• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Şok diyetler pek tavsiye edilmiyor. Sonrasında verilen kilolar fazlasıyla geri geliyor
Bacım yapamadım :( şansıma misafir geldi .
akşam iftar yemeğim
2 haşlanmış patates
3 kaşık salata
1 kasa yoğurt
Akşam misafirim vardı
7 tane hurma yedim
Türk kahvesi
Çay içtim 3 tane ( börek yaptım yemedim onların yanında tavada ) onlar gidince sahurda yedim :(

sahurda
3 dilim börek patatesli ve ıspanaklı
2 lokum
2 çay
1 kaşık tahin inşallah yarın düzene girerim
:(

Yarın bayram temizliğine başlıyorum arkadaşlar
Belki biraz kalori öyle yakarım 😊

Bacım yapamadım :KK43: şansıma misafir geldi .
akşam iftar yemeğim
2 haşlanmış patates
3 kaşık salata
1 kasa yoğurt
Akşam misafirim vardı
7 tane hurma yedim
Türk kahvesi
Çay içtim 3 tane ( börek yaptım yemedim onların yanında tavada ) onlar gidince sahurda yedim :KK43:

sahurda
3 dilim börek patatesli ve ıspanaklı
2 lokum
2 çay
1 kaşık tahin inşallah yarın düzene girerim
:KK43:
Moralini bozma canım. Bir an önce toparlamaya bak. Kilo vermek istiyor musun gerçekten bunu düşünüp motive et kendini. Kilo verdiğinde neler hissedeceğini, hayatında nelerin değişeceğini düşün.

Merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum🙂
Ben de bazılarınız gibi tıkanırcasına yeme sorunu yaşıyorum. Duygusal yeme bozukluğu benimki bence. Çok kısa sürede çok kilo aldırıyor tabii ki. Günde 4 5 çikolata genelde varsa arka arkaya 3 tane, yarım kilo şerbetli tatlı, daha neler neler. Hiç durmuyorum,durduramıyorum kendimi😳 Su da içemeyen bir tipim günde 2 bardak ancak. Normal yemekleri de çok yerim. Yemeyi bırakmam için midemin rahatsız olması gerekir öyle söyleyeyim. Kötü tanıttım kendimi ama öyle😅
Hoş geldin aramıza canım. Sen böyle bahsedince bende de yeme bozukluğu varmış galiba. Ama şu an kendimi frenliyorum. Sen de yapabilirsin. Ben de senin gibi diyetlere başlayıp 1-2 gün yapıp bırakıyordum. Ama artık kilo verene kadar ilerlemek istiyorum. Yoksa sağlığım elden gidecek.
Birlikte bu işi başaracağımıza inanıyorum. Her gün sen de menü ve sporunu paylaş ki yanlışlarını gösterelim ve paylaştığın için yediklerine daha çok dikkat edeceğini umuyorum.

Moralini bozma canım. Bir an önce toparlamaya bak. Kilo vermek istiyor musun gerçekten bunu düşünüp motive et kendini. Kilo verdiğinde neler hissedeceğini, hayatında nelerin değişeceğini düşün.
Motive ettin için teşekkür ederim canım benim . İnan biraz kendime geldim:) benimde misafir gelince sorun oluyor cnm yada çok yorulursam kendimi kaybediyorum. İnşallah kendimi bırakmayacağım🙏🏻

Güncel kilom: 61.7
Hedef kilom: 156 cm
Boy: 156

5 yıl öncesine kadar 48-50yi geçmezdim kolay kolay. 5 sene önce birden kilo almaya başladım ve 1 senede 68e çıkmayı başardım🙈 En büyük sorunum da her Pazartesi diyete başlayıp 1 2 gün sonra bıraktığımda, sonraki pazartesiye kadar sanki bir daha hiç yemeyecekmiş gibi yemek. Bebeğimin süt alerjisi dolayısıyla paketli hiçbir şey yiyemeyince 1 yılda 68den 54e düşmüştüm diyet yapmadan. Eylülde 54ken şimdi 61.7 olmuşum. Son 3 kilosunu da son 3 haftada almışım😳 İşte böyle, yalnız başıma bu iş olmayacak en azından kilo bildirimi olayı beni durduruyor. Karbonhidratı yememezlik edemiyorum ama azaltacağım. Her şeyden az az yemeyi planlıyorum.
Hoşgeldin canım aramıza 🥳

Hoş geldin aramıza canım. Sen böyle bahsedince bende de yeme bozukluğu varmış galiba. Ama şu an kendimi frenliyorum. Sen de yapabilirsin. Ben de senin gibi diyetlere başlayıp 1-2 gün yapıp bırakıyordum. Ama artık kilo verene kadar ilerlemek istiyorum. Yoksa sağlığım elden gidecek.
Birlikte bu işi başaracağımıza inanıyorum. Her gün sen de menü ve sporunu paylaş ki yanlışlarını gösterelim ve paylaştığın için yediklerine daha çok dikkat edeceğini umuyorum.

Hoşgeldin canım aramıza 🥳

Hoşbulduk kızlar😊 paylaşacağım ben de. Akşamları paylaşırım yeme faslını kapattıktan sonra☺ spor yapmaya başlamadım. Bi 59 göreyim diyorum. Hantal hissediyorum kendimi çok şu an. Bebekle de ne kadar spor olursa artık.🤷‍♀️

Hoşbulduk kızlar😊 paylaşacağım ben de. Akşamları paylaşırım yeme faslını kapattıktan sonra☺ spor yapmaya başlamadım. Bi 59 göreyim diyorum. Hantal hissediyorum kendimi çok şu an. Bebekle de ne kadar spor olursa artık.🤷‍♀️
Yapabildin kadar yap canım .havalardan mı yoksa ramazanlıgın etkisimi benim bile halim yok akşam sende yap gündüz oruç olunca halsiz oluyoruz ☺️30 dakikalık spor yapıcam 100 tanede ip atlama yaparım ip olmadan atlıyorum sanki ip varmış gibi 😁akşama doğru yaparım yada yemekten sonra😎

Yapabildin kadar yap canım .havalardan mı yoksa ramazanlıgın etkisimi benim bile halim yok akşam sende yap gündüz oruç olunca halsiz oluyoruz ☺️30 dakikalık spor yapıcam 100 tanede ip atlama yaparım ip olmadan atlıyorum sanki ip varmış gibi 😁akşama doğru yaparım yada yemekten sonra😎
Mantıklı😃 ip hep ayağıma dolaşıyor. Yapacağım bu sefer spor inşallah. İncelemek daha önemli tartı sonucundan

Selam arkadaşlar,
Sabah, 2 yumurtadan omlet sade, 1 dilim peynir, 4 5 zeytin, 2 dilim ekmek, küçük 1 domates, 2 salatalık, sonrasında büyük fincan türk kahvesi şekersiz

Öğlen, 1 hurma, 1 avuç kadar antep fıstığı, çiğ badem

Akşam, çook acıkıp adana söyledim 1 porsiyon, salata, ayran, tabi yanında da lavaş 2 dilim ekmeğk kadar olmuştur sanırım

Selam arkadaşlar,
Sabah, 2 yumurtadan omlet sade, 1 dilim peynir, 4 5 zeytin, 2 dilim ekmek, küçük 1 domates, 2 salatalık, sonrasında büyük fincan türk kahvesi şekersiz

Akşam, çook acıkıp adana söyledim 1 porsiyon, salata, ayran, tabi yanında da lavaş 2 dilim ekmeğk kadar olmuştur sanırım
Menün iyi cnm . Bende kuru fasulye pilav yaptım canım çok çekiyor yememeye gayret edecem . Patates haşladım onu yiycem inşallah irademe sahip çıkarım 🙏🏻

Bu günkü menüm bacılar 😎
Haşlanmış patates
Yoğurt
4 sarma
2 kaşık fasulye
2 kaşık pilav
4 dilim küçük ev baklavası
Sahur
Yoğurt ( kesin yerim inşallah )
Çünkü adet olucam 7 gün sonra ondan hem halsiz hem iştahlı neyse artık bacılar motive edin az dayanayım bu diyet olayına 😊
30 dakika dans ve ip atlama 100 tane bu günlük bu kadar arkadaşlar

Bu günkü menüm bacılar 😎
Haşlanmış patates
Yoğurt
4 sarma
2 kaşık fasulye
2 kaşık pilav
4 dilim küçük ev baklavası
Sahur
Yoğurt ( kesin yerim inşallah )
Çünkü adet olucam 7 gün sonra ondan hem halsiz hem iştahlı neyse artık bacılar motive edin az dayanayım bu diyet olayına 😊
30 dakika dans ve ip atlama 100 tane bu günlük bu kadar arkadaşlar
Patates
Sarma
Pilav
Baklava
Üffff çok cıss olmuş canım menün
Protein yok sebze yok. Menülerini gözden geçirmelisin bence

Selam arkadaşlar,

Afiyet olsun kb tüketimini akşama saklama bence onun dışında iyi, spor olarak ne yapıyorsun

Back
X