• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu davranışlarım itici gelir mi ?

30 yaşına gelmiş adam tek başına bekar evinde küçük bir ilçede. Sadece 4 yıl önce bir ilişkiden dili yanmış .
Birde ben zeki ya da bilgili olduğumu iddia etmiyorum. Yani sohbet olsun diye söylüyorum bazı şeyleri aslında konu açmak için de . Adam bir uzak yakın olunca acaba böyle şeylerden mi dedim. ...... her şeyi bilir diye gülümseyerek söylüyor her fırsatta. Ne biliyim övüyor mu kompleks mi yapıyor. Dediğim gibi adam ikizler burcu ve bir uzak bir yakın.
İkizler mi hmmm
Senin burcun ne bakalım :)

Senin zeka beni aşar. Niye ? Çünkü bir sey anlayamiyorum.

Allah aşkına böyle yapmayın . Burada konuşma dili ile bir arkadaşım ile konuşuyormuş gibi yazıyorum. zeki ya da kültürlü olduğumu iddia etmedim. Ne biliyim bazı davranışlar ya da orada burada okuduklarımdan yola çıktım.

Sizin genel olarak bir seyler hakkında bilgi sahibi olmanızı bilmislik olarak algılamış söylerken guldugune göre. Bilmislige girmedigi surece fikrinizi beyan edin . Benden hoşlanmaz diye kendimi cekmelimiyim fikir beyanı konusunda? Soru bu mu tam olarak?Buysa eğer cevabim:Hayır

Ben çok yoruldum arkadaş. Beni süründürüyor resmen ya . Kendimi analiz etmekten beynim parçalandı. Beyimiz bir de ikizler burcu . Aynen öyle oluyor ben konu açıyorum sonra o havaya giriyor . Bu kez ben trip atıyorum o konuşmaya çalışıyor. Bu adama ne zaman itiraf eder.
benimkisi oğlaktı ama ikizler daha zor olsa gerek. ben ikizler burcunu terelelli :halay: olarak görüyorum . yani gününe gelirsen öyle davranır . Çekingense o güne gelmesi daha zor olur . Mesela bak benimki ben muhabbet edersem eder etmezsem kendi muhabbet ettiği azdır ve sadece 1 kere sevgilisi olmuş ( onlar çok zor oluyor ) ama konuşurken filan kıskandırıcı yada böyle düşündürücü hareketler yapıyordu . mesela işte mevzu yemek bir şekilde benim yemeğime filan geliyor konu iş yerindeki bayanlar :KK47: bana yemek yapıyor diyo . Yada hani mart ayı çanakkaleye gidicem bu ayda çok soğuk olur mont al yanına diyo . yada çok kaybolduğumu bildiği için o gün bir yere gitme mevzum olduysa dikkat ette kaybolma diyor ama teklif filan yok . Alda öldür bunları :bicak:. Ben ablasını tanıyordum . O tanıştırdı zaten . bilmiyorum ya çok zorlar bırakabilecek gibiysen kaç yada zorla gidicem iması yap yoksa çok bunalırsın en son 3 afta filan önce konuşmuştuk çok kısa bu gün doğum günüm bakalım kutlayacak mı meraktayım :KK54:

Allah aşkına böyle yapmayın . Burada konuşma dili ile bir arkadaşım ile konuşuyormuş gibi yazıyorum. zeki ya da kültürlü olduğumu iddia etmedim. Ne biliyim bazı davranışlar ya da orada burada okuduklarımdan yola çıktım.

Ama konuşmuyorsunuz, yazıyorsunuz.

Anlatımınız yoruyor biraz.

Kafaya takıyorum da takıyorum. Sorguluyorum sürekli. Hoşlandığım karşılıklı bir şeylere adım atmaya çalıştığım biri var. Şuan kaç kovala aşamasındayız .Ama ben çok yoruldum artık. Yani bir gün yakın bir gün uzak. Bende ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok üzgün ve yorgunum. Kendimi sorguluyorum. Aramızda çok güzel şeylerde oldu. Ama ben uzak davrandığı gün kendimi sorguluyorum. Geçen gün bir soru sordu yemekte. Salçalarım küfleniyor diye .Bende yağ koyarsan küflenmez dedim. Sonra ben öyle boş durmadım hiç bir şeylerden belge aldım iyi bir işe girene kadar. İşte adımı söyleyerek gülümseyerek bilmem ne uzmanımız. Bir ortak arkadaşımız işte o isveç çakısı gibi dedi. Bugün bir araba muhabbeti oldu. Fikir beyan ettim. Yanımda bir kız arkadaşım daha vardı.Biz de kız olarak arabalar hakkında bilgimiz olduğunu söylüyorduk.Sevdiğim kişi kesin ......bilir dedi. Ama gülümseyerek falan. Bilmiyorum bir şeyler hakkında bilgim olmam o kişi için korkutucu olur mu . Hani bir ileri bir geri daha net bir şey göremedim. Beyimiz gerçekten kapalı kutu. Bir ilişkisi olmuş ondan fena ağzı yanmış. Bu kişi de sağlam ayakları üstünde duran biri. Erkek için kadının kendi açısından bilgili olması falan hele çekingense bana yaklaşmasında sıkıntı olur mu? Bu yüzden mi sıkıntı oluyor acaba . Normalde iletişimimiz gayet güzel. Laf atmak istediği zaman atıyor. Ama ciddi bir işe gireşemedik. Yani bu adamı nasıl yaklaştıracağım bu iş için. 3 arkadaşım biliyor üçü de bu adamın zor çekingen kapalı kutu olduğunu biri iteklemeden zor olacağını söylüyor.

Her seyi bilmeniz degil ama acaba bu uzaklastirir mi su yakinlastirir mi diye oldugunuzdan baska gorunmeniz, bu surecte kasip dogalliktan uzaklasmaniz ters tepebilir.
Ayrica onun soguk oldugu zamanlar kendinizi sorguladiginizi guvensizlik hissettiginizi dusunurse bu da ters tepebilir.
Siz kendiniz olun ve oluruna birakmaya calisin. sunun surasinda ne kadarlik bir dans ki bu?

Eşim ikizler ben oğlak..
Karar verme harekete geçme yönetme kısmı size düşüyor bence bu ikili de..
İkizler seviyorsa çok utanır söylemeye.. sevmiyorsa koşarak uzaklaşır..
Siz analiz yaparken o çoktan başka konuya geçer :)
Bence bekleyin uygun ortam yaratın açılmıyorsa zaten hiç ugrasmayin..

Eşim ikizler ben oğlak..
Karar verme harekete geçme yönetme kısmı size düşüyor bence bu ikili de..
İkizler seviyorsa çok utanır söylemeye.. sevmiyorsa koşarak uzaklaşır..
Siz analiz yaparken o çoktan başka konuya geçer :)
Bence bekleyin uygun ortam yaratın açılmıyorsa zaten hiç ugrasmayin..
ben yengecim daha da zor galiba . Aa iltifatlar ediyor bana ama o sihirli giris yok .Bir sica bir soğuk olması beni şaşırtıyor bir iki kapı daha açıp zorlamayacagim artık yorgun düştüm. Daha başta böyleyse ileride ben mahvoluRum.

Aksine bir erkek her seyi bilen kadınlardan çok hoşlanır. Cevremdeki bütün erkekler öyle hic olmazsa.
Ki sizin bir seyler bilmeniz onun hoşuna gitmeyecekse boyle biriyle olmanizi tavsiye etmem.

Konuyla alakası yok ama Nickini ve altındaki imzanı çok sevdim.Anneannem söylerdi bu ninniyi bana uyarlayıp :cry:

Benim şu hayatta gördüğüm bir şey varsa o da şu ki erkek gerçekten severse herbir şeyi de bal gibi yapıyo kadının iteklemesine hiiiç gerek kalmıyo. ya da oluru var diyodur mantığı yatıyodur e tip olarakta itici gelmemiştir güzel kız diyodur o zaman karşı tarafın çabalarıyla da iş evliliğe gidebiliyo ve mutlu da olunuyo. yani kendinde o itekleme gücünü buluyosan itekle ama ben olsam... yapmazdım.

Senin zeka beni aşar. Niye ? Çünkü bir sey anlayamiyorum.
Çocuk salcam küfleniyor demiş.konu sahibi yağ koy icine küflenmez demiş.
Araba muhabbeti varken çocuk konu sahibine sorun o bilir demiş.yani konu sahibinin genel kültürü,hemen her konuda bilgili olması çocuğu uzaklaştırır mı ondan sevmesine engel olur mu diye soruyor:dondurma:

Karşındaki adam için kendini sinirlama seni olduğun gibi kabul etsin eğer sen böyle yaparsan o da seni degistirmek isteyecek yani söyle konuştum itici olur mu böyle yaptım itici olur mu diye sorgulama seni boyle gelgitlere surukleyen bi adam icin hele de yolun basindayken yorma kendini bu kadar eğer olmayacaksa olmaz hiç kafana takipta yorma kendini

Çocuk salcam küfleniyor demiş.konu sahibi yağ koy icine küflenmez demiş.
Araba muhabbeti varken çocuk konu sahibine sorun o bilir demiş.yani konu sahibinin genel kültürü,hemen her konuda bilgili olması çocuğu uzaklaştırır mı ondan sevmesine engel olur mu diye soruyor:dondurma:

Oncelikle uzman arastirmaci gazetecilik yonunle beni aydınlığa kavusturdugun icin tesekkurlerimi iletiyorum :)

Konuyu anladigima göre yorumumu yapıyorum. :)

Salçalari çabuk tuketelim. Salçasız yemek , kalçasız kadin olmaz. Hoş durmaz.

Hayatın boyunca itekleyecek misin. İsteyen kişi kendi de çabalar. Saçma yani çekinmek şu bu. Kendini kaptırma boşver isteyen kendi gelsin.

Back
X