• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Ketojenik beslenmeyi denemenizi öneririm. 2,5 ayda 16 kg verdim. Hayal bile edemeyeceğim kglara indim.
Ben de asla başka diyetle kilo veremiyordum,şubat başında 45 güne niyetlendim 45 gün sonunda 9 kilo verdim çok şükür ketoyla.Hamile olmasam yine yapardım şuan ama öncelikler artık farkli:)herkese tavsiye ediyorum hiç enerjiden düşmeden acıkmadan kilo verdiriyor:)

Salı günü spor salonuna başladım. Bir türlü kilo veremediğim için en doğru yolun bu olduğunu düşündüm. Bakalım ne kadar kilo vereceğim? Spor salonunda hem fitness aletleriyle çalışıyorum hem de hoca bana pilates yaptırıyor. Spor yaparken kan ter içinde kalırken yediğim zararlı şeyler gözümün önünden geçiyor ve bir daha yemeyeceğim diyor. Spora başladığımdan beri yediklerime çok dikkat ediyorum ve hiç kaçamak yapmıyorum.

Bir haftadır spora düzenli olarak gidiyorum çok faydasını görüyorum. Daha önce evde günde yarım veya 1 saat eliptik bisiklet sürüyordum ama spor salonuna gitmek çok daha farklı. İnceldiğimi hissediyorum, regl döneminde olduğum için henüz tartılmadım. Bittikten sonra tartılacağım. Spor sayesinde yediklerime de çok dikkat ediyorum. Çünkü spor salonunda o kadar fazla ter döküyorum ki gözümün önüne yediğim yanlış şeyler geliyor ve dikkat ediyorum. Bu sefer olacağına inanıyorum.
Spor salonunda bir aylık sürem dolduktan sonra sıkılaşmak için reformer pilatese başlamayı düşünüyorum.

Bugün spor salonunda ikinci haftamı tamamladım ve 2 haftada 1 kg verdim. Az kilo verdim ancak sıkılaştığımı hissediyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. 1 ayın sonunda 65 kg olmayı düşünüyorum

Kilo veremiyorum :( Neden bilmiyorum ama kilolarım yapıştı kaldı. 3 haftadır spor salonuna gidiyorum. 3 haftada 700 gr vermişim. Haftada 6 gün 3 er saat spor yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum, ekmek, şeker, hamur işi, kızartma yemiyorum. Ama kilolarım gitmiyor bir türlü :(
Ne yapacağım bilmiyorum. Kan tahlili de yaptırdım. Herhangi bir sorun yok.
Çok çaresiz kaldım:(

Bir hafta tatile gittim. Tatil sonunda 3 haftada vermiş olduğum kiloyu geri aldım :(
Tatil bitti ve ben yeniden başlıyorum. Zor olsa da devam. Spora ve diyetime devam ediyorum

Tekrar ben geldim. Buradan devam edeceğim. Bugün aralıklı oruca başladım. Bu yöntemi deneyeceğim. Umarım etkili olur. Menülerimi de her gün yazacağım. Bakalım kilo verebilecek miyim?

Bugünkü menüm
Sabah (11:00): 1 tabak menemen, biraz köy peyniri, 10 fit zeytin, 3 adet pastırma, 1 yk yoğurt kaymağı, domates salatalık, 1 ceviz

Akşam (17:45): 3 yk bulgur pilavı, 6 yemek kaşığı etli taze fasulye, 1 kase yoğurt, domates salatalık
İçecek: 2.5 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 30 dk eliptik yaptım. Akşam 30 dk daha yapmayı düşünüyorum.

Eşim dondurma teklif etti ama kabul etmedim. Aralıklı orucumun ilk günü şimdiye kadar sorunsuz geçti. Keşke bu sabah tartılsaydım farkı görmek için. Yarın sabah tartılırım artık.

30 dakika daha eliptik yaptım. Eliptiği 1 saate tamamlamış oldum. Şimdi probiyotikli yeşil çayımı içip günü kapatacağım.

16 saatlik açlık süresinin 15 saatini doldurdum. Kahvaltıdan önce aç karnına Türk kahvesi içiyorum

Back
X