- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 108
- 36
Tamam anlaştık kapışalım dostumSüper olur yarın başlayalım o zaman benim bu günkü menüyü saymayalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam anlaştık kapışalım dostumSüper olur yarın başlayalım o zaman benim bu günkü menüyü saymayalım![]()
Tmm cnm anladımLeslie yapıyorum ama bugun dışarı çıktım![]()
Süper oldu bacım İnan iştahlandım yarın kesin patatesimi yerim başka bişey yememTamam anlaştık kapışalım dostum![]()
Bence sağlıklı beslenerek zayıflarsan daha iyi olur, şok diyetle verdiklerini geri alma ihtimalin çok yüksekSüper oldu bacım İnan iştahlandım yarın kesin patatesimi yerim başka bişey yememinşallah
![]()
Allah kabul etsin, ben de yatıyorum iyi geceler herkeseNamaz kılmaya gidiyorum bacılarım gelince görüşürüz![]()
Zaten başaramıyorum cnm her gün aynı şeyi diyorum farklı menü çıkıyorBence sağlıklı beslenerek zayıflarsan daha iyi olur, şok diyetle verdiklerini geri alma ihtimalin çok yüksek
Yine de sen bilirsin tabii![]()
Allah rahatlık versin canım benim iyi gecelerAllah kabul etsin, ben de yatıyorum iyi geceler herkese![]()
Eşimin ve çocuğumun yemediklerini yiyerek kilo aldım. Bence sen de dikkat et. Olan bize oluyor.1.5 litre içtim cnm çok yemek yedim sanki midem suyu almadı canım . Çoçuklara indiriyordum yemeyince ben yedim![]()
Menün de sporun da güzel canımSahur
Bir yumurta haşlanmıs
Domates salatalık
5 zeytin 75 gr civarı süzme peynir
Beş ceviz
Bir bardak çay
İftar
Bir kase tarhana çorbası
Üç dolu kaşık etli kuru patlıcan yemeği
Bir küçük kase ev yogurdu
Salata
Dört hurma
22.00 duble tarçınlı kakaolu Türk kahvesi
su 2.5 lt olur
7 bin adım attım
Yarın sporu telafi edeceğim
Eşimin ve çocuğumun yemediklerini yiyerek kilo aldım. Bence sen de dikkat et. Olan bize oluyor.
İçliköfte çok zararlı değil bence. Bulgur ve et yani. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.İçliköfte beni benden aldıafiyet olsun ama yaramasın
gayet güzel menü ve spor olmuş canım
Cumaya gelsin eksiler![]()
Ekmekler normal ekmek mi yoksa tam buğday veya kepekli mi? Menün gayet iyi. Su ne kadar içtin canım?
Aynen kıyma dolayısıyla glisemik indeksi çok yüksek olmazİçliköfte çok zararlı değil bence. Bulgur ve et yani. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Suyu biraz daha arttır canım. Su, kilo vermede çok etkili. En az 2 lt olsun bence. Su yanlış şeyler yememizi engelliyor.Suyu 2 bardaktan 1 ltye çıkardıminşallah yarın oruç tutacağım için daha fazla içmeye çalışacağım bugün. Ekmek tam buğday alıyorum normalde ama bu aralar normal ekmek
Aynen 2 lt ye çıkarmaya uğraşacağımSuyu biraz daha arttır canım. Su, kilo vermede çok etkili. En az 2 lt olsun bence. Su yanlış şeyler yememizi engelliyor.
Yapan olsa ben de affetmemİçliköfte çok zararlı değil bence. Bulgur ve et yani. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
kilo yapar bacım öyle deme . Ben biliyorum korkumdan yerim diye yapmıyorumYapan olsa ben de affetmem![]()
Bizde de yapan yok zatenkilo yapar bacım öyle deme . Ben biliyorum korkumdan yerim diye yapmıyorum![]()