Başlarda gayet ilgiliydi, ikizler dogduktan sonra tüm ilgi alaka yok olduBöyle bir eşten 3 çocuk yapıp hala boşanmak istemeyen birini ben sanmam ikna edebilesiniz. Anca çocuklarının zarar gördüğünü gözüyle görür, o zaman kendi kararını verir.
Kimseyi zorla bosatamazsiniz. Kendi istemiyorsa yapacak bir sey yok. Sonra sen bosattin olur.
Bu ara fazla drama bağladım farkındayım ama hayat işte.
Kızlar konu ablam ve berbat ötesi evliliği.
30 yasında üç çocuğu var, biri kız ve ne yazıkki ahırdan beter bir evde yaşıyor.
Enişte olacak kişi, hem eş olarak hemde baba olarak o kadar vurdumduymaz, ilgisiz, alakasız, ve aşağılık ki... Bu cümleler az bile.
Konuya gireyim
Kv si ablamı hiç aramaz sormaz ama işi düştüğünde canım kızım bugün misafir var bana sunları yap getir, bugun ev temizlenecek gel, bugün şu işim var sen yap vsvs kısacası sadece ablama karşı menfaatçi. Ablamda hayır demez hep gider
(Kız yegenımı okutmayacakmış onu aklından cıkar diyor)
İş yarıda kalır ( canı çıkmıştır ablamın), duymadıgı hakaret kalmaz esinden
Üç cocuguyla basa cıkmak zorken ev işleri yemek bunlara yetişemiyor dolayısıyla
Kendini çok degersiz işe yaramaz hissediyor
Ablam diye demiyorum ama o kadar güzelki yüzü bakmaya kıyılmaz, ama malesef deger görmeyi bırak aşağılanıyor
Ablamsa o kadar bıkmış ki herşeyi olduğu gibi bırakmış akışına, kimse bana ellemesin modunda
Ablamla enişte kişisi evlilikleri bitmiş diyebilirim sadece kağıt üzerinde gibi ve ablamı bosanmaya ikna edemiyorum
Uğraşacak gücüm yok diyor
Ama ben birseyler yapmak istiyorum cunku ablam psikolojik olarak bana normal gelmiyor
Bana akıl verin ne yapabılırımde ikna edebilirim
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor??
Başta gayet iyiydi sonra ikiz yegenlerim dogdu adamın ılgısı de tavrıda cok degıstıNeden üç çocuk peki? Yani baştan beri evliliği sorunluymuş. Çocuklara yazık günah. Kaldı ki bu durumdan kurtulmak ister gibi bir hali yok. Tamamen teslim olmuş.
Malesef mesleği yok ailem destek olur ama maddi olarak cokta iyi degıller :/Ablanizin bir mesleği var mı? Eğer yoksa bosaninca 3 çocukla nereye gidecek? Ailesi kabul etmez sorun olursa kadın boşandığıyla kalır. Bu devirde tek maaşla bile bakmak zor 3 çocuğa çalışmayan bir kadına daha da zor olur.
E bu durumda kadın boşanıp ne yapacak ki bunları düşünüp istemiyordur zaten. Meslek yok, maddi durumu iyi olmayan bir aileye 3 çocuğuyla gidip daha mı yük olsun.Malesef mesleği yok ailem destek olur ama maddi olarak cokta iyi degıller :/
.Bu ara fazla drama bağladım farkındayım ama hayat işte.
30 yasında üç çocuğu var, biri kız ve ne yazıkki ahırdan beter bir evde yaşıyor.
Enişte olacak kişi, hem eş olarak hemde baba olarak o kadar vurdumduymaz, ilgisiz, alakasız, ve aşağılık ki... Bu cümleler az bile.
Konuya gireyim
Kv si ablamı hiç aramaz sormaz ama işi düştüğünde canım kızım bugün misafir var bana sunları yap getir, bugun ev temizlenecek gel, bugün şu işim var sen yap vsvs kısacası sadece ablama karşı menfaatçi. Ablamda hayır demez hep gider
Ablam diye demiyorum ama o kadar güzelki yüzü bakmaya kıyılmaz, ama malesef deger görmeyi bırak aşağılanıyor
Ablamsa o kadar bıkmış ki herşeyi olduğu gibi bırakmış akışına, kimse bana ellemesin modunda
Ablamla enişte kişisi evlilikleri bitmiş diyebilirim sadece kağıt üzerinde gibi ve ablamı bosanmaya ikna edemiyorum
Ama ben birseyler yapmak istiyorum cunku ablam psikolojik olarak bana normal gelmiyor
Bu ara fazla drama bağladım farkındayım ama hayat işte.
Konuya gireyim
En azından evliliklerini kurtabilme gibi bir adım atsalar :/Ablanın boşanacağını sanmıyorum.
Boşanacak olan insan çok önceden kendi planlarını yapardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?