• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Günaydın canım🤗
Tam yazıyım unutuyorum burdan bakıyorum çünkü
Başlarken 93 başladım salı günü 28 eylülde 4 ekimde 89.4
Her pazartesi tartılalım yada 2 haftada bir
6 günde harika kilo vermişsin canım tebrik ederim. Menülerin de çok iyi zaten. Hedef kilon kaç canım?

Günaydın canım🤗
Tam yazıyım unutuyorum burdan bakıyorum çünkü
Başlarken 93 başladım salı günü 28 eylülde 4 ekimde 89.4
Her pazartesi tartılalım yada 2 haftada bir
Senin için sorun olmazsa diğer gruplarda olduğu gibi her cuma tartılalım mı?
Ben neredeyse her gün tartılıyorum meraktan. Her ayın 10 unda da ölçü alıyorum. Sen de ölçülerini alabilirsin. Aralıklı oruç ölçüde daha çok farkettiriyor.

Senin için sorun olmazsa diğer gruplarda olduğu gibi her cuma tartılalım mı?
Ben neredeyse her gün tartılıyorum meraktan. Her ayın 10 unda da ölçü alıyorum. Sen de ölçülerini alabilirsin. Aralıklı oruç ölçüde daha çok farkettiriyor.
Tamam olur şimdi kilom fazla ondan iyi verdim bende hedefim 70 felan benim karışık hem aralıklı oruç hemde karatay duruklama yapınca şok diyetlere geçicem tamam ben sana uyuyorum bende 10 gibi ölçü alıcam

Tamam olur şimdi kilom fazla ondan iyi verdim bende hedefim 70 felan benim karışık hem aralıklı oruç hemde karatay duruklama yapınca şok diyetlere geçicem tamam ben sana uyuyorum bende 10 gibi ölçü alıcam
Evet canım en başta ödem gitmiştir zaten. Benim de Karatay ve aralıklı oruç birlikte zaten. Ama şok diyet yapmam. Çünkü daha öncesinde yapıp zararlarını görmüştüm. Duraklama döneminde omad yapmayı düşünüyorum.
Bu arada benim sporum bitti. Eliptik ve pilates hareketleriyle spora devam ediyorum. Eliptik bisikletin var mı?
Yoksa her gün şinav mekik squat ve Plank hedefi belirleyip yapalım. Ne dersin canım E emnmhr

Evet canım en başta ödem gitmiştir zaten. Benim de Karatay ve aralıklı oruç birlikte zaten. Ama şok diyet yapmam. Çünkü daha öncesinde yapıp zararlarını görmüştüm. Duraklama döneminde omad yapmayı düşünüyorum.
Bu arada benim sporum bitti. Eliptik ve pilates hareketleriyle spora devam ediyorum. Eliptik bisikletin var mı?
Yoksa her gün şinav mekik squat ve Plank hedefi belirleyip yapalım. Ne dersin canım E emnmhr
Omad ne demek bisikletim yok evet beraber olabilir

Bugünkü menüm
Sabah (11:15) 1 kase sütlü lifalif, 1 muz, salatalık
Ara: 2 fıstık ezmeli karabuğday patlağı
Akşam (17:00) 1 tabak yeşil fasulye yemeği, 1 kase yoğurt
İçecek: 3 lt su, Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay
Spor: 1 saat eliptik, 30 dk pilates

Sabah kahvaltım
10:00 yumurta zeytin domates salatalık fındık
Akşam: et sote domates çorbası ayran

Bugünkü menüm
Sabah (12:00) 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık domates, 3 ceviz
Ara: 1 hurma topu
Akşam: 1 tabak fırında köfte, 1 kase yoğurt, turşu
Spor: 1 saat yürüyüş, 20 dk eliptik

Bugünkü menüm
Sabah (11:30) 1 kase sütlü lifalif, 1 muz
Ara: 1 hurma topu
Akşam (18:00) Fırında 4 tavuk incik, 1 kase yoğurt
Spor: 45 dk eliptik

Bugün 63 leri görebildim. Emeğimin karşılığını alıyorum. Gelecek hafta da 62 leri görmeyi umuyorum

Misafirim olduğu için bu aralar menü paylaşımı yapamıyorum ama diyetime dikkat etmeye çalışıyorum. Spor yapamıyorum :(

Back
X