Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım
6 günde harika kilo vermişsin canım tebrik ederim. Menülerin de çok iyi zaten. Hedef kilon kaç canım?Günaydın canım
Tam yazıyım unutuyorum burdan bakıyorum çünkü
Başlarken 93 başladım salı günü 28 eylülde 4 ekimde 89.4
Her pazartesi tartılalım yada 2 haftada bir
Senin için sorun olmazsa diğer gruplarda olduğu gibi her cuma tartılalım mı?Günaydın canım
Tam yazıyım unutuyorum burdan bakıyorum çünkü
Başlarken 93 başladım salı günü 28 eylülde 4 ekimde 89.4
Her pazartesi tartılalım yada 2 haftada bir
Tamam olur şimdi kilom fazla ondan iyi verdim bende hedefim 70 felan benim karışık hem aralıklı oruç hemde karatay duruklama yapınca şok diyetlere geçicem tamam ben sana uyuyorum bende 10 gibi ölçü alıcamSenin için sorun olmazsa diğer gruplarda olduğu gibi her cuma tartılalım mı?
Ben neredeyse her gün tartılıyorum meraktan. Her ayın 10 unda da ölçü alıyorum. Sen de ölçülerini alabilirsin. Aralıklı oruç ölçüde daha çok farkettiriyor.
Evet canım en başta ödem gitmiştir zaten. Benim de Karatay ve aralıklı oruç birlikte zaten. Ama şok diyet yapmam. Çünkü daha öncesinde yapıp zararlarını görmüştüm. Duraklama döneminde omad yapmayı düşünüyorum.Tamam olur şimdi kilom fazla ondan iyi verdim bende hedefim 70 felan benim karışık hem aralıklı oruç hemde karatay duruklama yapınca şok diyetlere geçicem tamam ben sana uyuyorum bende 10 gibi ölçü alıcam
Omad ne demek bisikletim yok evet beraber olabilirEvet canım en başta ödem gitmiştir zaten. Benim de Karatay ve aralıklı oruç birlikte zaten. Ama şok diyet yapmam. Çünkü daha öncesinde yapıp zararlarını görmüştüm. Duraklama döneminde omad yapmayı düşünüyorum.
Bu arada benim sporum bitti. Eliptik ve pilates hareketleriyle spora devam ediyorum. Eliptik bisikletin var mı?
Yoksa her gün şinav mekik squat ve Plank hedefi belirleyip yapalım. Ne dersin canım E emnmhr
Omad günde bir öğün yemek demek. O zaman hareketlere karar verip bugün başlayalım.Omad ne demek bisikletim yok evet beraber olabilir
tamam ama ben sinav cekemem otuz tane birde benin vucudum ham onuda dusun canimOmad günde bir öğün yemek demek. O zaman hareketlere karar verip bugün başlayalım.
30 mekik
30 şinav
30 squat
2 dk Plank uygun mu sence
Mekik ve şinavı yarım çekiyorum. Tam şinavda ben de zorlanabilirim. O zaman şöyle yapalım. Bu hareketleri yapalım ama yapabildiğimiz kadartamam ama ben sinav cekemem otuz tane birde benin vucudum ham onuda dusun canim
İnşaallahBugün 63 leri görebildim. Emeğimin karşılığını alıyorum. Gelecek hafta da 62 leri görmeyi umuyorum