- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Fitbirbusra
herkese merhaba kızlar bende bir dukan yolcusuyum :) çok kararlı başladım :) bugün 4. günüm aslında siteye göre atak evresinde son günüm ama ben 5 gün yapmak istiyorum. sitedede yaptığım test bana 4 günde 1.5 kg demişti çnkü lahanasından tutunda diyetisyen ile beslenmeye ardından şok diyetler gazetelerde boy boy çıkan SAĞLIKLI!!! olduğu iddia edilen diyetlere kdar pek çok şey denedim. hatta bir dönem yine dukanı da denedim. ancak o zaman keşke daha bilgili bilinçli yapsaydım ve keşke annemle!!! yapmasaydım :) sitelerden bulduğum bir kaç bilgiyle 10 ün atak yapma kararı aldık kitabında sadece başlangıcını okumuştum anlayacağınız kör cahildim :) anacığımla başladık o sıkıldı ben sıkıldım tabi SİMLA yı keşfetmemiş bir dukancı en fazla ne yiyebilir ki? yoğurdun içine katılan yulaf kepeği kadar berbat bir lezzet daha yok bu dnyada diyerek bıraktım dyeti 7. günde. o 7 günde 5kg vermiş olmamda şüpheye düşürmüştü bizi zaten nereden bilelim ödem ve yağ kaybı olduğunu bilmiyordukki. neyse sonra bir çok şey denemeler falan derken hop ben hiç olmadığım kiloya 73 e geldim ablam bir diyetisyen yardımı ile 25 kg zayıfladı tabi aynı şehirde bulunmadığım ve ankarada diyetisyenlerin fiyatları 200 den başladığı için öğrenci başıma neredeee diyetisyene gitmek derken bir diyetiyen buldum ucuz yollu. ucuz etin yahnisi olmaz derler ya o hesap hatta buradada bir topic açmıştım güya sağlıklı zayıflıyordum evet belkide bana kahvaltı alışkanlığı kazandırdığı için teşekkür etmem gerekit ama 3 ay içinde bir insan deli gibi spor yapmasına rağmen nasıl olurda 3 kg bile veremez?? bana uygun listeler yazamadık ve bende bıraktım. burada 9.takımdan 2 arkadaşım dukan yapıyordu birlikte başlamışlardı ve sonuçalrını gözümle görüp listelerine baktığımda vay canına yediklerine bak diyordum. bi an karar verdim artık bende dukan yapıcam diye ama kararsız kaldığım tek nokta vardı MEYVE! meyvesiz duramazdım. ama duruyorum hatta aklıma bile gelmiyor şuanda :) daha yolun başındayım 4. gündeyim :) şuanda dukana başlamadan ki kiloma göre 1700 gr. vermiş durumdayım:) 68.6 kg. hedefim 55 ama kemik yapım ciddi manada iri sporcuyum ve kas yapısıda oldukça belirgin o yüzden dukan testinde bana uygun görülen 58 kg de güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum. sporumuda yapmaya devam ediyorum bir güzelde besleniyorum hatta fazla fazla besleniyorum. :) 3 4 aydan sonra bu rakamı görmek beni çok ama çok mutlu ediyor :) işte benim hikayem böyle. bu arada boy 157 yaş 22 :) yaza mezuniyete hazırlanıyorum. ve mezuniyet elbisem 36 beden olmalı :)
buyrun birlikte ister dukanlayalım isterseniz paylaşımda bulunalım. her diyeti uygulayana kapımız açık :) ne kadar paylaşım o kadar motivasyon :)