları varmış ödencek öptüm sizleri ben giyinip çıkıyorum 2 kişi pazar daha zevkli iyiki aradı öptüm sizleri hoşçakalın
kızlar ingem aradı gel kahvaltıya ordanda pazara gidelim dedi onunda faturaları varmış ödencek öptüm sizleri ben giyinip çıkıyorum 2 kişi pazar daha zevkli iyiki aradı öptüm sizleri hoşçakalın
ehehehhehehe tamam kız giderikkkk ay neler var neler anam ne sosyete karılarrr 3buçul mılyoncuda bucak bucak arıyolar vallaaa ölüom gülmekten onlara
ay bgn herkes pazardaaa nazalpp kız atla gelll otobosaaaaaaaaaa bak ikimde gidiomuşşşşş lülülülülülü
coşturmayın benı yaaamafoldumben
kız raporluyum ama fizik tedavım var evde oturuyom paso:sinifsinif:
siz gidin aldıklarınızı anlatırsınız artıkın
coşturmayın benı yaaamafoldumben
kız raporluyum ama fizik tedavım var evde oturuyom paso:sinifsinif:
siz gidin aldıklarınızı anlatırsınız artıkın
nazalp noldu canım,neyin var pembe patik benim yerime de dolaşın anacım,tıkıldık kaldık ofise,ohhh hava da güzelzemuszemus
nazalp noldu canım,neyin var pembe patik benim yerime de dolaşın anacım,tıkıldık kaldık ofise,ohhh hava da güzelzemuszemus
aaa geçmiş olsn cnmm sen ondan evdesin bende diomm bu nasıl çalışıo hep evde pc de birkaç gündürrr tamam ben gezerim hepinizin yerine iklimde istanbulda gezerrr o istanbul şübesi ben çorluuu :roflol:
anam ne sosyetik garulardır onlarda allah bilir:roflol:
giyinip giyinp gezerler
sankim mangodan almıslar:icecream:
evet canımın içi normalde evde olmam mumkun değil gunduzleri
keyfını cıkarıyom işte evcazımınkaydirigubbakcemile2
bel fıtıgım varmış kuzum ya
onun için pazaretsiden beri fizik tedavi goruyorum normalde bu saatlerde nette olamam çünküyerimseniben
yüzsüz garularrr:roflol:ay sorma şekerim bide pazarcılarlada kanka olmuşlarr onlar çuvallardan arıyolarrr millette kim ne sanıooo bu karıları pazardan giyinolar lennnnnnnnnnn :roflol:
sağol canımmm aminn:Saruboceq:çok geçmiş olsun bitanem acilen şifa bull inşşşş hade gittim ben öpüom sizi gelince görüşürkkk
: üzüldüm canım,geçmiş olsun ,geçen hafta belim tutulmuştu ona bile nasıl canım yanmıştı,sen nasılsındır kimbilir,iyileş en kısa zamanda:çok üzüldüm: