- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.006
- 83
- 40
- Konu Sahibi AlerjikRinit
Selam Arkadaşlar,
Eşimin erkek kardeşi geçen haftasonu kız arkadaşına evlenme teklif etti.
Tanışma- isteme bir yerden başlanacak.
Kayınvalidem ile biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Gidilecek yer de farklı bir şehir.
Ben kendi kendime nasıl yaparız çocuklar falan diye düşünürken;
Eşim bombayı patlattı: Annesi aramış ve eşime isteyeme GELİRMİSİN demiş.
Evet evet tam olarak böyle demiş. Eşimde bana işte arabayla gitmem uçakla giderim beni alırlar dedi.
Planda biz yokuz yani.
Ben ve çocuklarım.
Biz neden plana dahil değiliz diye sorduğumda orda bişey isterler bizimkiler de tamam der ( kaynım 38 yaşında) iş bozulmasın diye sen surat yaparsın gibi bişey söyledi.
Ben 22 yaşında evlendim ve bana iğne bile yapmadılar.
Uzun lafın kısası huzursuzluk çıkaracağımdan korkuyorlar.
Daha 2-3 ay önce kayınvalidem ve kayınpederim tüm mahalleye ve tüm sülaleye rezil olacak şekilde kavga ettiler karakolluk falan oldular, ordada kayınvalidem eşime sakın eşine söyleme demişti.
Ailesinin bana değer vermediğini biliyordum zaten, ama eşimin bu hareketi üzdü yaraladı beni.
Madem beni el görüyorsunuz bundan sonra bende el gibi davranıcam dedim.
Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum, çok üzülüyorum. Ne olur akıl verin bana.
Eşimin erkek kardeşi geçen haftasonu kız arkadaşına evlenme teklif etti.
Tanışma- isteme bir yerden başlanacak.
Kayınvalidem ile biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Gidilecek yer de farklı bir şehir.
Ben kendi kendime nasıl yaparız çocuklar falan diye düşünürken;
Eşim bombayı patlattı: Annesi aramış ve eşime isteyeme GELİRMİSİN demiş.
Evet evet tam olarak böyle demiş. Eşimde bana işte arabayla gitmem uçakla giderim beni alırlar dedi.
Planda biz yokuz yani.
Ben ve çocuklarım.
Biz neden plana dahil değiliz diye sorduğumda orda bişey isterler bizimkiler de tamam der ( kaynım 38 yaşında) iş bozulmasın diye sen surat yaparsın gibi bişey söyledi.
Ben 22 yaşında evlendim ve bana iğne bile yapmadılar.
Uzun lafın kısası huzursuzluk çıkaracağımdan korkuyorlar.
Daha 2-3 ay önce kayınvalidem ve kayınpederim tüm mahalleye ve tüm sülaleye rezil olacak şekilde kavga ettiler karakolluk falan oldular, ordada kayınvalidem eşime sakın eşine söyleme demişti.
Ailesinin bana değer vermediğini biliyordum zaten, ama eşimin bu hareketi üzdü yaraladı beni.
Madem beni el görüyorsunuz bundan sonra bende el gibi davranıcam dedim.
Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum, çok üzülüyorum. Ne olur akıl verin bana.