• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Sevgili günlük tekrar geldim. İnşallah bu defa zayıflayana kadar burdayım. Kilolar artık beni çok rahatsız etmeye başladı. Bir an önce kilolarımdan kurtulup sağlığıma kavuşmak istiyorum.

Aralıklı oruç uygulayacağım. Spora henüz başlamadım ama ona da başlamak için çabalayacağım.

Sabah kahvaltım (12:30): 3 tereyağlı yumurta, 4 yeşil zeytin, 1 dilim süzme peynir, 2 dilim tbe, domates, havuç, 2 portakal

Bugün 19 saat oruçtan sonra kahvaltımı yaptım.
Kahvaltım: 1 tabak patatesli yumurta, çok az süzme peynir, 5 adet yeşil zeytin, domates, havuç, 1 portakal

Regl öncesi tatlı krizlerinden dolayı diyetimi bozdum :( Kendime çok kızıyorum. Bugün başlayacağım artık. Başlamam da gerekiyor. Sağlığım tehlikede.

Sabah kahvaltım 2 haşlanmış yumurta, 3 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, havuç, salatalık, 2 dilim tbe, 1 kupa yeşil çay
Ara: 1 bardak Türk kahvesi, 1 maden suyu, 1 kare bitter, 1 kupa form çayı

Akşam yemeğimi de yedim. 1 tabak etli taze fasülye, 1 tabak bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Günü 18:03 te kapattım ve orucuma başladım.

Ah bu ben :( Diyete başlıyorum ama devamını getiremiyorum. Bahanelerle bozuyorum diyetimi. Nasıl yapacağım bilmiyorum

Bu son artık diyorum. Fazla kilolarım sağlığımı çok kötü etkiliyor. Bundan sonra düzenli şekilde kilo bildirimi yapacağım buraya.

Back
X