Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de asla başka diyetle kilo veremiyordum,şubat başında 45 güne niyetlendim 45 gün sonunda 9 kilo verdim çok şükür ketoyla.Hamile olmasam yine yapardım şuan ama öncelikler artık farkli:)herkese tavsiye ediyorum hiç enerjiden düşmeden acıkmadan kilo verdiriyor:)Ketojenik beslenmeyi denemenizi öneririm. 2,5 ayda 16 kg verdim. Hayal bile edemeyeceğim kglara indim.
Hiç bir şey yok. Endokrinolojiye gittim durumumu anlattım. Tahlil yapıldı her şey normalTsh yüksekliği veya insülin direnci olmadığına emin misin? O da değilse polikistik over falan?
Onu yapamıyorum malesefKalori hesabı çok işe yarıyor
Kalori hesabı yapamıyorsanız mutlaka akşam 7den sonra bir şey yememeye dikkat edin hafif bile olsaEşim dondurma teklif etti ama kabul etmedim. Aralıklı orucumun ilk günü şimdiye kadar sorunsuz geçti. Keşke bu sabah tartılsaydım farkı görmek için. Yarın sabah tartılırım artık.
Öyle yapıyorum. Aralıklı oruca başladım. 11:00-19:00 arası yiyorum sadece. 19:00 dan sonra sadece kahve maden suyu çay içiyorum.Kalori hesabı yapamıyorsanız mutlaka akşam 7den sonra bir şey yememeye dikkat edin hafif bile olsa