Bu değişim beni çok yoruyor

huyinincivcivi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
63
9
48
Kocaeli
Anlayamıyorum bayanlar..
Ben bu adamı anlayamıyorum... Yanımdayken kuzu gibi bir dediğimi iki etmiyor, en ufak bir şeye kızsam üzülsem anında gönlümü almak istiyor.. Alıyor da. Yani o potansiyel var. Fakat aramıza yollar, mesafeler girdiğinde 1-2 hafta geçiyor ve yavaş yavaş uzaklaşıyor sanki. Bambaşka bi adam oluyor. Duygularımı önemsemiyor,ilgisini azaltıyor. En ufak şeyde kavga çıkartabiliyor. Bilmiyorum ama bana hiç normal gelmiyor. Düşünmekten gerçekten yoruldu beynim. Bir öyle bir böyle bende şaşırıyor kalıyorum. Kendisiyle de konuştum. Öyle bir şey olmadığını her zaman aynı olduğunu beni çok sevdiğini söylüyor. Ama o farkında değil bu değişimin
Nasıl yapmalıyım bu normal mi bilmiyorum. Yine uzaktayız yine başladı uzaklaşmalar... Dertlendim sizle paylaşayım yorumlarınızı alayım istedim. Okuyup cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler......

uzakken mümkün olduğu kadar iletişimi sınırlayın
Ben de arkadaşa katılıyorum uzakken iletişim sınırlı olmalı. Durumunuz nasıl bilmiyorum ama sık mesaj, konuşma bazı insanlarda bıkkınlık yapıyor ne hikmetse genelde de erkeklerde ve çoğu zaman farkında olmuyorlar :) biz sürekli ilgi bekleyen taraf oluyoruz :) uzaktayken herkes kendi işlerine, arkadaşlarına ya da ne bileyim ailesine daha fazla vakit ayırıp birlikte olsun birbirinizi özlemenizi sağlayın yani :) naçizane fikrim:)

benimkide aynı canım, o onun huyu yapacak birsey yok uzaklık iliskileri yoruyordur belki yürütmekte zorlanıyodur askerlik olmasa bizim bu iliskimiz uzaktan mumkun degil yürümezdi cünkü, yanmdayken can ciğer uzaklastıgında cekilmez huysuz bi adam oluyor seni cok iyi anlayabiliyorum ama oda onun huyu yapacak birsey yok erkekler msjlasmayı telefonlasmayı cok sevmez diyorlar belkide bu sebepten bilemedim yani

Arkafaslara katiliyorum 2 sene olucakdi nerdeyse uzakdan yurutmeye calisdigimiz iliskiminz vardi... evet vardi cunki... sizdeki gibi mesefaler girince gerginlik sorunlar tartismalar kiskancliklar.. ayni sakaya beraberken gilebilen biz mesafe girdiginde birbirimizi yiyoruz cok uyuz bir durum bu donem iyice bozuldu ve bugun yine bir negatif mail bittii dedi! Bunalmis cok siikkmisim onu... sevgini anlamamisim felan!!

Allah yardimcin olsun mesafeyle zor cok.emek ve sabir gerektiriyor

canım en azından yanyanayken ilgisinden-sevgisinden memnunsun onu bulamayanlarda var. bırak uzaktayken aşırıya kaçmamak kaydıyla aranızda ufak sorunlar olsun, onlarda ilişkinin tuzu biberi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…