Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de başlamak istiyorum. Diyet yarışması yapıyo musunuz hanımlaro şekilde daha iyi motive olabiliriz. Aslında diyet yaparken diyet arkadaşlığı yapıp yarışmak güzel oluyor tek başına zor oluyor
Hoşgeldin cnmMerhababen 172 boyunda 74 kiloyum. En son ketojenik diyet yaptım 3 ay önce 1 ayda 7 kilo verdim whatsap gruplu bi diyetti tam ve düzgün uyguladım ancak bitime 2 hafta kala bırakmak zorunda kaldım çünkü vücudum tepki vermeye başladı kalp atışım düzensizleşmeye basladı uyku düzenim bozuldu vs vs. Kan tahlili yaptırdım kolesterol seviyeleri yükselmişti ki bende normalde kolesterol yoktu. Evet iyi kilo verdim ama çok sağlıklu olduğununu düşünmüyorum nitekim 3 ayda verdiğim tüm kiloyu tekrar geri aldım
şimdi karatay diyetine başlamak istiyorum. Ama başlayamadım bi türlü. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve doyurucu. Sürdürülebilirliği olduğunu düşünüyorum çünkü devamlılığı olmayan diyetler çöp oluyor işe yaramıyor. Umarım sizlerle güzel sonuçlar alırız
![]()
Tekrar hoş geldin canım, konu sahibi arkadaşımız da Karatay uyguluyorMerhababen 172 boyunda 74 kiloyum. En son ketojenik diyet yaptım 3 ay önce 1 ayda 7 kilo verdim whatsap gruplu bi diyetti tam ve düzgün uyguladım ancak bitime 2 hafta kala bırakmak zorunda kaldım çünkü vücudum tepki vermeye başladı kalp atışım düzensizleşmeye basladı uyku düzenim bozuldu vs vs. Kan tahlili yaptırdım kolesterol seviyeleri yükselmişti ki bende normalde kolesterol yoktu. Evet iyi kilo verdim ama çok sağlıklu olduğununu düşünmüyorum nitekim 3 ayda verdiğim tüm kiloyu tekrar geri aldım
şimdi karatay diyetine başlamak istiyorum. Ama başlayamadım bi türlü. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve doyurucu. Sürdürülebilirliği olduğunu düşünüyorum çünkü devamlılığı olmayan diyetler çöp oluyor işe yaramıyor. Umarım sizlerle güzel sonuçlar alırız
![]()
Öğlenki lokuma laf etmeyecektim dünü güzel kapattım diye ama akşam pilav patates ne yavrum yahuBu günkü menüm
Sabah
Yumurta yağda
Peynir
Zeytin
Çay 2 tane
Öğlen
Kahve
1 tane lokum
Su
Akşam
Pilav üstü tavuk
Sulu patates 1 tabak
Yoğurt
Yeşil biber
Taze soğan
Akşama doğru saat 8:30
Çay
1 avuç çekirdek
1 tane çezerye
Kahve
2 tane erik
5 bin adım attım
2litre su içtim
Başım agrıyor ama dünde agrı vardı geçmedi![]()
Lokumu yedim agrım geçsin diye cnm . Kendimi aç hissediyorum . Geçen hafta acımadım ne varsa yedim . Bu hafta sanki bişey yemiyorum gibime geliyor . Aralarda şekerim düşmesin diye 1 lokum ve akşam 1 cezerye yerim bu haftada böyle olsun olmadı şok diyetlere başlarımÖğlenki lokuma laf etmeyecektim dünü güzel kapattım diye ama akşam pilav patates ne yavrum yahu
Başın neden agrıypr acaba![]()
Lokumu yedim agrım geçsin diye cnm . Kendimi aç hissediyorum . Geçen hafta acımadım ne varsa yedim . Bu hafta sanki bişey yemiyorum gibime geliyor . Aralarda şekerim düşmesin diye 1 lokum ve akşam 1 cezerye yerim bu haftada böyle olsun olmadı şok diyetlere başlarım![]()
Aynen canımŞokmdiyet yasak bebişim
Sağlıklı ver kilolarını
Patates diyeti yaptın ne oldu bak gözün dönüyor sonrasında
Seni Motive edecek bişeyler bulmalısın kendineAynen canımolmadı senin dediğini yaparım erken saatte yerim
fazla kilom olmadığı için gevşiyorum . Önceleri daha dikkatliydim yada zor mu gidiyor kilom
![]()
Bu haftada geçsin cnm diğer hafta iyi olurum inşallahSeni Motive edecek bişeyler bulmalısın kendine
Bak ben gezmeye gidecem on gün sonra onun için ne kaçamak ne tembellik yapmıyorum
Sen de bi motivasyon kaynağı bul![]()
Diye diye yazı getirdin bakBu haftada geçsin cnm diğer hafta iyi olurum inşallah![]()
Bu defa kesin bacım kararlıyımDiye diye yazı getirdin bak![]()
Bu hafta 1.ci sen olucan kupa senin şimdiden söyliyeyim9.30
Dört kayısı 750 ml su
10.30
haşlanmıs yumurta
3 zeytin, 80 gr civarı süzme peynir
Domates salatalık
3 ceviz
Çay
12.00
1 ekşi elma
14.00
Duble sade Türk kahvesi
16.00
Dört tane minnak sarma
Bir kase ev yoğurdu
Salata
10 çiğ badem
21.00 duble sade Türk kahvesi
Su 3 lt geçtim chloe sağ olsun
Spor
25 dk zumba
30 dk tempolu yürüyüş
30 dk chloe
11234 adım
Teşekkür ederim bebişim, bu hafta bende diyelimBu hafta 1.ci sen olucan kupa senin şimdiden söyliyeyimmaşallah çok azimlisin
![]()
İnşallah. bir aksilik olmasa varım cnmTeşekkür ederim bebişim, bu hafta bende diyelim
Haftaya yarışta var mısın, kaptırma kupayı bana![]()