Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iklim naber canım düğünden geldim kız tam trakya düğünüydü vallah bilah döktürdüler bizimkiler
ama benim oğlan durmadı ben çok oynayamadım
aman bre deryalar yaptım o kadar

ayy olsun çok oynayamasanda oynamışsındır yinede ohh maşşallah valla heheh kıskandırma gıı beni düğün diye :roflol:
nası geçti güzeldi ama dimi

çok güzeldi canım döktürdü bizimkiler kız tarfı karadenizli idi bira da horon teptiler
ama neerde en güzel bizimkiler oynadı attılar göbeciklerikaydirigubbakcemile3

seni çok iyi anlıyorum cnm insan illa kendi sevdiği olsun istiyo valla ..
hadi öptüm iyi geceler cnm grşrz yarın

günaydınnn canlarım ohh pazar kahvaltınızıda yapmışsınızdır bizde yaptık ne güzel oluyo dimi

merhaba arkadaslar..
cokmasumum senın haylaz cok tatlllııı maasallah:nazar:

en yasliniz benim yas 32, evliligimde 8. yilim bende ilk 5 yil cocuk istedigimiz icin yapmadik.1 ay öncede 2. bebegimi kaybettim karnimda ölmüs 13.haftasinda :((

canım benım cok uzuldum..:teselli:
aaa bıde beyzusumuz var bizim en buyugumuz o olurr:teytey:

bakın bu iki gün salladık burayı ama hafta içi yedim sizi ona göre :jeyyar:

Pembecim çoook doğru duymuşun Sade millete değil kendi kendimize bile değer bizim fenalığımız Çooook fenayız çoook...
Bişey diyeyim mi erkesin bi yerlerinde bi fenalığı var ya Biz biraz kinci olduğumuz için mutlaka öncesinde bi fenalık görmüşüzdür Yoksa iyi niyetimizde çooook mu çok ön plandadır Yanlız çocukları suyundan gidersen gerçekten parmak ucunda oynayan cinstendir Nerden mi biliyorum Abimden.....kaydirigubbakcemile3 yengem de pomak.....:roflol:

eehehehehe demii kızz ay benim ingemde pomakkk anam hemide katrancı pumağııı :D

Back
X