• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Zeynep Gelin'in evi :) eksik veya fazlam var mı?

Evim kira olduğu için mobilyalarım büyük geldi ama ben çok severek ve beğenerek aldım eşyalarımı koltuklarım yataklı Masam açılınca 12 kişi çok rahat yemek yiyor. Masamın özellikle ayaklarına bayılıyorum :) Allah herkese böyle güzellikler yaşatmayı nasip etsin

dilerim en güzel anılarınızın biriktiği mutlu huzurlu bir yuvanız olur..
Rabbim utandırmasın..çok mutlu olun :))

...

banada nasip olur inşallah :43:

dilerim en güzel anılarınızın biriktiği mutlu huzurlu bir yuvanız olur..
Rabbim utandırmasın..çok mutlu olun :))

...

banada nasip olur inşallah :43:

Çok güzel dualar bunlar Allah razı olsun.!!:nazar:
İnşallah sizinde gönlünüze göre olur.:16:

Ayyy koltukların süpeeerrrrrr!! Evet renkleri aynı. Ben koltukların ayaklarıyla aynı renk diye aldım. Bayıldım Berjerlerimiz de aynı:) Ben güngörenden tamay mobilyadan aldım. inegölden geldi. Vira mobilya üretiyormuş. Takımın adı vega yemek odası. Masayı açınca devasal oluyor 12 kişi sığıyor ama tabi masayı çeviriyoruz :) Taviseye ederim çok kullanışlı. Ama sandalyeler gereksiz kaba ama hafif.
Parça parça allındığında çok pahalı oluyordu biz tam takımı 4000 e aldık.
Şuan yemek odan yok mu?

Saol canım.İnegöl malı kaliteli oluyor bakıyım bi internetten cok begendim masanı evet aynı:))yok biz almadık dügünümüz biraz acele oldu sonra tamamladık kalanları. Vitrın sevmiyorum tek masa istiyorum.biz mutfak masamızı köşem aldık ama cok büyük acılınca 10kişi alıyor.ama lazım salonada masa bizim aile kalabalık.allahım agız tadıyla oturmak nasip etsın canım mutlu anılarınızı paylasın esyalarınızda

:) Evli değilsin sanırım Umarım en yakın zamanda Allah nasip eder. Çok güzell bir duygu ağırlıkları çok ama Allah isteyene nasip etsin.
Evet herşeyin sıfır olması çok güzel tabi :) ama ev eski

Yok degilim ve daha cok var sanirim. :(
Ev ne kadar eski olursa olsun esyalarin guzel olmasi , evin temiz ve duzenli olmasi evin eskiligini gostermez o kadar. :)
İnsallah banada nasip olur evlenmek, yeni bir hayata baslamak. :)

Çok güzelmiş bende o koltuk takımını beğenmiştim harika :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok degilim ve daha cok var sanirim. :(
Ev ne kadar eski olursa olsun esyalarin guzel olmasi , evin temiz ve duzenli olmasi evin eskiligini gostermez o kadar. :)
İnsallah banada nasip olur evlenmek, yeni bir hayata baslamak. :)

Haklısın canım:)
İnşallah Rabbim dileyen herkese ağız tadıyla mutluluk nasip eder

Saol canım.İnegöl malı kaliteli oluyor bakıyım bi internetten cok begendim masanı evet aynı:))yok biz almadık dügünümüz biraz acele oldu sonra tamamladık kalanları. Vitrın sevmiyorum tek masa istiyorum.biz mutfak masamızı köşem aldık ama cok büyük acılınca 10kişi alıyor.ama lazım salonada masa bizim aile kalabalık.allahım agız tadıyla oturmak nasip etsın canım mutlu anılarınızı paylasın esyalarınızda

Evet kaliteliler ben beğendim. Gümüşlüğümü dediğim şey yüzünden buparça muhabeti yüzünden bırakmadım. Benim de mutfak küçük aksine 2 kişilik masam var :) İnşayyah canım Allah razı olsun aynı dualar senin içinde

Kendi kızım Zeynep ile evinizi çok beğendik ve tülünüzün deseni salonumuzun kolonlarındaki duvar kağıdıyla aynı olduğu için benim Zeynep Sena'm mutlu oldu. Henüz 5 yaşını doldurdu ama tasarım okumak istediğini söylüyor...:nazar:

Kendi kızım Zeynep ile evinizi çok beğendik ve tülünüzün deseni salonumuzun kolonlarındaki duvar kağıdıyla aynı olduğu için benim Zeynep Sena'm mutlu oldu. Henüz 5 yaşını doldurdu ama tasarım okumak istediğini söylüyor...:nazar:

Bende Grafik-Basın Yayın Okudum tavsiye ederim iş imkanları ve sunduğu hayat içindeki etkileri için. Çok sevindiim evimini bu kadar beğenilmesine.

Eviniz cok guzel gule gule oturun insaah. :)
Mutfagin ve diger odalarin resimlerini neden koymadiniz merak ettim? :)
Benim mutfak takintim varda. :D

Sizin için mutfağımın resmini çekip buraya koyucaktım ama şimdi daha güzel birşey oldu ev aldık ve 1 aya taşınıyoruz. İnşallah oranın resimlerini paylaşırım :)

Güle Güle oturun çok güzel hepsi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evim kira olduğu için mobilyalarım büyük geldi ama ben çok severek ve beğenerek aldım eşyalarımı koltuklarım yataklı Masam açılınca 12 kişi çok rahat yemek yiyor. Masamın özellikle ayaklarına bayılıyorum :) Allah herkese böyle güzellikler yaşatmayı nasip etsin

hepsi çok güzel canım güle güle kullan. ev biraz daralmış ama kendi evin olur da evinde tam oturur inşallah

Back
X