• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

aedenli aedenli bacım gruptan atılacağım :) fazla üstüme gelme bacım . Zaten şuna pişmanım yediklerimi düşünüyorum tartıya çıktım 55 olmuşum :KK43: neyse dikkat yarın inşallah 🤲
İnanmıyorum 51.5 tan 55 mi 😱 Acil toparlanman lazım canım. Yoksa bana yetişeceksin. Birlikte rakip oluruz o zaman 😉

Bugünkü menüm
Sabah: 1 tabak menemen, yarım yk tulum peyniri, 10 fit zeytin, 1 yk yoğurt kaymağı, 1 kase yoğurt, 1 yk ceviz, salatalık
Akşam: 2 kase yoğurtlu dövme çorbası
İçecek: 2.5 lt su, Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay, zeytin yaprağı çayı
Spor: 5000 adım

Bugünkü menüm
Sabah: 1 tabak menemen, yarım yk tulum peyniri, 10 fit zeytin, 1 yk yoğurt kaymağı, 1 kase yoğurt, 1 yk ceviz, salatalık
Akşam: 2 kase yoğurtlu dövme çorbası
İçecek: 2.5 lt su, Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay, zeytin yaprağı çayı
Spor: 5000 adım
Afiyet olsun Canım çorba nasıl bi çorba ilk kez duydum.
Eliptik yok mu bugün

İnanmıyorum 51.5 tan 55 mi 😱 Acil toparlanman lazım canım. Yoksa bana yetişeceksin. Birlikte rakip oluruz o zaman 😉
Canım İnan fazla çıktı eksik çıkmadı . İnşallah yarın dikkat ederim her gün diyorum ama bir türlü irademe sahip çıkamıyorum . Sen rakip gelmeden toparlanayım😁

Canım İnan fazla çıktı eksik çıkmadı . İnşallah yarın dikkat ederim her gün diyorum ama bir türlü irademe sahip çıkamıyorum . Sen rakip gelmeden toparlanayım😁
Ben geldim artık bırakmam seni yiyesin😅😅
Kafaya koydum ya yaza hedefine ulaştıracak seni
Darlıyorsam hakkını helal et 💙

Selam Kızlar, başsağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun
Geldim ben, geçmişi okuyamadım neler yaptınız
Hoşgeldin canım🌸
Nasıl gidiyo Kızlar
Kaçamak falan yapmayın he
Bugün cuma takımlarında adım günü
Spor olarak adıma yükleneceğim ben
Var mı benle kapışacak bir hatun kişi🙈
Valla ben de bayağı kaçamak yaptım ama bugün iyi sayılırım. Suyu iyi içince daha az acıktım.

Tüh yürüdüm ama yazdığını görmemiştim açmadım adımsayarı

Bugünkü menüm,
Sabah 10, sucuklu yumurta 5 6 kaşık falan, domates, salatalık, peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği
Türk kahvesi

3 buçuk gibi, hurma, 3 4 badem, 3 4 fındık, 1 kayısı, 1 avuç kabak çekirdeği

Akşam 6, 1 tabak kısır

Yürüyüş 1 saat kadar, 2 lt su

Back
X